hımm genelde ilk değerden sonraki artışı görmek istiyor doktorlar.kaç çıkmıştı değerin? bende 2 kere verdim gerek yok artık çarşamba gel dedi. inşallah görürüz keseyiYok cnm vermedim cumartesi doktoruma gittiğimde özellikle sormuştum 2.kez vermem gerekir mi diye değerin yüksek olduğu için vermene gerek yok dedi ısrarla cuma günü için çağırdı keseye bakmak için bende önce terettüt ettim vermek daha iyi mi olur acaba diye ama doktorun bi bildiği vardır diye gitmedim tekrar
İnş cnm Benim 588 çıkmıştı ben de bilemedim şimdi tekrar gidip versem mi acabahımm genelde ilk değerden sonraki artışı görmek istiyor doktorlar.kaç çıkmıştı değerin? bende 2 kere verdim gerek yok artık çarşamba gel dedi. inşallah görürüz keseyi
Sen ne zaman öğrenmiştin sonucunuİnş cnm Benim 588 çıkmıştı ben de bilemedim şimdi tekrar gidip versem mi acaba
Bir de senin ilk değerin kaç çıkmıştı cnmSe
Sen ne zaman öğrenmiştin sonucunu
10. gün değerindi dimi bu? gayet yüksek çıkmış ikiz olabilir belki canımİnş cnm Benim 588 çıkmıştı ben de bilemedim şimdi tekrar gidip versem mi acaba
ben geçen çarşamba ilk öğrendim cuma tekrarladım kan testini çarşambada keseye çağırdı doktorBir de senin ilk değerin kaç çıkmıştı cnm
Transfer gününü saymazsam 12.günde vermiştim10. gün değerindi dimi bu? gayet yüksek çıkmış ikiz olabilir belki canımbenim 10. gün 175 12 gün 430 çıktı artık gerek görmedi.. senin belli bir yüksekliğe çıkmış zaten doktorun gerek görmediyse kan verme canım boşver cumayı bekle inşallah keseyi görürsün
İnş cnmTransfer gününü saymazsam 12.günde vermiştim
hımm anladım canım 12. güne göre güzel değer bakalım bu hafta belli olacakTransfer gününü saymazsam 12.günde vermiştim
Hadi bakalım heyecanla güzel hbrlerini bekliyoruz cnm testi ne zaman yaptıracaksınGünaydın kızlar bugün 7.gün şükür, hiçbirşey hissetmediğim bir gün daha ...
28 ağustos test tarihi ama ben 10.gün bi idrar testi yaparım sanki dayanamam :)Hadi bakalım heyecanla güzel hbrlerini bekliyoruz cnm testi ne zaman yaptıracaksın
ayyyy hadi inş bayrama güzel hbrler ile girersin inşşşşşşşşşş28 ağustos test tarihi ama ben 10.gün bi idrar testi yaparım sanki dayanamam :)
Inşallah kuzum ya inşallah öyle güzel gelicekki bu sevinç pozitif olursa :) olmazsa da durmak yok yola devam teslim oldum bekliyorum yavrularima kalitesiz dendi ama belki anaları gibi inatçı cikarlarda tutunurlar :)ayyyy hadi inş bayrama güzel hbrler ile girersin inşşşşşşşşşş
Maşallah vallahi var gebesin :) kan ne zaman vericeksinKızlar günaydın. Bugün 8
Günümsanirim koyulaşma var 6. Gunu yaptığım testi buraya atmistim. Rabbim sen büyüksün insallah bebisim benimledir.
Canım kaç çıktı sonuç ?herkese günaydın.Bugün transferimin 9.günü Dun dayanamıyıp kan tahlili yaptırdım.sonuç olumsuz .cuma günü gercek test günüm.Daha sonradan kendini gòsterenler oluyormuş.
Cnmmmmm bu durumda hamilesin inş gözün aydın çok sevindimKızlar günaydın. Bugün 8
Günümsanirim koyulaşma var 6. Gunu yaptığım testi buraya atmistim. Rabbim sen büyüksün insallah bebisim benimledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?