- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.752
- 133
0_5.0 çıktı.ama boşamı hala ümidim var bilemiyorum belki 12. gün görünurCanım kaç çıktı sonuç ?
0.5 biraz düşük gibi canım ya0_5.0 çıktı.ama boşamı hala ümidim var bilemiyorum belki 12. gün görünur
Malesef düşük deger0.5 biraz düşük gibi canım yaböyle bişey yazmak zor ama inşallah yükselir
Insallah canim insallah ne bileyim inanamiyorum ben. Kan tahlili yaptırmak lazım ama eşim birkaç gün daha bekleyelim diyor. Benim tahlil günüm cumartesi normalde. Bak sana son halini yollayim. Ooff bilmiyorum ki ne yapsam. Tahlil yapsam içim rahatlar. Insallah Rabbim beni ve bebek isteyen kimseyi daha çok bekletmesinMaşallah vallahi var gebesin :) kan ne zaman vericeksin
Inşallah güzel sonuç verirsin bize kuzumMalesef düşük degerAma hala psikolojimi iyi tutmaya gayret ediyorum eğer tutunmaya çalışan bi canlım varsa ondan ümidimi kesmemeliyim ona destek olabilmek için.
Bariz var canım neden bekliosun yarın git ver kanını cteside katladimi die bakarsın bende gaza gelip test yaptım ama kabak gibi tek çizgi hayırlısı artıkInsallah canim insallah ne bileyim inanamiyorum ben. Kan tahlili yaptırmak lazım ama eşim birkaç gün daha bekleyelim diyor. Benim tahlil günüm cumartesi normalde. Bak sana son halini yollayim. Ooff bilmiyorum ki ne yapsam. Tahlil yapsam içim rahatlar. Insallah Rabbim beni ve bebek isteyen kimseyi daha çok bekletmesin
Canim belki sen de idrar testine daha yansımamıştır.Sakin umudunu yitirme. Yaa şimdi tüp bebek merkezini aradım illa cumartesi yapalım diyor. Eşim de bekleyelim diyor. O yüzden kan tahlili fln yaptıramıyorum malesef ;(Bariz var canım neden bekliosun yarın git ver kanını cteside katladimi die bakarsın bende gaza gelip test yaptım ama kabak gibi tek çizgi hayırlısı artık
Bakalım pek umudum yok ama hayırlısı diyelim canımCanim belki sen de idrar testine daha yansımamıştır.Sakin umudunu yitirme. Yaa şimdi tüp bebek merkezini aradım illa cumartesi yapalım diyor. Eşim de bekleyelim diyor. O yüzden kan tahlili fln yaptıramıyorum malesef ;(
teşekkür ederim iyi temenniniz için.Betaya inat bize var gibi geliyo eşimle.cuma gunu haberdar edecegim.Kimse ümidini yitirmesinInşallah güzel sonuç verirsin bize kuzum
Tatlım senin inş kanda pozitif gelecek ben idrar testi yaptığımda çizgi çok silik çıkmasına rağmen 2 gün sonraki kan testi de pozitif çıktı seninde öyle olacak inşInsallah canim insallah ne bileyim inanamiyorum ben. Kan tahlili yaptırmak lazım ama eşim birkaç gün daha bekleyelim diyor. Benim tahlil günüm cumartesi normalde. Bak sana son halini yollayim. Ooff bilmiyorum ki ne yapsam. Tahlil yapsam içim rahatlar. Insallah Rabbim beni ve bebek isteyen kimseyi daha çok bekletmesin
Heyecanla bekliyorum güzel haberiniteşekkür ederim iyi temenniniz için.Betaya inat bize var gibi geliyo eşimle.cuma gunu haberdar edecegim.Kimse ümidini yitirmesin
Insallah canim insallah bugün adet gunum adet olacam diye çok korkuyorumTatlım senin inş kanda pozitif gelecek ben idrar testi yaptığımda çizgi çok silik çıkmasına rağmen 2 gün sonraki kan testi de pozitif çıktı seninde öyle olacak inş
Gidip kan versene beklemeye gerek yok ki testten sonra adet olma sıkıntın da kalmayacak nasıl olsa :)))Insallah canim insallah bugün adet gunum adet olacam diye çok korkuyorum
Bence de bi kan verse nasıl rahatliycak :)Gidip kan versene beklemeye gerek yok ki testten sonra adet olma sıkıntın da kalmayacak nasıl olsa :)))
Aynen gülcegunce hepimiz merakla bekliyoruz biran önce senden iyi hbrler duymak işin sabırsızlanıyoruz:))))Bence de bi kan verse nasıl rahatliycak :)
Merhaba transferin hayırlı olsun inşallah bu son olur ve bebeğine kavusursun, benimde 28 i test tarihim :)Merhabalar. Benim de transferimin 5. Günü. 2 tane blastosist transferi yapıldı ve test günüm 29 Ağustos. 4. Tüp denemem. Transferin 3. Gününde çok kısa birkaç batmanın dışında hiç bir şey yaşamadım. İlk üç gün çoğunlukla dinlendim. İki gündür dışarı çıkıyorum. Dikkatli davranıyorum. Umarım gönlümüzden geçenler kadermiz olır hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?