transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merak ettim sonucu hani bi daha bakalım demis ya yükselme ihtimali olan bi değer miki acaba ?
Valla bilmiyorum ki bence yükselme değil hani 12 gün süreli ya tüp bebek onu garantilemek için demiştir çünkü ben 10 günde kan verdim ondada bişi çıkmadı demiş hem jel kullanıyorum kırmızı ya benzer lekeler çıktı büyük ihtimal hasta olucam

Defne hangi ildesin ve hangi doktora gittin mesela bana rahmime çizik atıldı.. Gebelik aşısı yapıldı serum verildi embriyoya pgt yapıldı sana bunlar yapılmış mıydı

Ben İstanbuldayım cnm Erbil yağmura gittim ama bana sana yapılanların hiç biri yapılmadı doktorum normal tüp bebek sürecindeki iğne ve ilaçlar ile tedavimi yürüttü sen hangi doktora gitmiştin bir de sizde ki sorun neydi

Defne hangi ildesin ve hangi doktora gittin mesela bana rahmime çizik atıldı.. Gebelik aşısı yapıldı serum verildi embriyoya pgt yapıldı sana bunlar yapılmış mıydı
Ben İstanbuldayım cnm Erbil yağmura gittim ama bana sana yapılanların hiç biri yapılmadı doktorum normal tüp bebek sürecindeki iğne ve ilaçlar ile tedavimi yürüttü sen hangi doktora gitmiştin bir de sizde ki sorun neydi

Cnm senin kanını direkt laboratuardaki hemşire almadı mı sonucu laboratuardan alma şansınız yok mu mail olarak ya da kağıt ortamında

D Defne2518 canim sen idrar testi yapmıştın sanki. Yaa bugün ilk gunu saymazsak 6. Günüm dayanamadım sabah idrar testi yaptim. Benimki şöyle oldu ilk başta ikinci çizgi çok silik cıktı sonra kayboldu 20 dak sonra fln yine çok hafif ince silik bir çizgi cikti. Sen idrar testini kaçıncı gün yapmıştın. Bir de kızlar benim salı günü adet günüm kan test günüm ise 26 ağustos ooofff o güne kadar adet olmazsam ;(( günler geçmiyor;(

Kumsalcı ve kırçiçeği üzüntüsünü gerçekten anlıyorum ve çok üzüldüm ne söylesek üzüntünüzü hafifletemiyeceğiz belki ama kızlar nolur kendinizi yıpratmamaya çalışın Allah büyük Allah emeklerinizi görüyor ne kadar istediğinizi biliyor vakti zamanı geldiğinde Ben inanıyorum ki emeklerinizin karşılığını alacaksınız bütün dualarım sizinle Rabbim en kısa zamanda hayırlı olumlu sonuçlar versin size

cnm ben idrar testini 10. gün de yaptım birde ben testi eşimin zoruyla yapmıştım yaptığımda hiç bişey çıkmayınca moralim bozuldu teste bir daha bakmadım eşim tekrar bakınca çokkk silik ancak ışığa doğru tutunca farkedilen çizgiyi gösterince bana ben o zaman gördüm ama senin için çok erken olabilir onun için idrar testin negatif çıksa bile sakın moralini bozma

İnşallah pozitif sonuç alırsın canım

Tamam canim cok tesekkur ederim hayırlı uğurlu olsun tekrar. Ben o zaman sali gunu yani 8. Gun yapayim yine böyle çıkarsa perşembe yani 10. Gun yaparim. Kasıklarimda yanma var gibi bir de göğüslerim çok agriyor ben salı günü adet olurum diye korkuyorum. Rabbim hayırlısını versin. Zaten Mevlam yazmışsa zamanı şu ansa bebisim karnimdadir. Kendimi strese sokmanin anlamı yok.

Cnm senin kanını direkt laboratuardaki hemşire almadı mı sonucu laboratuardan alma şansınız yok mu mail olarak ya da kağıt ortamında
Ben gitmedim ya eşim gitmiş direk doktor bişi çıkmadı demiş hani değer filan söylememiş zaten haberi verince moralim bozuldu bişi görüp konuşmak istemedim bende pazartesi gelsin kan versin tekrar görüşelim demiş

Allah razı olsun amin ins

inşallah pozitifi görürsün canım benimde adet günüm perşembe kan testi günüm 27 si inşallah adet olmam

Defne hangi ildesin ve hangi doktora gittin mesela bana rahmime çizik atıldı.. Gebelik aşısı yapıldı ser
Allah razı olsun canım inşallah.. Canım bn ankara hrs has. Gittim tarık hocaya eşimde kanal yokluğu var o yüzden sperm çıkışı olmuyor. Sizde ne vardı

Hımm anladım cnm bende çikolata kisti var çapı büyük değildi 22 mm di doktora gittiğimizde doktor istersek bekleyebileceğimizi ama doğal yoldan hamile kalma şansımın düşük olduğu için beklemenin bi anlamı olmayacağını söyledi tedaviye hemen başlamamızın daha sağlıklı olacağını söylediği için bizde kararımızı verip hemen tedaviye başlamıştık

H
Hmm anladım canım çok şükür tuttu Rabbim sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…