transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim durumumda iç açıcı diil yani embriyolar 2.kalite biri 4 biri 6 hücreli dr olumlu diildi 3.yude çöp olmasın diye koydu belki senin dediğin gibi olur da doktor en kötüyü dile getirmistirde belki yavrularimdan en azından 1 i tutunur , umut dünyası rabbim bilir

Canim çok teşekkür ederim insallah darısı hepimizin basina )) Annelik hamilelik hepsi bana hayal gibi geliyor yani mucize gibi gerçi bu olay zaten başlı başına bir mucize. Rabbim buyuk emeklerimizin karsiligini verir insallah. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin takdiri. Her zaman hayirlisini diliyorum tek benim icin degil bu forumda kimin hikayesini okuyorsam hepsine dua ediyorum.
Ben kan sonucunu görene kadar inanmam ;( Biraz koyulasirsa erken yaptırırım 10. Gun perşembe yaptırırım. Koyulasmazsa gününü beklerim normalde test günüm cumartesi günü.

Rabbim nasip ederse önüne hiçbir şey geçemez. Demek ki umut var ki o embriyoları rahmine koydu doktor. Belki de ucu de tutar belli mi olur. Rabbim yeter ki ol desin. Ol dedikten sonra olur canim hiç kendine bunu stres yapma.

Bence koyulasicak :) ve 10.günü bekleyemeden yapacaksın tahlili görürsün :)

Rabbim nasip ederse önüne hiçbir şey geçemez. Demek ki umut var ki o embriyoları rahmine koydu doktor. Belki de ucu de tutar belli mi olur. Rabbim yeter ki ol desin. Ol dedikten sonra olur canim hiç kendine bunu stres yapma.
Inşallah canım inşallah dediğin gibi bize zor imkansız gelio sanki yakıştıramıyorum kendime yok canım olmaz ki gecio hep içimden ama arada Allah görüyor biliyor ne kadar emek verdiğimizi ve kabul olmayacak dua ettirmez diyorum , öyle bi geliyo bi gidiyo ışte . Ne gelirse ondan inşallah hayırlısı neyse o olsun

Amin hepimize insallah canım

çizgi var canım tebrik ederim inşallah kan tahlili sonucunda güzel çıkar saglıklı bir gebelik yaşarsın allahım bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza

Son düzenleme:
çizgi var canım tebrik ederim inşallah kan tahlili sonucunda güzel çıkar saglıklı bir gebelik yaşarsın allahım bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza
Ayyy amin canim amin insallah bebiş vardır karnımda. Rabbim hepimize nasip etsin müjdeli müjdeli haberler verelim birbirimize insallah. Kan tahlilinde çıkmadan asla inanmam çünkü hiçbir zaman o aşamaya gelemedim hep sıfırlı sayılar gordum. Insallah her şey hepimiz için çok güzel olsun

içini ferah tut canım bu kadar erken idrarda çıkıyosa kanda çok net görünür belki ikizdir gönlünden ne geçiyorsa öyle olsun.amin canım allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin..ben idrarda silik çizgi görsem havalara uçarım m o durumdayım

İki yıl önce bir arkadaşıma da doktor işe yaramaz ama yapalım deyip orta kalite transfer etmişti,maşallah kızı kocaman oldu üstelik arkadaşım 40 yaşında,Allah'ın işine karışılmaz bir bakmışsın test günü senin sevincini paylaşıyoruz burda

Ben 6. Haftada test yaptım silik çıktı erken olmasına rağmen iyi çıkmış ama kan daha net tabi hayırlısı olsun:) inanki canım bırak kanda görmeyi, ultrasonda kalp atışını duysan bile inanamıyosun.. Yıllar sonra verilen nimete bir türlü kaptıramıyorsun kendini.. Kucağıma alınca inanırım diyosun bi süre sonra, inanması çok güç bir mucize.. Rabbim akıl sağlığımızı korusun

canım naptın tekrardan kan verdin mi
Yok cnm vermedim cumartesi doktoruma gittiğimde özellikle sormuştum 2.kez vermem gerekir mi diye değerin yüksek olduğu için vermene gerek yok dedi ısrarla cuma günü için çağırdı keseye bakmak için bende önce terettüt ettim vermek daha iyi mi olur acaba diye ama doktorun bi bildiği vardır diye gitmedim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…