Evet canım gitcm ama çok korkuyorum kanama geldi gelck..Sen bişi hissediyor musun bi belirti var mısaol cnm sen de gideceksin dimi bugün
Dün gece uyumadan önce biraz karın Ağrı'm olmuştu ama şimdi iyiyim bi sıkıntım yok korkma inş güzel haber vereceksin bizlereEvet canım gitcm ama çok korkuyorum kanama geldi gelck..Sen bişi hissediyor musun bi belirti var mı
İnşallahhhh canım inşallah hepimiz iyi haber veririz....Dün gece uyumadan önce biraz karın Ağrı'm olmuştu ama şimdi iyiyim bi sıkıntım yok korkma inş güzel haber vereceksin bizlere
Sonuç ne zaman çıkck canımDün gece uyumadan önce biraz karın Ağrı'm olmuştu ama şimdi iyiyim bi sıkıntım yok korkma inş güzel haber vereceksin bizlere
İnşallah canım dua edinHadi bakalım kızlar hayırlı haberlerle inşallah
Şimdi kanı verdim cnm 2 saat sonra alacam sonuçu yalnız heyecan dorukta sanki transferden sonraki günlerde bekleme heyacanı bunun yanından bile geçmiyorSonuç ne zaman çıkck canım
Ayy tabi canım bnm kalbim çıkacak gibiŞimdi kanı verdim cnm 2 saat sonra alacam sonuçu yalnız heyecan dorukta sanki transferden sonraki günlerde bekleme heyacanı bunun yanından bile geçmiyor
insallah olur canım insallah çabalarının sonucunu alirsinŞimdi kanı verdim cnm 2 saat sonra alacam sonuçu yalnız heyecan dorukta sanki transferden sonraki günlerde bekleme heyacanı bunun yanından bile geçmiyor
insallah olur canım insallah çabalarının sonucunu alirsin[/QUOT
amin cnm inşinsallah olur canım insallah çabalarının sonucunu alirsin
Allah yar ve yardımcın olsun inşallahhhhKanı verdim saat 2 buçukta sonuç çıkar dediler çok korkuyorum hepimiz için hayırlısı olsun
Amin cnm amin rabbim hepimizin yardimcisi olsunAllah yar ve yardımcın olsun inşallahhhh
Ayy cnm hadi hayırlısı rabbim yardımcımız olsun Güzel sonuçlar nasip etsin Zaman durdu sankiKanı verdim saat 2 buçukta sonuç çıkar dediler çok korkuyorum hepimiz için hayırlısı olsun
Amin ins Aynen valla 2 saat kadar zaman var ama geçmiyor içimde bişiler dugumlenip kalıyor sanki kalbim hızlı hızlı atıyor haber gelince her an bayilicakmisim gibi hissediyorumAyy cnm hadi hayırlısı rabbim yardımcımız olsun Güzel sonuçlar nasip etsin Zaman durdu sanki
Bizde sonucu beklerken eşimle kahvaltı yapmak için bir yere oturduk ama kahvaltımı beni yedi ben mi onu yedim belli değilAmin ins Aynen valla 2 saat kadar zaman var ama geçmiyor içimde bişiler dugumlenip kalıyor sanki kalbim hızlı hızlı atıyor haber gelince her an bayilicakmisim gibi hissediyorum
Öyle oluyor ya bizde aynen kahvaltı yapıp öyle eve geçelim dedi oturdum ama zorla yedim sanki iştahım kesildi resmen haberi bile almaya ben gitmicem eşime sen git dedim eve gelip haber ver dedim bide eer olumlu ise gelirken pasta getir dedim olumsuz isede bisi getirme diye soyledim senin sonuc çıkmadı değilmi canımBizde sonucu beklerken eşimle kahvaltı yapmak için bir yere oturduk ama kahvaltımı beni yedi ben mi onu yedim belli değil
Bide senin idrar tahlilin olumlu çıkmıştı değilmiÖyle oluyor ya bizde aynen kahvaltı yapıp öyle eve geçelim dedi oturdum ama zorla yedim sanki iştahım kesildi resmen haberi bile almaya ben gitmicem eşime sen git dedim eve gelip haber ver dedim bide eer olumlu ise gelirken pasta getir dedim olumsuz isede bisi getirme diye soyledim senin sonuc çıkmadı değilmi canım
Biz şimdi sonucu almaya gidiyoruz bi yarım saat sonra hastanede oluruz idrar testi yaptığımda 2.çizgi çokkk silik çıkmıştı dikkatli bakınca görmüştüm hakkımızda hayırlısıBide senin idrar tahlilin olumlu çıkmıştı değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?