transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Saol cnm
Rahim filmine gerek varmiki tup bebekte tupler kapali bile olsa sorun olmuyo die biliyorum
Bana rahim filmine gerek yok herseyin normal dedi
Şöyle bir durum oluyormş tüplerde sıvı birikmesi olurmuş o da rahme inip embriyo tutunmasını engellermş o yüzden bakılck..iki kez 5.gün embriyosu tutmadı diye.. Sen hangi doktora gittin

Şöyle bir durum oluyormş tüplerde sıvı birikmesi olurmuş o da rahme inip embriyo tutunmasını engellermş o yüzden bakılck..iki kez 5.gün embriyosu tutmadı diye.. Sen hangi doktora gittin

Her ne kadar 5.gun embriyosu kaliteli oldugu dusunulsede genetik yapilarina bakilmasi gerekiyormus,benimde 2 tane 5.gun embriyosu tutmauinca embriyolara acgh testi yapildi ve oyle transfer edildi sali gunu kese gormeye gitcez allahin izniyle,alahim hepimize evlat sahibinolmayi nasip etsin...

Kizlar boyle.kasiklarimda.degisik bi agri hisseditorum .arada bisiler batiyo gibi ..bunlar tutunmama belirtileri olsa gerek.ddilmi.persembe gunu. Sonucumu ogrenicem sizce. Persembe sabagi teste yapayimmi en azindan sonuca kendimi hazirlarim

Canım

Son düzenleme:
Canım gözün aydın inşallah Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.. Doktor bize hem genetik hemde rahim filmi önerdi eşimde kistik fibrozis gen taşıyıcılığı var acaba boşuna mı rahim filmi ama kafamda soru işareti kalmasın dedim iki başarısız denemeden sonra

Bende transferden once rahim filmi cektirdim arkadasim bosuna degilyalnizca tuperin durumu degil rahmin durumuyla ilgilide fikir verir,o yüzden gereksiz diye dusunme genetikte cok onemli ayrica,hayirlisi olsun hakkinda kafana takilmasin hic...

Hmm anladım canım.. Peki size neden genetik yapıldı eşinde yada sende genetikle ilgili sorun var mı bnm eşimde olduğu halde bnm doktorm bakmaya gerek yok demişti iki kez tüp bebek yapan tabi değiştirdm şimdi onu şimdiki doktorum genetik ve rahim filmi istedi.. Bi de hangi doktora gittin

Bende transferden once rahim filmi cektirdim arkadasim bosuna degilyalnizca tuperin durumu degil rahmin durumuyla ilgilide fikir verir,o yüzden gereksiz diye dusunme genetikte cok onemli ayrica,hayirlisi olsun hakkinda kafana takilmasin hic...
Hmm anladım canım.. Peki size neden genetik yapıldı eşinde yada sende genetikle ilgili sorun var mı bnm eşimde olduğu halde bnm doktorm bakmaya gerek yok demişti iki kez tüp bebek yapan tabi değiştirdm şimdi onu şimdiki doktorum genetik ve rahim filmi istedi.. Bi de hangi doktora gittin

b
Ben bahceci mustafa beye gittim,benim daha once 3 kez kendiliginden hamileligim var ama dusukle sonuclandi malesef,sonra tup yaptik negatif o yuzden genetik dedi ileri yas nedeniyle esimde ve bende genetik testler temiz

Cumartesi transferim yapıldı 5. Gün embriyosu.silik te olsa ikinci çizgi çıktı. Donmuş embriyo ile oldu transferim.cumartesi doktorum kan vermemi söyledi.
Cnm bugun bnde test yaptim cok belli olmasada ikinci cizgi grunuyo senin nasl pldu tekrarladnmi yada kan verdinmi ?

Cnm bugun bnde test yaptim cok belli olmasada ikinci cizgi grunuyo senin nasl pldu tekrarladnmi yada kan verdinmi ?

Tebrik ederim cnm senide.

Ben bugün kan verdim transferin 8. Gunu bugün.
Sonucum 108.6 çıktı doktoruma haber verdim.pazartesi tekrar yaptırıcam. Allahım isteyen herkese nasib etsin inşallah

Tebrik ederim cnm senide.

Ben bugün kan verdim transferin 8. Gunu bugün.
Sonucum 108.6 çıktı doktoruma haber verdim.pazartesi tekrar yaptırıcam. Allahım isteyen herkese nasib etsin inşallah
Allahim tamamina erdirsin insallh kucagina almkda nasip olur rabbim yardimcimiz olsun

Kuzlar cok.moralim bozuk.ya sibir tepemdr olmicak hissediyorym vr cok uzuluyorun.ya

Sinirlilik durumu bazi gunlerde oluyor arkadaşim insan kendi kendini kurup olmadigini düsunuyo,dua et bol bol,allahin izniyle pozitif sonic alicaksin,herkese rabbim verecwk saglikli evlatlar yalnizca zamaninin gelmesini bekleyelim,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…