transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Çok saol cnm senin kaçıncı gün embriyosu idi birde kaç tane transfer edildi çok soru sordum kusura bakma lütfen
olur mu canım ne kusuru.. benim 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.. değerim artış gösterince tekrar kan baktırma çarşamba kese görmeye gel dedi..inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder. sizlerde hayırlı haber alırsınız beraber geçiririz bu heyecanlı süreci.. senin kaçıncı gün ebriyosu?

İnş
Hayırlı olsun cnm. İnş ya ben de testi yaptığımda 2.çizgi çok silik çıktığı için ben onu görmedim ve moralim bozulup bıraktım testi. eşim gördü dikkatli bakınca bende orda bi belli belirsiz bir çizgi gördüm sizin söyledikleriniz umutlandırıyor beni

bana da 2 tane 4. gün embriyosu transfer edildi doktor ikisi de iyi kalite demişti ama artık Allah nasip ederse olacak aynen cnm herşey yolunda gitsin birbirimizin heyacanına ortak olalım

Kızlar yaa moralim çok bozuk bnm akıntı Sarı ve artık pütürlü olmaya başladı heran kanama olabilir ve bu 3. Denememdi çok kötüyüm

Kızlar yaa moralim çok bozuk bnm akıntı Sarı ve artık pütürlü olmaya başladı heran kanama olabilir ve bu 3. Denememdi çok kötüyüm
Sakın moralini bozma umudunu yitirme ilaçların etkisi de olabilir doktorum bana transfer yaptığında bu süreçte yaşayacağın tüm belirtiler sonuca dair bilgi vermez yaşadığın belirtileri olumlu ya da olumsuz diye düşünme hep umudunu koru demişti sen de öyle yap cnm inş olumlu sonuç alırsın

Mrb arkadaşlar benimde bugün 9. Günüm 8.gün idrar testi yaptım bişi çıkmadı çok üzüldüm eşimde üzüldü ve Halen de moralim çok kötü doktor 19 gel dedi kontrole inş olumsuz çıkmaz korkuyorum benim gibi sabırsız olan var idrar testi yaptıran olumlu yada olumsuz olan bilgi almam lazım buna çok ihtiyacım var gerçekten moralim sıfır

İnşallah canım benim inşallah

İdrarda Hcg değeri düşük olduğu için belkide onun için çıkmamıştır doğrusu kan testinde çıktığı için sen yaptığın teste göre üzülme Allah büyük rabbim inş olumlu sonuç nasip eder

Canım belirti falan yaşadın mı mesela şuan bn adet belirtilerim yaşıyorum ve sarı akıntım var sende var mı sarı pütürlü akıntı

İnş öyledir ya gerçekten moralimi yüksek tutmaya calisıyorum olmuyor halen içimde sanki olumsuz oluçakmış gibi his var belirti takilmak istemiyorum ama olmuyor hani bide sonuc olumsuz olursa kendimi düşünemiyorum esimde kötü olucak calışan biriyim ben normalde eşim pek yardım etmez bana ama 2 haftadır hiç bişi yaptırmıyor bana hep kendisi yapıyor aklıma olumsuz olursa ne yapıcam diye düşünüp duruyorum allahım inş dualarımızı kabul eder umutla bekleyen herkese ve bana nasip eder

Şu anda göğüsleri ağrıyor hafif bel ağrısı akinti vardı kullandgim jel olması gerek gelmişti bide sivi vardı

İnş olur ya belki adet belirtisi degildir o leke çünkü jel akıntısı oluyor sende kullaniyorsundur muhakkak

Merhaba kızlar öncelikle bu yolda hayırlısıyla inşallah hepimizin dileği gerçekleşir ve bebeklerimize kavusuruz :) benimde transferin 3.günü beklemedeyim ama pek umutlu diilim pek kaliteli embriyom oluşmadı ve doktor yine de deneyelim bir dahaki tedavinde daha kaliteli embriyolar etmeye calisicaz dedi 3.gün 3 tane transfer yapıldı hakkımızda hayırlısı olsun

Allah büyüktür canım güya bana üçtür kaliteli embriyo bırakıyorlr ama yok yani hersey nasip yarın kan vercm dua et bana çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…