transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar burada çizgi var mı lütfen bakın transferin 6. Gunu sabah bir tane daha yapmıştım o da böyle cıktı. Ama bu hemen 1 dakika içinde cıktı. Yanı bebek olsa bu kadar erken idrar testinde çıkar mi? Ben mi görüyorum çizgiyi sadece ;( Niye bu kadar acele ediyorum bilmiyorum. Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Catlatma ignesini 7 agustosta vurunmustum onun etkisi olabilir mi?

Eklentiler

• 20170820_185524.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 124

Ben de ilk testimi 6.gün yapmıştım canım,gözün aydın var elbette ikinci çizgi

Ayyy insallah insallah ne bileyim goz yanilmasi mi dedim Allahim insallah bana ve isteyen herkese Nasip eder. Bizi daha çok bekletmez insallah Rabbim. Senin bebeğin de hayırlı olsun çok güzel bir hamilelik geçirirsin insallah. Catlatma iğnesinin etkisi mi acaba diyorum. Şimdi daha da kpuulasti. Insallah bu hamilelik takvimini benim de kullanmam nasip olur tabii sadece benim değil isteyen herkesin. Ben de fsh yüksekliği var doktorum %30 şans verdi. Yanı çok umutlanmadı istemedi ama tabi takdir Allahtan insallah bebisim seninledir;(

Ayyy insallah insallah ne bileyim goz yanilmasi mi dedim Allahim insallah bana ve isteyen herkese Nasip eder. Bizi daha çok bekletmez insallah Rabbim. Senin bebeğin de hayırlı olsun çok güzel bir hamilelik geçirirsin insallah. Catlatma iğnesinin etkisi mi acaba diyorum. Şimdi daha da kpuulasti. Insallah bu hamilelik takvimini benim de kullanmam nasip olur tabii sadece benim değil isteyen herkesin. Ben de fsh yüksekliği var doktorum %30 şans verdi. Yanı çok umutlanmadı istemedi ama tabi takdir Allahtan insallah bebisim benimledir;(

Kalbini ferah tut bana hem transfer günü hem de idrar testimi yapmadan 2-3 gün önce destek amaçlı küçük dozda ovitrelle yapıldı,ben de senin gibi iğnenin etkisidir nasılsa,sonra hergün teste devam ettim,9.gün doktorum artık kan ver de görelim dedi ve kanda da pozitifi gördük,elim azospermi bizim şansımız sizden de azdı,takılma fsh konusuna,doktorlar her zaman ilk başta en kötü ihtimalden bahsediyor mesuliyet almamak için bence,bu arada ne yazık ki Kolay geçmiyor benim hamileliğim,kanama alanım ve ağrılarım var ama bugünümüze hamdolsun yavrularımız iyi olsun biz ağrı çekelim dert değil benim için,inşallah senin de devamı gelir sağlıcakla evladına kavuşursun,tekrar gözün aydın,darısı evlat hasreti çeken tüm kardeşlerimize olsun
Kendini yorma,işleri ağırdan al,sürekli istirahat et ve bol su iç,sana benden tavsiye

Ayy cnm hadi inş yaa sanki benimde böyleydi çok dikkatli bakınca görmüştüm çok şükür pozitif sonucu aldım inşşşşşşş sende pozitifi göreceksin

Cok üzüldüm insallah bundan sonra daha guzel ve saglikli bir hamilelik gecirirsin. Rabbim bebeginizi size bagislasin.
Ben gunde 3 litre su içiyorum. Badem ceviz ve kabak çekirdeği yiyorum. Kabız olmaman gerek demişlerdi bu yüzden opudan itibaren kuru kayısı yiyorum ayrıca kayısı suyu içiyorum. Ne bileyim Rabbim nasip eder inşallah hayirlisiyla.

Gözün aydın cnm Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin benim de dün sonucum pozitif çıktı çok şükür bişey soracam biraz fazla ayakta kaldığında ağrın oluyor mu ben sanırım kendimi bugün biraz fazla yordum şimdi biraz ağrım var normal mi sence bu ağrı

Canım ben yatak istirahatindeyim,sadece wc için kalkıyorum ayakta kalmam zaten yasak :)

Hamile arkadaslar öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin inşallah.Simdi geleyim soruma benim transferimin 3.günü bugüm inanilmaz kasık ve genital bölgeye vuran agrim var bu agri 3 gundur var bu sabaha kadar siddetli bel agrim vardı simdi biraz hafifledi fakat genital bolgeme vuran agri siddetli cok korkuyorum acaba olmadımı..Esimle tartistik bugun agladim falan kasildim onun etkiside varmi bilmiyorum..

Benim doktorum transfer sonrası süreçte bazı ağrıların olabilir bu ağrılara takılı kalıp olumlu ya da olumsuz diye düşünme bunlar sonuca ilişkin bi bilgi vermez demişti sen içini ferah tut rabbim hayırlı olumlu sonuç almayı nasip etsin sana

Ayy resmen çizgi varr yasasinnnn çok sevindim ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun ? Böyle çift çizgi görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam, bu yolda neler yaşıyoruz biz biliriz allahım inşallah kanda tescillersinde hepten cosariz :) darısı başımıza bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…