transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar benim bugün hiç ağrım olmamıştı ama şimdi sanki adet olacakmışım gibi karın ağrım ve mide bulantım başladı yarın da test günüm ama Testen önce adet olacakmışım gibi hissediyorum çok korkuyorum

Yok canım korkma senin idrar testinde çıktı inşallah kanda da çıkacak inşallahhhh

Aynen canım çok zor süreçler yaşıyorz inşallah başarıyla ve sağlıkla atlatırız bu süreçleri

Kesinlikle hayırlısını istiyorum isyan etmiyorum asla etmemde ama sadece zoruma gidiyor o kadar emek harcanıyor maddi manevi neden yani neden

Neyse kızlar iyi geceler allah hayırlısını nasip etsin yarın sonuçlar çıkar bakicagiz artık ama umut yok

Kızlar bende pazartesi yumurta toplama oldu 9 yumurtamdan 8i işleme tabi tutuldu 5i embriyo olmuş 2si perşembe günü transfer edildi. Ne olur neler olur bilmiyorum. Dua dua dua, başka birşey yok herşey Allah'tan

Test yaptıracak arkadaşlar so nuçlarınızı bekliyorz inşaallah bol pozitfli bi gün olur. olumlu da olsa olumsuz da olsa Rabbim hakkımzda hayırlı olanı versin

Bugün test sonucu alacak arkadaşlar dualarim sizinle inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…