Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inş sana bizde senin sevincine ortak olalım buradaNe güzel 2 yılda vuslata ericeksin inşallah :) bende 7 senedir görüyorum 0 ları :) allahım bizimde yüzümüze güler inşallah hepimiz bu yolda çok yipraniyoruz lakin bebeklerimizin haberini alsak hepsi son bulacak
Inşallah canım :)Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inş sana bizde senin sevincine ortak olalım burada
Haber yok mu hala sabırsızlıkla bekliyorumCanim benim Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun insallah. Bu ay hepimize uğurlu gelsin insallah. Rabbim buyuk hepimizin yar ve yardımcısı olsun ;(
Canım senin kaçıncı tüp bebek denemendiHaber yok mu hala sabırsızlıkla bekliyorum
Ilk canımCanım senin kaçıncı tüp bebek denemendi
Yaa 7 yıl yazınca ondan merak ettim canım hadi inşallah ilkinde Rabbim yüzünü güldürsün bnm 3. Denememdi o da negatif oldu çok kötüyüm beynim durdu artık bide 3. Denemeden sonra daha zor olurmş Allah büyüktür şaştık kaldk eşimleIlk canım
Evet bende üzüldüm sonucuna sebep ne peki bir sıkıntı var mi yani embriyolarda yada başka bisi? Hep aynı doktora mi gidiosun peki ? Ben 3 asilamadan sonra ilk tüp bebeğe geçtim ama embriyolar istenilen kalitede olmadı bekliyoruz bakalımYaa 7 yıl yazınca ondan merak ettim canım hadi inşallah ilkinde Rabbim yüzünü güldürsün bnm 3. Denememdi o da negatif oldu çok kötüyüm beynim durdu artık bide 3. Denemeden sonra daha zor olurmş Allah büyüktür şaştık kaldk eşimle
Canım önce batuhan özmende yaptırdm iki denememi..daha sonra tarık aksuya gittim.. 7 tane embriyodan bir tane sağlıklı çıktı o da 1. Kalite değil o da tutmadı..eşimde kanal yokluğu var o yüzden sperm çıkışı olmuyor.. Ya şuan diyorm napalım artık neden embriyolar kalitesz acaba spermler dondurulmus diye mi.. Ne düşüneceğimizi şaşırdkEvet bende üzüldüm sonucuna sebep ne peki bir sıkıntı var mi yani embriyolarda yada başka bisi? Hep aynı doktora mi gidiosun peki ? Ben 3 asilamadan sonra ilk tüp bebeğe geçtim ama embriyolar istenilen kalitede olmadı bekliyoruz bakalım
Canım gözün aydın Rabbim sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar çok şükür çok şükür hamileyiiiimmmmmRabbim kimseyi daha fazla bekletmesin insallah. Ben hala şoktayim inanamiyorum.
Dedim ben sanaa çok sevindim caniimmm inşallah katlanarak artar ve sağlıkla kucağına alırsın bebisini :)Kızlar çok şükür çok şükür hamileyiiiimmmmmRabbim kimseyi daha fazla bekletmesin insallah. Ben hala şoktayim inanamiyorum.
canim hayirli olsun Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah.belirtilerini yazarmisin taze hamişKızlar çok şükür çok şükür hamileyiiiimmmmmRabbim kimseyi daha fazla bekletmesin insallah. Ben hala şoktayim inanamiyorum.
27 yaşındaym ilkinde rapor çıkardık.. Ama daha sonra rahmime çizik atıldı o yüzden bir sonraki ayı bekledik embriyoları dondurdk öyle olunca rapor geçerli olmadıDediğin doktorlar nerde bilmiyorum istanbul değil sanırım dimi? Işinin uzmanı birine gitmek mantıklı olur sanki yani rapor hakkın var mı kaç yasindasin ? Rapor çıkarıp deneme şansın var mi bu yol maddi olarakta zorluyor çünkü insani
Ankara hrs has yaptrdm27 yaşındaym ilkinde rapor çıkardık.. Ama daha sonra rahmime çizik atıldı o yüzden bir sonraki ayı bekledik embriyoları dondurdk öyle olunca rapor geçerli olmadı
Yaaaaaaa çok sevindim çokkkk rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmKızlar çok şükür çok şükür hamileyiiiimmmmmRabbim kimseyi daha fazla bekletmesin insallah. Ben hala şoktayim inanamiyorum.
hadi gözünaydın canımm inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder kese ve kalp atımınıda duyarsınKızlar çok şükür çok şükür hamileyiiiimmmmmRabbim kimseyi daha fazla bekletmesin insallah. Ben hala şoktayim inanamiyorum.
Sağ ol canim darısı tüm isteyenlere insallah. Canim benim öyle abartı bir belirgin olmadi. Kasıklarimda yanma vardı göğüslerim çok dolgunlasti dünden beri de kasıklarima anı batmazlar oluyor o kadar. Ooofff Rabbim tüm isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin şu an yerde miyim gökte miyim bilmiyorumcanim hayirli olsun Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah.belirtilerini yazarmisin taze hamiş
Amin canim darısı size insallah. Artık hayırlı haberler üst üste gelir insallah Allahın izniyle.Dedim ben sanaa çok sevindim caniimmm inşallah katlanarak artar ve sağlıkla kucağına alırsın bebisini :)
Teşekkür ederim canim değerim 157 cıktı benim bugün transferin 9. Gunu.hadi gözünaydın canımm inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder kese ve kalp atımınıda duyarsınkaç çıktı değerin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?