- 18 Ağustos 2017
- 41
- 8
- 1
- 34
İnş düşündüğün gibi değildir o zaman rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın isteyen herkese nasip etsinYok bn jel kullanmıyorum
Dur kötü olma neden kotusun vardır bi hikmet öncekiler olmadı ama inşallah yarın güzel haberini verirsin bize Allahım yardimcin olsun bu yolda biz bizi anlarız allahim insallah cok guzel haberler verirsin bizeAllah büyüktür canım güya bana üçtür kaliteli embriyo bırakıyorlr ama yok yani hersey nasip yarın kan vercm dua et bana çok kötüyüm
AminnnnAfff allahım sen büyüksün ne olur dualarımızı kabul et verende sensin alanda sensin tüm isteyenlere hayırlı bi bebek nasip et sen aklımızdaki dusuncelerı olumlu kıl tedbir bizden rabbim takdir de senden (AMİNNNNN) kızlar gerçekten dua etmek istiyorum her dakika edıyorum da bana çok daral geldi tarifi bile imkansiz
olumsuz düşünme Allah inş çektiğimiz sıkıntıların karşılığını verirİnş öyledir ya gerçekten moralimi yüksek tutmaya calisıyorum olmuyor halen içimde sanki olumsuz oluçakmış gibi his var belirti takilmak istemiyorum ama olmuyor hani bide sonuc olumsuz olursa kendimi düşünemiyorum esimde kötü olucak calışan biriyim ben normalde eşim pek yardım etmez bana ama 2 haftadır hiç bişi yaptırmıyor bana hep kendisi yapıyor aklıma olumsuz olursa ne yapıcam diye düşünüp duruyorum allahım inş dualarımızı kabul eder umutla bekleyen herkese ve bana nasip eder
Amin ins inşolumsuz düşünme Allah inş çektiğimiz sıkıntıların karşılığını verir
Sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimiz sevşviirzzzzz inşallahDur kötü olma neden kotusun vardır bi hikmet öncekiler olmadı ama inşallah yarın güzel haberini verirsin bize Allahım yardimcin olsun bu yolda biz bizi anlarız allahim insallah cok guzel haberler verirsin bize
Canım bnmde yarın 10.günüm sabah gitcm tabi regl olmazsam çünkü çok kötüyüm artık dayanamıyorum çatlıcammmmmm uykularm kaçtı ağlıyorum10.gun gideyim mi kizlar kana pazar günü
akinti kanama var mi canım.bol bol nefes alip gevşemeye çalış sen böyle iken icindeki gerilimi dusunebiliyormusun.gerilim sana hic birsey kazandirmaz.Canım bnmde yarın 10.günüm sabah gitcm tabi regl olmazsam çünkü çok kötüyüm artık dayanamıyorum çatlıcammmmmm uykularm kaçtı ağlıyorum
O kadar kendini üzme cnm şuanda sonucunu bilmemene rağmen kendini boşa strese sokuyorsun daha önceki forum sayfasında okumuştum bir arkadaşda senin gibi daha test yapmadan çok üzmüştü kendini saatlerce ağlamış olmayacak diye ama sabah test verdiğinde sonuç pozitif çıkmış inş seninde öyle çıkacak onun için kendini üzmeCanım bnmde yarın 10.günüm sabah gitcm tabi regl olmazsam çünkü çok kötüyüm artık dayanamıyorum çatlıcammmmmm uykularm kaçtı ağlıyorum
Canm neden bu kadar üzgünsün ? İdrar negatif mi çıktı? Adet ağrıları yüzünden mi?Canım bnmde yarın 10.günüm sabah gitcm tabi regl olmazsam çünkü çok kötüyüm artık dayanamıyorum çatlıcammmmmm uykularm kaçtı ağlıyorum
Aminn canım inşallahKizlaaarr benim de pazartesi transferim yapıldı. Iki tane 5. Gun embriyosu konuldu. Günler geçmek bilmiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Amin cnm inş transfer sonraki süreçte her gün yeni bi duygu ile uyanıyorsun Allah hepimizin yardımcısı olsunKizlaaarr benim de pazartesi transferim yapıldı. Iki tane 5. Gun embriyosu konuldu. Günler geçmek bilmiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
aminnnYaşadığımız her evre bu süreçte cidden zormus kızlar tedaviye başla yumurta olucakmi oldu içi dolu olucakmi oldu kaliteli embriyo olucakmi oldu 3.gün 5.güne gidecek mi gitti tutacak mi hadi tuttu keseyi görecek miyim gördün kalp atışını duyacak miyim wallahi en stresli şeyi yaşıyoruz sanırım kadın olarak bu yolda! Allah hepimize güç kuvvet ve tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ama ne gelirse haktan unutmamak lazım siginmaktan başka çare yok kiallah gerçekten yüzümüze gülsün inşallah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?