transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

hımm genelde ilk değerden sonraki artışı görmek istiyor doktorlar.kaç çıkmıştı değerin? bende 2 kere verdim gerek yok artık çarşamba gel dedi. inşallah görürüz keseyi

hımm genelde ilk değerden sonraki artışı görmek istiyor doktorlar.kaç çıkmıştı değerin? bende 2 kere verdim gerek yok artık çarşamba gel dedi. inşallah görürüz keseyi
İnş cnm Benim 588 çıkmıştı ben de bilemedim şimdi tekrar gidip versem mi acaba

İnş cnm Benim 588 çıkmıştı ben de bilemedim şimdi tekrar gidip versem mi acaba
10. gün değerindi dimi bu? gayet yüksek çıkmış ikiz olabilir belki canım benim 10. gün 175 12 gün 430 çıktı artık gerek görmedi.. senin belli bir yüksekliğe çıkmış zaten doktorun gerek görmediyse kan verme canım boşver cumayı bekle inşallah keseyi görürsün

Transfer gününü saymazsam 12.günde vermiştim

ayyyy hadi inş bayrama güzel hbrler ile girersin inşşşşşşşşşş
Inşallah kuzum ya inşallah öyle güzel gelicekki bu sevinç pozitif olursa :) olmazsa da durmak yok yola devam teslim oldum bekliyorum yavrularima kalitesiz dendi ama belki anaları gibi inatçı cikarlarda tutunurlar :)

Kızlar günaydın. Bugün 8
Günüm sanirim koyulaşma var 6. Gunu yaptığım testi buraya atmistim. Rabbim sen büyüksün insallah bebisim benimledir.

Eklentiler

• 20170822_093730.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 102
  • 20170822_093759.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 101
  • 20170822_094100.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 109
herkese günaydın.Bugün transferimin 9.günü Dun dayanamıyıp kan tahlili yaptırdım.sonuç olumsuz .cuma günü gercek test günüm.Daha sonradan kendini gòsterenler oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…