transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ayy cnm hadi hayırlısı rabbim yardımcımız olsun Güzel sonuçlar nasip etsin Zaman durdu sanki
Amin ins Aynen valla 2 saat kadar zaman var ama geçmiyor içimde bişiler dugumlenip kalıyor sanki kalbim hızlı hızlı atıyor haber gelince her an bayilicakmisim gibi hissediyorum

Amin ins Aynen valla 2 saat kadar zaman var ama geçmiyor içimde bişiler dugumlenip kalıyor sanki kalbim hızlı hızlı atıyor haber gelince her an bayilicakmisim gibi hissediyorum
Bizde sonucu beklerken eşimle kahvaltı yapmak için bir yere oturduk ama kahvaltımı beni yedi ben mi onu yedim belli değil

Bizde sonucu beklerken eşimle kahvaltı yapmak için bir yere oturduk ama kahvaltımı beni yedi ben mi onu yedim belli değil
Öyle oluyor ya bizde aynen kahvaltı yapıp öyle eve geçelim dedi oturdum ama zorla yedim sanki iştahım kesildi resmen haberi bile almaya ben gitmicem eşime sen git dedim eve gelip haber ver dedim bide eer olumlu ise gelirken pasta getir dedim olumsuz isede bisi getirme diye soyledim senin sonuc çıkmadı değilmi canım

Bide senin idrar tahlilin olumlu çıkmıştı değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…