transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Sevilay sen naptın canım gittin mi bugün doktora
Canim sorma basima neler geldi yine sali gunu kanamam basladi acile gittik dusuk yaptim ben artik her sey bitti derken ultrasyonda bi kese gorundu ama oda dusmek uzere dediler kurtaj yapalim dediler kabul etmedim dusecekse kendi dussun dedim ve jastaneye aldilar beni 3 gun yattim kanama cuma gunu durdu ultrasyonda tekrar bakildi bebek de var kese de ama diger embriyo dustu. Simdi tek bebekle devam ediyoruz ins sonuna kadar gideriz bununla canim. Allahim sag salim kucagima almayi nasip etsin ins.

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle şeyler yaşamadan bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Kaç haftalık şuan bebeğin

Cok gecmis olsun cnm Allahim bebegini sana bagislasn insallh sag salim kucagina alirsin

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle şeyler yaşamadan bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Kaç haftalık şuan bebeğin
Suan 6+1 ultrasyona gore canim. Pozitif olmam ve hep yatmam lazim rahim.icrrisinde hala yaralar var ozellikle kese etrafinda olmasi buyuk risk korkuyorum ama ins bu kez dogurucam saglikla inaniyorum :) sen kac hafta kac gunluksun canim neler yasiyosun?

Allahın izniyle hiç bir şey olmucak korkma
Ben geçen pazartesi gittiğimde 5 haftalık dedi doktor şuan 6 haftanın içindeyim diye düşünüyorum çünkü benim hesabıma göre 6 hafta 5 günlük ama doktor ozaman düz hesap 5 haftalık dedi herhalde :d 2 hafta sonra kalp atışı için gitcem inşallah bir sorun çıkmaz

Ins canim ins hicbi sorun cikmaz allahim bu yasadiklarimizin mukafatini misliyle bize versin ins :)

Yaptim cnm dun norml idrar testine bktm cok blli degl ama bna ikinci cizgi hafif var gibi gldi bklm artk yarn kan testi vercm cok merak ediyorum sen nptin

Hadiii hayirlisiii cnnm cok sevindimmm ☺Bn de dun idrar yaptim ama bisey yoktu bgn de kan verdimm negatif ckti test gunume kdr bisey yapmayi disunmuyorumm.

Adet gunum yarin test yaptik dayanamadik pozitif cikti kan icin test gunum saliydi.arkadaslar yanilma olamaz degil mi? Yani kullandigimiz jel bu degeri pozitif yapmaz degil mi? Halen inanamiyorum

Adet gunum yarin test yaptik dayanamadik pozitif cikti kan icin test gunum saliydi.arkadaslar yanilma olamaz degil mi? Yani kullandigimiz jel bu degeri pozitif yapmaz degil mi? Halen inanamiyorum
Etkilicenii sanmiyorum cnku bnde jel kullaniyorumm. Sizinn trasferin kacinci bgu bgn ve embrynz kacinci gun embrsu ? Hayirlii olsunn cok sevindimm adinizaaa ☺

arkadaşlar hangi ilaçları kullanıyosunuz ben glifor, estrofem, jel,folik asit kullanıyorum buradan okuduğum iğneler kullananlar çoğunlukta aklıma takılıyor takılınca doktora güven diyorum içimden sizde durum nasıl

Bnm corasprin,b12 ,elevit ,omega3, d3, clexane igne , crinone jel, prednol :) bissuruu yaaa yazarken yoruldumm

Etkilicenii sanmiyorum cnku bnde jel kullaniyorumm. Sizinn trasferin kacinci bgu bgn ve embrynz kacinci gun embrsu ? Hayirlii olsunn cok sevindimm adinizaaa ☺
Transferin 10.gunu canum yumurtam pazartesi 27 martda toplandi 30 martda transfer oldu.kanda beta hcg ye bakilma gunu sali yani 2 gun sonraydi adet olmayi bekledigim tarih 10.nisandi yani yarin

Canim ben cronin jel sabah aksam ve coraspin ve folik asit kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…