olur mu canım ne kusuru.. benim 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.. değerim artış gösterince tekrar kan baktırma çarşamba kese görmeye gel dedi..inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder. sizlerde hayırlı haber alırsınız beraber geçiririz bu heyecanlı süreci.. senin kaçıncı gün ebriyosu?Çok saol cnm senin kaçıncı gün embriyosu idi birde kaç tane transfer edildi çok soru sordum kusura bakma lütfen
Hayırlı olsun cnm. İnş ya ben de testi yaptığımda 2.çizgi çok silik çıktığı için ben onu görmedim ve moralim bozulup bıraktım testi. eşim gördü dikkatli bakınca bende orda bi belli belirsiz bir çizgi gördüm sizin söyledikleriniz umutlandırıyor beniMerhaba canım ben de 8.gün sabah idrar testi yapmştım ve yarım saat sonra çoook silik ikinci çizgiyi gördüm eşime de gösterdim önce görmedi aşkım sen ikinci çizgiyi görmek istedğin için sana öyle geliyordur dedi .2 saat sonra çizgi iyice belirginleştive o da gördü.Ertesi gün kan testi 140 çıktı inşaallah senin de böyle olur.
olur mu canım ne kusuru.. benim 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.. değerim artış gösterince tekrar kan baktırma çarşamba kese görmeye gel dedi..inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder. sizlerde hayırlı haber alırsınız beraber geçiririz bu heyecanlı süreci.. senin kaçıncı gün ebriyosu?
bana da 2 tane 4. gün embriyosu transfer edildi doktor ikisi de iyi kalite demişti ama artık Allah nasip ederse olacak aynen cnm herşey yolunda gitsin birbirimizin heyacanına ortak olalımolur mu canım ne kusuru.. benim 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.. değerim artış gösterince tekrar kan baktırma çarşamba kese görmeye gel dedi..inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder. sizlerde hayırlı haber alırsınız beraber geçiririz bu heyecanlı süreci.. senin kaçıncı gün ebriyosu?
Sakın moralini bozma umudunu yitirme ilaçların etkisi de olabilir doktorum bana transfer yaptığında bu süreçte yaşayacağın tüm belirtiler sonuca dair bilgi vermez yaşadığın belirtileri olumlu ya da olumsuz diye düşünme hep umudunu koru demişti sen de öyle yap cnm inş olumlu sonuç alırsınKızlar yaa moralim çok bozuk bnm akıntı Sarı ve artık pütürlü olmaya başladı heran kanama olabilir ve bu 3. Denememdi çok kötüyüm
İnşallah canım benim inşallahSakın moralini bozma umudunu yitirme ilaçların etkisi de olabilir doktorum bana transfer yaptığında bu süreçte yaşayacağın tüm belirtiler sonuca dair bilgi vermez yaşadığın belirtileri olumlu ya da olumsuz diye düşünme hep umudunu koru demişti sen de öyle yap cnm inş olumlu sonuç alırsın
İdrarda Hcg değeri düşük olduğu için belkide onun için çıkmamıştır doğrusu kan testinde çıktığı için sen yaptığın teste göre üzülme Allah büyük rabbim inş olumlu sonuç nasip ederMrb arkadaşlar benimde bugün 9. Günüm 8.gün idrar testi yaptım bişi çıkmadı çok üzüldüm eşimde üzüldü ve Halen de moralim çok kötü doktor 19 gel dedi kontrole inş olumsuz çıkmaz korkuyorum benim gibi sabırsız olan var idrar testi yaptıran olumlu yada olumsuz olan bilgi almam lazım buna çok ihtiyacım var gerçekten moralim sıfır
İdrarda Hcg değeri düşük olduğu için belkide onun için çıkmamıştır doğrusu kan testinde çıktığı için sen yaptığın teste göre üzülme Allah büyük rabbim inş olumlu sonuç nasip eder
Canım belirti falan yaşadın mı mesela şuan bn adet belirtilerim yaşıyorum ve sarı akıntım var sende var mı sarı pütürlü akıntıMrb arkadaşlar benimde bugün 9. Günüm 8.gün idrar testi yaptım bişi çıkmadı çok üzüldüm eşimde üzüldü ve Halen de moralim çok kötü doktor 19 gel dedi kontrole inş olumsuz çıkmaz korkuyorum benim gibi sabırsız olan var idrar testi yaptıran olumlu yada olumsuz olan bilgi almam lazım buna çok ihtiyacım var gerçekten moralim sıfır
Canım belirti falan yaşadın mı mesela şuan bn adet belirtilerim yaşıyorum ve sarı akıntım var sende var mı sarı pütürlü akıntı
Yarın olsun hayrolsun inşallah hepimiz için bnde yarın kan vercm ama umudum kalmadı artık bakalım çok üzgünümŞu anda göğüsleri ağrıyor hafif bel ağrısı akinti vardı kullandgim jel olması gerek gelmişti bide sivi vardı
Yarın olsun hayrolsun inşallah hepimiz için bnde yarın kan vercm ama umudum kalmadı artık bakalım çok üzgünüm
Merhaba kızlar öncelikle bu yolda hayırlısıyla inşallah hepimizin dileği gerçekleşir ve bebeklerimize kavusuruz :) benimde transferin 3.günü beklemedeyim ama pek umutlu diilim pek kaliteli embriyom oluşmadı ve doktor yine de deneyelim bir dahaki tedavinde daha kaliteli embriyolar etmeye calisicaz dedi 3.gün 3 tane transfer yapıldı hakkımızda hayırlısı olsun
Yok bn jel kullanmıyorumİnş olur ya belki adet belirtisi degildir o leke çünkü jel akıntısı oluyor sende kullaniyorsundur muhakkak
Allah büyüktür canım güya bana üçtür kaliteli embriyo bırakıyorlr ama yok yani hersey nasip yarın kan vercm dua et bana çok kötüyümMerhaba kızlar öncelikle bu yolda hayırlısıyla inşallah hepimizin dileği gerçekleşir ve bebeklerimize kavusuruz :) benimde transferin 3.günü beklemedeyim ama pek umutlu diilim pek kaliteli embriyom oluşmadı ve doktor yine de deneyelim bir dahaki tedavinde daha kaliteli embriyolar etmeye calisicaz dedi 3.gün 3 tane transfer yapıldı hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?