transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım benim tahmin edebiliyorum heyecanini Rabbim bu heyecani bana ve tüm evlat isteyenlere nasip etsin insallah...

Neden
neden zor olsun ki? Hiç can ını sıkma bence. Dr lar ne kadar çok denersen tutma ihtimali o kadar artar diyorlar.

Sen umudunu yitirme inan senin de benimde buradaki bekleyen herkesinde hayırlısıyla bebekleri olacak bi sınavdan geçiyoruz ve inşallah sonucunu çok beklemeden alırız sen uzme kendini yeter ve pes etme

Kızlar çok şükür çok şükür hamileyiiiimmmmm Rabbim kimseyi daha fazla bekletmesin insallah. Ben hala şoktayim inanamiyorum.
gözün aydınnn allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı tüm anne olmak isteyenlerin başınaa en tez zamanda inşallahhhh

İnşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah yüzümüz gülsün bizimde
canım neden 3. denemeden sonra zor oluyo ilk defa duydum lütfen içini verah tut bak bizde sorun olmamasına ragmen 1 yıldır olmuyo 2 kere aşılama yaptık olmadı ilk tüp bebek denemm transferimin 7. günü ama negatif hissediyorum sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrım var dün bel ağrım da başladı umudum gitti iyice ne problemli insanların hamile kaldığını gördüm okudumm bizimkide zamanı geldiğinde olacaktır emininn..inşallah en yakın zamanda annelik duygusunu tadarız

Bence de zamanı geldiğinde bizde tadicaz annelik duygusunu , sen ağrıların var diye olumsuz düşünüyorsun bende hiçbir ağrım yok diye olumsuz düşünüyorum :))

İnşallah canım ya hep okudum 3 ten sonra başarı oranı düşüyormş hayırlısı olsun inşallah ne diyelim elden gelen bişey yok

Merhabalar..benimde6.gun embriyoyu transfer edildi pazartesi günü.bugun 3.gunum.yatmaktan sıkıldım.igneye gidip geliyorum salı günü test günüm
Hayırlısı olsun transferden sonraki test gününe kadar ki günler zor geçiyor sabır isteyen bir süreç rabbim hayırlısı ile olumlu sonuç almayı nasip etsin sana

Merhabalar benim transferimin 3.gunu ve cok kasik ve bel agrim var.sizce normalmi surekli adet olacakmisim gibi hissediyorum

Ben yatiyorum ama yalnismi dogrumu bilemedim suan jel kullaniyorum ve kan sulandirici igne oluyorum gobekten
Ol deyipte olduran rabbim.biz dua edelim tevekkül edelim.hayirli sağlıklı güzel evlatlarımız olur inşaallah.ben pazar yada pazartesi idrar testi yapmak istiyorum

Ben yatiyorum ama yalnismi dogrumu bilemedim suan jel kullaniyorum ve kan sulandirici igne oluyorum gobekten
Sürekli yatmanin iyi olmadığını söyledi benim doktorum rahme kan akışı gerekliymis cunku ! şahsen ben transfer günü dinlendim sonraki günler tabiki kendimi yormadan ev içinde hareketliydim oturdum kalktım yemeğimi haZırladım fazla yatmayin derim ama karar sizin tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…