Hadi hayirlisi.bakalimm.yarinn yaptirdiktsn sonra sonucunu paylsirsan sevinirim.Transferin 10.gunu canum yumurtam pazartesi 27 martda toplandi 30 martda transfer oldu.kanda beta hcg ye bakilma gunu sali yani 2 gun sonraydi adet olmayi bekledigim tarih 10.nisandi yani yarin
Sagol canim sali gunu test gunum tabii paylasirimHadi hayirlisi.bakalimm.yarinn yaptirdiktsn sonra sonucunu paylsirsan sevinirim.
belirtilerin neler benmde 16 sı bellii işallh hayırlısylaaCnm deger 0 yazio kusurati fln yok. Yok ya uzmiyorum hayirlisi iki turlu kabulumduu yani beklicemm 16 sina kadrr ama.senden hbr bekliyorumm.ins hersey guzell olurr
Belirti olarak sol.kasik.batmasi var bide dakika surmuyo adet agrtisi giriyor belim ve kasigimm.agriyo amaa erken davranip bgn test yaptim hata ettim sizde ne gibi belirtiler varbelirtilerin neler benmde 16 sı bellii işallh hayırlısylaa
Uzulme bekle sabir.test gunun ne zaman canimDegerin kac cikti cnm dktrun dedigi tarihi bkle uzme kndinide daha cok yeni o yuzden blli olmamisdr blki
16 nisan da cnmUzulme bekle sabir.test gunun ne zaman canim
Epey var daha canim.haber et16 nisan da cnm
Tbiki edicem.Epey var daha canim.haber et
Canim daha cok erken 6 gunde belli olmaz icini ferah tutSelam kizlar bnmde transferm 3nisanda yapildi 7.gun idrar testi yaptm negatfti test gunum carsamba moralm bozulduidrarda ckmayp kanda cikar mi ki
Insllah erkendr cok korkuyrm allahm ben dahil isteyen herkes olumlu snuclar alsn insllahhCanim daha cok erken 6 gunde belli olmaz icini ferah tut
Korkma benimde oyleydi.halende oyle.kotu dusunme.hersey guzel olucak.bende ilk is gunumde cok agriliydim.simdide acayip belim agriyor.bunlar hamilelik belirtisi.Kizlar. Bugub ilk is gunum.ya kasiklarimda o kadar agru varki cok mutsuz gissediyorum tutunamadi bebislerim bugun tam 1 hafta olfu icimde ki his cok kotu allahim.sen buyuksun
slm sağ tarf sızlıyo ayağım bile başkada bse yok göğüslerde şiş bukadar.tahlıle cesaretim yok güünmde bile..dinlenmede son günümm raporum bitiyor yarın işbaşıBelirti olarak sol.kasik.batmasi var bide dakika surmuyo adet agrtisi giriyor belim ve kasigimm.agriyo amaa erken davranip bgn test yaptim hata ettim sizde ne gibi belirtiler var
Benmde bgn is basi keske yapmaaydik 8. Gun 16 nisana kadr yapmayi dusunmuyorummslm sağ tarf sızlıyo ayağım bile başkada bse yok göğüslerde şiş bukadar.tahlıle cesaretim yok güünmde bile..dinlenmede son günümm raporum bitiyor yarın işbaşı
Ksiyerlik yapiyorum is olmadigi zaman oturuyorumm ama bakalim tedirgim. Evet aldim 2 kere ayakta ve ilikk 7 8 dk da ciktim.hemen. sizinn isinz agirmiişiniz ağırmı? dus aldınzmı hıc transfer sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?