Canım çok stresliyim yarını hem bekliyorum hem korkuyorum Rabbim sen yardım etKumsalcı cnm nasıl oldun iyi misin biraz daha
Yok canım korkma senin idrar testinde çıktı inşallah kanda da çıkacak inşallahhhhKızlar benim bugün hiç ağrım olmamıştı ama şimdi sanki adet olacakmışım gibi karın ağrım ve mide bulantım başladı yarın da test günüm ama Testen önce adet olacakmışım gibi hissediyorum çok korkuyorum
Aynen canım çok zor süreçler yaşıyorz inşallah başarıyla ve sağlıkla atlatırız bu süreçleri18 yumurtam toplandı 7 tanesi işe yarar dendi transfer günü 2 sinin 4 ve 6 hücreli birininde 2 hücreli iyi kalite olmadığını öğrendim kalan 4 tane dollendimi bilmiyorum moralim bozuldu sormadım bile yani 3 tane transferim oldu umutsuzca aglayarak girdim en güzel anima ama napalim Allah bilir rabbim belki birinin yiyecek ekmeği var derde ol der olur
Bnmde 14 embriyodan 7si döllendi ve sadece 1 tane sağlıklı varmş hamdolsun o da inşallah tutunmştrAynen canım çok zor süreçler yaşıyorz inşallah başarıyla ve sağlıkla atlatırız bu süreçleri
Bende çok korkuyorum anlatılmayacak derecede yarın olsun istemiyorum akşam 8 gibi yine idrar testi yaptim yine olumsuz kendimi olumsuzluga verdim zatenAminn canım inşallah
Ayyy canım yaaa :Bende çok korkuyorum anlatılmayacak derecede yarın olsun istemiyorum akşam 8 gibi yine idrar testi yaptim yine olumsuz kendimi olumsuzluga verdim zaten
Baş ağrısı var mı canım bide akıntın nasılBende çok korkuyorum anlatılmayacak derecede yarın olsun istemiyorum akşam 8 gibi yine idrar testi yaptim yine olumsuz kendimi olumsuzluga verdim zaten
Öyle istedik ama sonuç yine yok ben ne dusunucegimi nasıl davranmam gerek şaşırdım artık esimle tartışır oldum sürekli uzandırmaya çalışıyor dinlen diyor ama yok işte niye dinlenimkiAyyy canım yaaa :hep hayırlısını istedik öyle olsun inşallah
Bas ağrısı vardı ama disim ağrıyor belki ondan diyorum akinti yok şu anda akinti genelde jel den sonra oluyor bende sabah işe gitmeden kullanıyorum yarım saat sonra ayağa kalkıyorumBaş ağrısı var mı canım bide akıntın nasıl
Kesinlikle hayırlısını istiyorum isyan etmiyorum asla etmemde ama sadece zoruma gidiyor o kadar emek harcanıyor maddi manevi neden yani neden
Ayy kuzum Allah yar ve yardımcın olsun inşallahhhhkızlar günaydın test yaptırmaya gidiyorum dua edin nolur hayırlı ise güzümü güldürecek sonuç alayım
saol cnm sen de gideceksin dimi bugünAyy kuzum Allah yar ve yardımcın olsun inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?