- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
Benim durumumda iç açıcı diil yani embriyolar 2.kalite biri 4 biri 6 hücreli dr olumlu diildi 3.yude çöp olmasın diye koydu belki senin dediğin gibi olur da doktor en kötüyü dile getirmistirde belki yavrularimdan en azından 1 i tutunur , umut dünyası rabbim bilirKalbini ferah tut bana hem transfer günü hem de idrar testimi yapmadan 2-3 gün önce destek amaçlı küçük dozda ovitrelle yapıldı,ben de senin gibi iğnenin etkisidir nasılsa,sonra hergün teste devam ettim,9.gün doktorum artık kan ver de görelim dedi ve kanda da pozitifi gördük,elim azospermi bizim şansımız sizden de azdı,takılma fsh konusuna,doktorlar her zaman ilk başta en kötü ihtimalden bahsediyor mesuliyet almamak için bence,bu arada ne yazık ki Kolay geçmiyor benim hamileliğim,kanama alanım ve ağrılarım var ama bugünümüze hamdolsun yavrularımız iyi olsun biz ağrı çekelim dert değil benim için,inşallah senin de devamı gelir sağlıcakla evladına kavuşursun,tekrar gözün aydın,darısı evlat hasreti çeken tüm kardeşlerimize olsun
Kendini yorma,işleri ağırdan al,sürekli istirahat et ve bol su iç,sana benden tavsiye
Canim çok teşekkür ederim insallah darısı hepimizin basinaAyy resmen çizgi varr yasasinnnn çok sevindim ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun ? Böyle çift çizgi görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam, bu yolda neler yaşıyoruz biz biliriz allahım inşallah kanda tescillersinde hepten cosariz :) darısı başımıza bu arada :)
Rabbim nasip ederse önüne hiçbir şey geçemez. Demek ki umut var ki o embriyoları rahmine koydu doktor. Belki de ucu de tutar belli mi olur. Rabbim yeter ki ol desin. Ol dedikten sonra olur canim hiç kendine bunu stres yapma.Benim durumumda iç açıcı diil yani embriyolar 2.kalite biri 4 biri 6 hücreli dr olumlu diildi 3.yude çöp olmasın diye koydu belki senin dediğin gibi olur da doktor en kötüyü dile getirmistirde belki yavrularimdan en azından 1 i tutunur , umut dünyası rabbim bilir
Bence koyulasicak :) ve 10.günü bekleyemeden yapacaksın tahlili görürsün :)Canim çok teşekkür ederim insallah darısı hepimizin basina)) Annelik hamilelik hepsi bana hayal gibi geliyor yani mucize gibi gerçi bu olay zaten başlı başına bir mucize. Rabbim buyuk emeklerimizin karsiligini verir insallah. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin takdiri. Her zaman hayirlisini diliyorum tek benim icin degil bu forumda kimin hikayesini okuyorsam hepsine dua ediyorum.
Ben kan sonucunu görene kadar inanmam ;( Biraz koyulasirsa erken yaptırırım 10. Gun perşembe yaptırırım. Koyulasmazsa gününü beklerim normalde test günüm cumartesi günü.
Ayyy canim benim insallah beraber mutlu haberler veririz burdan hayirlisiylaBence koyulasicak :) ve 10.günü bekleyemeden yapacaksın tahlili görürsün :)
Inşallah canım inşallah dediğin gibi bize zor imkansız gelio sanki yakıştıramıyorum kendime yok canım olmaz ki gecio hep içimden ama arada Allah görüyor biliyor ne kadar emek verdiğimizi ve kabul olmayacak dua ettirmez diyorum , öyle bi geliyo bi gidiyo ışte . Ne gelirse ondan inşallah hayırlısı neyse o olsunRabbim nasip ederse önüne hiçbir şey geçemez. Demek ki umut var ki o embriyoları rahmine koydu doktor. Belki de ucu de tutar belli mi olur. Rabbim yeter ki ol desin. Ol dedikten sonra olur canim hiç kendine bunu stres yapma.
Inşallah ne güzel olur ama sen yakinsin güzel habere o çizgi bu güne kadar bende hayalet bile olmadıAyyy canim benim insallah beraber mutlu haberler veririz burdan hayirlisiyla
Kaç embriyo transfer edildi 2 taneseyse hani 6.günde çıkması iyi bisi bence belkide 2 dirAyyy canim benim insallah beraber mutlu haberler veririz burdan hayirlisiyla
Amin hepimize insallah canımBenim doktorum transfer sonrası süreçte bazı ağrıların olabilir bu ağrılara takılı kalıp olumlu ya da olumsuz diye düşünme bunlar sonuca ilişkin bi bilgi vermez demişti sen içini ferah tut rabbim hayırlı olumlu sonuç almayı nasip etsin sana
çizgi var canım tebrik ederim inşallah kan tahlili sonucunda güzel çıkar saglıklı bir gebelik yaşarsın allahım bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı başımızaKızlar burada çizgi var mı lütfen bakın transferin 6. Gunu sabah bir tane daha yapmıştım o da böyle cıktı. Ama bu hemen 1 dakika içinde cıktı. Yanı bebek olsa bu kadar erken idrar testinde çıkar mi? Ben mi görüyorum çizgiyi sadece ;( Niye bu kadar acele ediyorum bilmiyorum. Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Catlatma ignesini 7 agustosta vurunmustum onun etkisi olabilir mi?
2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi canim. Kac hucreli fln oldugunu bilmiyorum. Sadece iyi dediler o kadar. Olsun da teke de raziyim yeter ki olsun hayirlisiyla.Kaç embriyo transfer edildi 2 taneseyse hani 6.günde çıkması iyi bisi bence belkide 2 dir
Ayyy amin canim amin insallah bebiş vardır karnımda. Rabbim hepimize nasip etsin müjdeli müjdeli haberler verelim birbirimize insallah. Kan tahlilinde çıkmadan asla inanmam çünkü hiçbir zaman o aşamaya gelemedim hep sıfırlı sayılar gordum. Insallah her şey hepimiz için çok güzel olsunçizgi var canım tebrik ederim inşallah kan tahlili sonucunda güzel çıkar saglıklı bir gebelik yaşarsın allahım bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza
içini ferah tut canım bu kadar erken idrarda çıkıyosa kanda çok net görünür belki ikizdirAyyy amin canim amin insallah bebiş vardır karnımda. Rabbim hepimize nasip etsin müjdeli müjdeli haberler verelim birbirimize insallah. Kan tahlilinde çıkmadan asla inanmam çünkü hiçbir zaman o aşamaya gelemedim hep sıfırlı sayılar gordum. Insallah her şey hepimiz için çok güzel olsun
İki yıl önce bir arkadaşıma da doktor işe yaramaz ama yapalım deyip orta kalite transfer etmişti,maşallah kızı kocaman oldu üstelik arkadaşım 40 yaşında,Allah'ın işine karışılmaz bir bakmışsın test günü senin sevincini paylaşıyoruz burdaBenim durumumda iç açıcı diil yani embriyolar 2.kalite biri 4 biri 6 hücreli dr olumlu diildi 3.yude çöp olmasın diye koydu belki senin dediğin gibi olur da doktor en kötüyü dile getirmistirde belki yavrularimdan en azından 1 i tutunur , umut dünyası rabbim bilir
Canim çok teşekkür ederim insallah darısı hepimizin basina)) Annelik hamilelik hepsi bana hayal gibi geliyor yani mucize gibi gerçi bu olay zaten başlı başına bir mucize. Rabbim buyuk emeklerimizin karsiligini verir insallah. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin takdiri. Her zaman hayirlisini diliyorum tek benim icin degil bu forumda kimin hikayesini okuyorsam hepsine dua ediyorum.
Ben kan sonucunu görene kadar inanmam ;( Biraz koyulasirsa erken yaptırırım 10. Gun perşembe yaptırırım. Koyulasmazsa gününü beklerim normalde test günüm cumartesi günü.
İki yıl önce bir arkadaşıma da doktor işe yaramaz ama yapalım deyip orta kalite transfer etmişti,maşallah kızı kocaman oldu üstelik arkadaşım 40 yaşında,Allah'ın işine karışılmaz bir bakmışsın test günü senin sevincini paylaşıyoruz burda[/QUOTE
arkadaşın için ne mutluluk olmuştur :) inşallah bende hayırlı haber veririm Allah bilir gerçekten gerisi boş kalite hücre
Aynen pazartesi olunca herkese iş gücüne döndü heralde:))Bugün kimsecikler yok zaman geçmiyor sanki :)
canım naptın tekrardan kan verdin miAynen pazartesi olunca herkese iş gücüne döndü heralde:))
Yok cnm vermedim cumartesi doktoruma gittiğimde özellikle sormuştum 2.kez vermem gerekir mi diye değerin yüksek olduğu için vermene gerek yok dedi ısrarla cuma günü için çağırdı keseye bakmak için bende önce terettüt ettim vermek daha iyi mi olur acaba diye ama doktorun bi bildiği vardır diye gitmedim tekrarcanım naptın tekrardan kan verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?