transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ne güzel 2 yılda vuslata ericeksin inşallah :) bende 7 senedir görüyorum 0 ları :) allahım bizimde yüzümüze güler inşallah hepimiz bu yolda çok yipraniyoruz lakin bebeklerimizin haberini alsak hepsi son bulacak
Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inş sana bizde senin sevincine ortak olalım burada

Evet bende üzüldüm sonucuna sebep ne peki bir sıkıntı var mi yani embriyolarda yada başka bisi? Hep aynı doktora mi gidiosun peki ? Ben 3 asilamadan sonra ilk tüp bebeğe geçtim ama embriyolar istenilen kalitede olmadı bekliyoruz bakalım

Canım önce batuhan özmende yaptırdm iki denememi..daha sonra tarık aksuya gittim.. 7 tane embriyodan bir tane sağlıklı çıktı o da 1. Kalite değil o da tutmadı..eşimde kanal yokluğu var o yüzden sperm çıkışı olmuyor.. Ya şuan diyorm napalım artık neden embriyolar kalitesz acaba spermler dondurulmus diye mi.. Ne düşüneceğimizi şaşırdk

Dediğin doktorlar nerde bilmiyorum istanbul değil sanırım dimi? Işinin uzmanı birine gitmek mantıklı olur sanki yani rapor hakkın var mı kaç yasindasin ? Rapor çıkarıp deneme şansın var mi bu yol maddi olarakta zorluyor çünkü insani

27 yaşındaym ilkinde rapor çıkardık.. Ama daha sonra rahmime çizik atıldı o yüzden bir sonraki ayı bekledik embriyoları dondurdk öyle olunca rapor geçerli olmadı

canim hayirli olsun Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah.belirtilerini yazarmisin taze hamiş
Sağ ol canim darısı tüm isteyenlere insallah. Canim benim öyle abartı bir belirgin olmadi. Kasıklarimda yanma vardı göğüslerim çok dolgunlasti dünden beri de kasıklarima anı batmazlar oluyor o kadar. Ooofff Rabbim tüm isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin şu an yerde miyim gökte miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…