transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

evet canım yeni geldimm çok şükür gördük keselerii 2 tane göründü hala çokk şaşkınım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı sana
Nasıl yaniiiii ikiz mi:)))) çok sevindim cnmmmm Allah tamamına erdirir inş benim de cuma günü bi heyecanlandım şimdi bişey daha soracam gebelik tarihi olarak hangi tarih baz alınıyor transfer tarihi mi son adet tarihi mi

evett şimdilik öyle görünüyor kalp atımında kesinleşir ikizmi değil mi ozaman anlarız dedi 2 hafta sonra çağırdı..inşallah sende görürsün cuma günü..benim doktorum şimdilik son adet tarihinden gidelim kesenin gelişimine göre karar veririz dedi

Kızlar dayanamayacağım sanirim birazdan gidip kan tahlili yaptiracagim. Idrarda çizgi varken kanda negatif çıkar diye korkuyorum insallah öyle bir şey olmaz

Bizde sabırsızlanıyoruz korkma hiç kanda da pozitif çıkacak inş
Canik verdim kan. 3 gibi çıkar dediler. Internette bakacağım. Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Bugün idrar testi yaptim yine silik cizgi cikti. Ooofff bu nasıl bir heyecan. Daha önce defalarca test yaptırdım ama hiçbirinde silik cizgi yoktu o yüzden sonuçlara hiç şaşırmıyordum sadece üzülüyordum. Şimdi silik cizgi devamlı çıktığı için hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum. Rabbim sen büyüksün ne bileyim her şeyin hayırlısı;(

Ohh be sonunda kan vermeye gittin :) ben eminimki güzel bir değer çıkacak

Hadi bakalım Allah'ın izniyle pozitif çıkacak inş bizde burda hep beraber sevineceğiz bizi haberdar et mutlaka cnm

Insallah canim insallah ooofff 2 yıldır sıfırlı sayılar görmekten biktim yoruldum. Rabbim buyuk ona bıraktım nasipse varsa olur zaten insallah
Ne güzel 2 yılda vuslata ericeksin inşallah :) bende 7 senedir görüyorum 0 ları :) allahım bizimde yüzümüze güler inşallah hepimiz bu yolda çok yipraniyoruz lakin bebeklerimizin haberini alsak hepsi son bulacak

Ne güzel 2 yılda vuslata ericeksin inşallah :) bende 7 senedir görüyorum 0 ları :) allahım bizimde yüzümüze güler inşallah hepimiz bu yolda çok yipraniyoruz lakin bebeklerimizin haberini alsak hepsi son bulacak
Canim benim Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun insallah. Bu ay hepimize uğurlu gelsin insallah. Rabbim buyuk hepimizin yar ve yardımcısı olsun ;(

Ay
ay ben de çok heyecanlandım şimdi senin adına. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah pozitif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…