- 18 Ağustos 2017
- 41
- 8
- 1
- 34
Defne bişi sorucam son 2 gün hiç belirtin olmusmuydu ya 1 saatim kaldı ama belki aynıdır seninle kusura bakma valla meraktan soruyorum bide korkuyorumÇok saol cnm inş seninde güzel haberlerini alacağız
Belirtilerin neydi arkadaşım?Kızlar hepinize çok teşekkür ederim rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin hepimize
Çok üzüldüm ya kısmet değilmiş bende daha çok korkmaya başladımBnm sonuç negatif ağlamaktan öldüm
Ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısıBnm sonuç negatif ağlamaktan öldüm
Teselli vermek zor ama Rabbim güç kuvvet versinBnm sonuç negatif ağlamaktan öldüm
Ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısıBnm sonuç negatif ağlamaktan öldüm
benim son iki gün çok bi belirtim olmadı sadece ara ara karın ağrım be çok hafif bulantım oldu bunların dışında bariz bi fark yoktu bendeDefne bişi sorucam son 2 gün hiç belirtin olmusmuydu ya 1 saatim kaldı ama belki aynıdır seninle kusura bakma valla meraktan soruyorum bide korkuyorum
Bnm de gece Karnım çok agrdi adet sancısı gibi dayanması zor bi acı veriyor bele ayağa vuruyor sonra geçiyor. İnş tutunmaya çalıştığı icindirbenim son iki gün çok bi belirtim olmadı sadece ara ara karın ağrım be çok hafif bulantım oldu bunların dışında bariz bi fark yoktu bende
Cnmmm bunda da vardır bi hayır öyle düşün rabbimin belirlediği illaki bi Zaman vardır rabbim en kısa zamanda nasip eder inşBnm sonuç negatif ağlamaktan öldüm
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin hepimize
Çok üzüldüm canım ama vardır bundada bir hayır nolur çok uzme kendiniBnm sonuç negatif ağlamaktan öldüm
Çok üzüldüm arkadaşım rahatlayana kadar ağla asla isyan etme hepsi imtihan.Bnm sonuç negatif ağlamaktan öldüm
Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı bir şeklde kucağına almayı nasip etsin inşaallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin hepimize
Güzel haberler ile gelecek cnm inşHalen bekliyorum bekleyemiyorum daha dogrusu evin dört bir yanını dönüyorum eşimden haber bekliyorum
İnş ins ama halen yok ya deli olucamGüzel haberler ile gelecek cnm inş
Cnm naptın aldın mı hbr bizde merakla bekliyoruzİnş ins ama halen yok ya deli olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?