transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Biz şimdi sonucu almaya gidiyoruz bi yarım saat sonra hastanede oluruz idrar testi yaptığımda 2.çizgi çokkk silik çıkmıştı dikkatli bakınca görmüştüm hakkımızda hayırlısı
Ayy çok heycanlandim inş hayırlı haber verirsin valla ben heycanlandim şimdi inş seninki olumlu olucak çünkü silik çıktıysa olumludur bi tanısık öyleydi haber et bize hemen bekliyoruz

Ayy çok heycanlandim inş hayırlı haber verirsin valla ben heycanlandim şimdi inş seninki olumlu olucak çünkü silik çıktıysa olumludur bi tanısık öyleydi haber et bize hemen bekliyoruz
Hadi bakalım hakkınzda hayırlısı olsun dört gözle bekliyorz sonuçları şuan ev taşıyorz ama o hengamede bile ara ara bakıyorm müjdelerinizi bekliyorm.

Kızlar sonucumu aldım Hcg 588 sonuç pozitif Allahıma şükürler olsun şimdi doktorumun yanına gidiyoruz sıra sizde kızlar sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz rabbim hepimize yardım etsin
Çok sevindim çok inş bu sonucu bende alırım allahım ne olur bizimde yüzümüzü güldür gerçekten çok sevindim çok

Çok sevindim çok inş bu sonucu bende alırım allahım ne olur bizimde yüzümüzü güldür gerçekten çok sevindim çok
bişi daha sorucam
Hadi bakalım hakkınzda hayırlısı olsun dört gözle bekliyorz sonuçları şuan ev taşıyorz ama o hengamede bile ara ara bakıyorm müjdelerinizi bekliyorm.
inş bende olumlu sonuç veririm defne sonucuna çok sevindim ama benim idrar tahlili sonucu olumsuzdu hiç silik cİzgi bile yoktu o yüzden umutsuzum

Kızlar sonucumu aldım Hcg 588 sonuç pozitif Allahıma şükürler olsun şimdi doktorumun yanına gidiyoruz sıra sizde kızlar sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz rabbim hepimize yardım etsin
Gozun aydin canim. Darısı bize insallah bizim için de dua et olur mu? Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin insallah guzel ve saglikli bir hamilelik diliyorum sana.

cok sevindim bizim icinde dua et bugun hafif kan gibi bisey gelmis korkmaya başladım

Ayyy çok sevindim canım ya maşallah değerinde çok iyi allahım kucağına almayida nasip etsin inşallah gözün aydın :) bizlerede dua et nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…