transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Maşallah vallahi var gebesin :) kan ne zaman vericeksin
Insallah canim insallah ne bileyim inanamiyorum ben. Kan tahlili yaptırmak lazım ama eşim birkaç gün daha bekleyelim diyor. Benim tahlil günüm cumartesi normalde. Bak sana son halini yollayim. Ooff bilmiyorum ki ne yapsam. Tahlil yapsam içim rahatlar. Insallah Rabbim beni ve bebek isteyen kimseyi daha çok bekletmesin

Eklentiler

• 20170822_115803.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 86
Bariz var canım neden bekliosun yarın git ver kanını cteside katladimi die bakarsın bende gaza gelip test yaptım ama kabak gibi tek çizgi hayırlısı artık

Bariz var canım neden bekliosun yarın git ver kanını cteside katladimi die bakarsın bende gaza gelip test yaptım ama kabak gibi tek çizgi hayırlısı artık
Canim belki sen de idrar testine daha yansımamıştır.Sakin umudunu yitirme. Yaa şimdi tüp bebek merkezini aradım illa cumartesi yapalım diyor. Eşim de bekleyelim diyor. O yüzden kan tahlili fln yaptıramıyorum malesef ;(

merhaba. transferın 7. gunu progesteron testı sonucunuz kac cıktı ? benım ılk tedavımde 27 idi. güzel ılaclar yeterlı demıstı..ama kımnyasal gebelık.

şimdi 9 cıktı...... pruluton depot vurdurttu ekstra..crinojel ı bırak progestan kapsul 3*2 vajınandan kullan dedi.....
sizlerin kaç çıktı. bu udusk degerden sonra gebelık artık cok mu zor ??????? bırde progestan ı ne kadar atarsam atayım gerı gelıyor..kullanamıyorum vajınadan cıldırcam..

Bakalım pek umudum yok ama hayırlısı diyelim canım

Tatlım senin inş kanda pozitif gelecek ben idrar testi yaptığımda çizgi çok silik çıkmasına rağmen 2 gün sonraki kan testi de pozitif çıktı seninde öyle olacak inş

Merhabalar. Benim de transferimin 5. Günü. 2 tane blastosist transferi yapıldı ve test günüm 29 Ağustos. 4. Tüp denemem. Transferin 3. Gününde çok kısa birkaç batmanın dışında hiç bir şey yaşamadım. İlk üç gün çoğunlukla dinlendim. İki gündür dışarı çıkıyorum. Dikkatli davranıyorum. Umarım gönlümüzden geçenler kadermiz olır hayırlısıyla.

Merhaba transferin hayırlı olsun inşallah bu son olur ve bebeğine kavusursun, benimde 28 i test tarihim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…