Ayy çok heycanlandim inş hayırlı haber verirsin valla ben heycanlandim şimdi inş seninki olumlu olucak çünkü silik çıktıysa olumludur bi tanısık öyleydi haber et bize hemen bekliyoruzBiz şimdi sonucu almaya gidiyoruz bi yarım saat sonra hastanede oluruz idrar testi yaptığımda 2.çizgi çokkk silik çıkmıştı dikkatli bakınca görmüştüm hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı cnm kaçta çıkıcak sonuçKızlar kan verdim
İki saat sonra canm kalbim çıkacak yaaHayırlısı cnm kaçta çıkıcak sonuç
Hadi bakalım hakkınzda hayırlısı olsun dört gözle bekliyorz sonuçları şuan ev taşıyorz ama o hengamede bile ara ara bakıyorm müjdelerinizi bekliyorm.Ayy çok heycanlandim inş hayırlı haber verirsin valla ben heycanlandim şimdi inş seninki olumlu olucak çünkü silik çıktıysa olumludur bi tanısık öyleydi haber et bize hemen bekliyoruz
Masallahhhhhh canım gözünüz aydın inşallahKızlar sonucumu aldım Hcg 588 sonuç pozitif Allahıma şükürler olsun şimdi doktorumun yanına gidiyoruz sıra sizde kızlar sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz rabbim hepimize yardım etsin
Rabbim hayırlısını versin emeklerini boşa çıkarmaz inşİki saat sonra canm kalbim çıkacak yaa
Çok sevindim çok inş bu sonucu bende alırım allahım ne olur bizimde yüzümüzü güldür gerçekten çok sevindim çokKızlar sonucumu aldım Hcg 588 sonuç pozitif Allahıma şükürler olsun şimdi doktorumun yanına gidiyoruz sıra sizde kızlar sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz rabbim hepimize yardım etsin
bişi daha sorucamÇok sevindim çok inş bu sonucu bende alırım allahım ne olur bizimde yüzümüzü güldür gerçekten çok sevindim çok
inş bende olumlu sonuç veririm defne sonucuna çok sevindim ama benim idrar tahlili sonucu olumsuzdu hiç silik cİzgi bile yoktu o yüzden umutsuzumHadi bakalım hakkınzda hayırlısı olsun dört gözle bekliyorz sonuçları şuan ev taşıyorz ama o hengamede bile ara ara bakıyorm müjdelerinizi bekliyorm.
Gozun aydin canim. Darısı bize insallah bizim için de dua et olur mu? Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin insallah guzel ve saglikli bir hamilelik diliyorum sana.Kızlar sonucumu aldım Hcg 588 sonuç pozitif Allahıma şükürler olsun şimdi doktorumun yanına gidiyoruz sıra sizde kızlar sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz rabbim hepimize yardım etsin
cok sevindim bizim icinde dua et bugun hafif kan gibi bisey gelmis korkmaya başladımKızlar sonucumu aldım Hcg 588 sonuç pozitif Allahıma şükürler olsun şimdi doktorumun yanına gidiyoruz sıra sizde kızlar sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz rabbim hepimize yardım etsin
Canım senin ne zaman çıkckbişi daha sorucam
inş bende olumlu sonuç veririm defne sonucuna çok sevindim ama benim idrar tahlili sonucu olumsuzdu hiç silik cİzgi bile yoktu o yüzden umutsuzum
Ayyy çok sevindim canım ya maşallah değerinde çok iyi allahım kucağına almayida nasip etsin inşallah gözün aydın :) bizlerede dua et nolurKızlar sonucumu aldım Hcg 588 sonuç pozitif Allahıma şükürler olsun şimdi doktorumun yanına gidiyoruz sıra sizde kızlar sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz rabbim hepimize yardım etsin
Canım senin ne zaman çıkckbişi daha sorucam
inş bende olumlu sonuç veririm defne sonucuna çok sevindim ama benim idrar tahlili sonucu olumsuzdu hiç silik cİzgi bile yoktu o yüzden umutsuzum
Çok saol cnm inş seninde güzel haberlerini alacağızÇok sevindim çok inş bu sonucu bende alırım allahım ne olur bizimde yüzümüzü güldür gerçekten çok sevindim çok
Saol cnm darısı size inş korkma Allahın izniyle bişey olmaz sen içini ferah tutcok sevindim bizim icinde dua et bugun hafif kan gibi bisey gelmis korkmaya başladım
Oncelikle hayırlı olsun birax belirtilerinden bahseder misin?Saol cnm darısı size inş korkma Allahın izniyle bişey olmaz sen içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?