transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Defne bişi sorucam son 2 gün hiç belirtin olmusmuydu ya 1 saatim kaldı ama belki aynıdır seninle kusura bakma valla meraktan soruyorum bide korkuyorum
benim son iki gün çok bi belirtim olmadı sadece ara ara karın ağrım be çok hafif bulantım oldu bunların dışında bariz bi fark yoktu bende

benim son iki gün çok bi belirtim olmadı sadece ara ara karın ağrım be çok hafif bulantım oldu bunların dışında bariz bi fark yoktu bende
Bnm de gece Karnım çok agrdi adet sancısı gibi dayanması zor bi acı veriyor bele ayağa vuruyor sonra geçiyor. İnş tutunmaya çalıştığı icindir

Kızlar ben size transfer sürecinde yaşadıklarımı ve yaptıklarımı anlatayım belki birilerine az da olsa faydam olur ben çalıştığım için transferin olduğu ilk hafta izin alıp evde dinlendim 2. Hafta işe başladım bu süreci kimse bilmediği için ben kimseden yardım alamadım onun için işlerimi ben ve eşim yaptık evde olduğum hafta dinlenmeye çalıştım ama yinede yemeğimi yaptım ortalığı toparladım ufak ufak ev işi yaptım kendimi yormadan 2. Hafta zaten işe başladığım için işe gidip geldim yemeğimi yaptım evdeki kolay işleri hallettim bu süre zarfında her gün mutlaka kabak çekirdeği çitledim ananas yedim protein ağırlıklı beslendim ve 3 lt su içtim bu süreçte benim dayanılmayacak ağrılarım olmadı ara ara ufak ufak karın ağrısı kasık ağrısı oldu ayakta kalıp iş yapınca ağrım biraz daha artıyordu bir de transferin 2. ve 3. günü daha fazla uyudum benim genel anlamda yaşadıklarım bunlardı tabi tedbir bizden takdir Allah'tan rabbim bu zahmeti çeken herkesin emeğini boşa çıkarmayıp hayırlısı ile güzel sonuçlar almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…