Ben de merak ettim sizi herşey yolundadır inşallahİnş ins ama halen yok ya deli olucam
Cnm sen içini ferah tut Allah nasip etmişse hücre sayısı az da olsa oluyor inş sende de olur transferin kaçıncı günündesinKızlar ya 3 tane 1 tanesi 4 1 tanesi 6 hücreli 2.kalite 1 taneside 2 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi çok umutsuzum doktor istediğimiz kalitede olmadı dedi siz kalitesiz embriyoyla gebelik yaşayan oldu mu duydunuz mu yaşadınız mı içim çok sıkılıyor
4.bugün transferi saymazsak inşallah senin gibi güzel sonuç alırım dua et bizlere ne olurCnm sen içini ferah tut Allah nasip etmişse hücre sayısı az da olsa oluyor inş sende de olur transferin kaçıncı günündesin
Herşeyin hayırlısı, ne demiş MevlanaSonuç olumsuzdu baya kötü oldum yazamadım doktor pazartesi tekrar gelsin tahlil yapalim demiş ama ben inanmıyorum olumlu cikicagina
Çok üzüldüm canım inşallah çabucak atlatıp yeniden baslarsin ne desem boş allahım güç versin sanaSonuç olumsuzdu baya kötü oldum yazamadım doktor pazartesi tekrar gelsin tahlil yapalim demiş ama ben inanmıyorum olumlu cikicagina
Etmez miyim cnm biz kader ortağıyız bu süreci yaşayanlar olarak en iyi birbirimizin halinden biz anlarız sizlerin sonucu olumlu da olsa olumsuz da olsa kendi sonucunmuş gibi seviniyorum ya da üzülüyorum bu süre gerçekten sabır isteyen emek isteyen bir süre Allah hepimize yardım etsin umutlarımızı boşa çıkarmasın inş4.bugün transferi saymazsak inşallah senin gibi güzel sonuç alırım dua et bizlere ne olur
Canım kendini çok yıpratma vardır bunda da bir hayır hem pazartesi doktor seni tekrar görmek istemiş Allah büyük inşşşşşş bize müjdeli haberlerle gelirsin dualarımız seninleSonuç olumsuzdu baya kötü oldum yazamadım doktor pazartesi tekrar gelsin tahlil yapalim demiş ama ben inanmıyorum olumlu cikicagina
Bişi cikicagina sanmıyorum 12 gün tamamlansin diy söylemiştir nasıl bu durumu atlatırım bilmiyorum keşke hiç başlamasaydım 2 yildir evliyim biraz daha bekleseydimCanım kendini çok yıpratma vardır bunda da bir hayır hem pazartesi doktor seni tekrar görmek istemiş Allah büyük inşşşşşş bize müjdeli haberlerle gelirsin dualarımız seninle
Canım bizde 3.5 yıllık evliyiz ve 3. Tüp bebek denememdi o da başarısız oldu öyle üzgünüm ki şuan hem maddi hem manevî gücümüz kalmadı Rabbim yardımcınız olsun inşallah bi daha nasıl yaparız nereye hangi doktora giderz bilmiyorum ama bi daha denersek nasip olurda ki çok korkuyorum artık evimizi satczBişi cikicagina sanmıyorum 12 gün tamamlansin diy söylemiştir nasıl bu durumu atlatırım bilmiyorum keşke hiç başlamasaydım 2 yildir evliyim biraz daha bekleseydim
Aynen hem.maddi hem manevi oluyor bende dünden beri ne yaptığımı bilmiyorum sıkıntıdan patlıcam üstelik daha doktor pazartesi bekliyor gitmek istemiyorum hiç tekrar denemek zor ya ben şahsen bidaha deneyemem çünkü şu anda bile keşke yapmasaydım diyorumCanım bizde 3.5 yıllık evliyiz ve 3. Tüp bebek denememdi o da başarısız oldu öyle üzgünüm ki şuan hem maddi hem manevî gücümüz kalmadı Rabbim yardımcınız olsun inşallah bi daha nasıl yaparız nereye hangi doktora giderz bilmiyorum ama bi daha denersek nasip olurda ki çok korkuyorum artık evimizi satcz
Bnde yaa :Aynen hem.maddi hem manevi oluyor bende dünden beri ne yaptığımı bilmiyorum sıkıntıdan patlıcam üstelik daha doktor pazartesi bekliyor gitmek istemiyorum hiç tekrar denemek zor ya ben şahsen bidaha deneyemem çünkü şu anda bile keşke yapmasaydım diyorum
Halen eşimde de bi umut var halen bana bişi yaptırmıyor ama yine sonuç hayal kirikligi olucak beni hep motive ediyor ama kendisi icten içe uzuluyor biliyorum nasıl yapicam nasıl atlaticam bu durumu bilmiyorumAynen hem.maddi hem manevi oluyor bende dünden beri ne yaptığımı bilmiyorum sıkıntıdan patlıcam üstelik daha doktor pazartesi bekliyor gitmek istemiyorum hiç tekrar denemek zor ya ben şahsen bidaha deneyemem çünkü şu anda bile keşke yapmasaydım diyorum
Hasta oldunmuBnde yaa :(
Canım kaç çıktı hcg?Bişi cikicagina sanmıyorum 12 gün tamamlansin diy söylemiştir nasıl bu durumu atlatırım bilmiyorum keşke hiç başlamasaydım 2 yildir evliyim biraz daha bekleseydim
Söylememiş doktor kaç çıktığını bişi çıkmadı demiş sadece pazartesi gelsin tekrar kan tahlili versin demis bide doktor ben olur diye düşünüyordum hiç bu engel yoktu diye söylemiş anladım neden olumsuz oldugunuCanım kaç çıktı hcg?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?