- 25 Nisan 2017
- 210
- 179
- 33
Amin amin insallah Rabbim hepimizin meleklerini esirgesin olmayanlara da bir an önce nasip etsin insallahYaaaaaaa çok sevindim çokkkk rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
Canım benim tahmin edebiliyorum heyecanini Rabbim bu heyecani bana ve tüm evlat isteyenlere nasip etsin insallah...Sağ ol canim darısı tüm isteyenlere insallah. Canim benim öyle abartı bir belirgin olmadi. Kasıklarimda yanma vardı göğüslerim çok dolgunlasti dünden beri de kasıklarima anı batmazlar oluyor o kadar. Ooofff Rabbim tüm isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin şu an yerde miyim gökte miyim bilmiyorum
neden zor olsun ki? Hiç can ını sıkma bence. Dr lar ne kadar çok denersen tutma ihtimali o kadar artar diyorlar.Yaa 7 yıl yazınca ondan merak ettim canım hadi inşallah ilkinde Rabbim yüzünü güldürsün bnm 3. Denememdi o da negatif oldu çok kötüyüm beynim durdu artık bide 3. Denemeden sonra daha zor olurmş Allah büyüktür şaştık kaldk eşimle
Hayırlı olsun arkadaşım. Çok sevindim. Belirtilerin nelerdi?Amin amin insallah Rabbim hepimizin meleklerini esirgesin olmayanlara da bir an önce nasip etsin insallah
Sen umudunu yitirme inan senin de benimde buradaki bekleyen herkesinde hayırlısıyla bebekleri olacak bi sınavdan geçiyoruz ve inşallah sonucunu çok beklemeden alırız sen uzme kendini yeter ve pes etmeYaa 7 yıl yazınca ondan merak ettim canım hadi inşallah ilkinde Rabbim yüzünü güldürsün bnm 3. Denememdi o da negatif oldu çok kötüyüm beynim durdu artık bide 3. Denemeden sonra daha zor olurmş Allah büyüktür şaştık kaldk eşimle
İnşallah canım ya inşallahNeden
neden zor olsun ki? Hiç can ını sıkma bence. Dr lar ne kadar çok denersen tutma ihtimali o kadar artar diyorlar.
İnşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah yüzümüz gülsün bizimdeSen umudunu yitirme inan senin de benimde buradaki bekleyen herkesinde hayırlısıyla bebekleri olacak bi sınavdan geçiyoruz ve inşallah sonucunu çok beklemeden alırız sen uzme kendini yeter ve pes etme
gözün aydınnn allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı tüm anne olmak isteyenlerin başınaa en tez zamanda inşallahhhhKızlar çok şükür çok şükür hamileyiiiimmmmmRabbim kimseyi daha fazla bekletmesin insallah. Ben hala şoktayim inanamiyorum.
canım neden 3. denemeden sonra zor oluyo ilk defa duydum lütfen içini verah tut bak bizde sorun olmamasına ragmen 1 yıldır olmuyo 2 kere aşılama yaptık olmadı ilk tüp bebek denemm transferimin 7. günü ama negatif hissediyorum sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrım var dün bel ağrım da başladı umudum gitti iyice ne problemli insanların hamile kaldığını gördüm okudumm bizimkide zamanı geldiğinde olacaktır emininn..inşallah en yakın zamanda annelik duygusunu tadarızİnşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah yüzümüz gülsün bizimde
Bence de zamanı geldiğinde bizde tadicaz annelik duygusunu , sen ağrıların var diye olumsuz düşünüyorsun bende hiçbir ağrım yok diye olumsuz düşünüyorum :))canım neden 3. denemeden sonra zor oluyo ilk defa duydum lütfen içini verah tut bak bizde sorun olmamasına ragmen 1 yıldır olmuyo 2 kere aşılama yaptık olmadı ilk tüp bebek denemm transferimin 7. günü ama negatif hissediyorum sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrım var dün bel ağrım da başladı umudum gitti iyice ne problemli insanların hamile kaldığını gördüm okudumm bizimkide zamanı geldiğinde olacaktır emininn..inşallah en yakın zamanda annelik duygusunu tadarız
İnşallah canım ya hep okudum 3 ten sonra başarı oranı düşüyormş hayırlısı olsun inşallah ne diyelim elden gelen bişey yokcanım neden 3. denemeden sonra zor oluyo ilk defa duydum lütfen içini verah tut bak bizde sorun olmamasına ragmen 1 yıldır olmuyo 2 kere aşılama yaptık olmadı ilk tüp bebek denemm transferimin 7. günü ama negatif hissediyorum sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrım var dün bel ağrım da başladı umudum gitti iyice ne problemli insanların hamile kaldığını gördüm okudumm bizimkide zamanı geldiğinde olacaktır emininn..inşallah en yakın zamanda annelik duygusunu tadarız
Merhabalar..benimde6.gun embriyoyu transfer edildi pazartesi günü.bugun 3.gunum.yatmaktan sıkıldım.igneye gidip geliyorum salı günü test günümTeşekkür ederim canim değerim 157 cıktı benim bugün transferin 9. Gunu.
Hayırlısı olsun transferden sonraki test gününe kadar ki günler zor geçiyor sabır isteyen bir süreç rabbim hayırlısı ile olumlu sonuç almayı nasip etsin sanaMerhabalar..benimde6.gun embriyoyu transfer edildi pazartesi günü.bugun 3.gunum.yatmaktan sıkıldım.igneye gidip geliyorum salı günü test günüm
AminFlorancenighngale de oldum.doktorum oraya geldiHayırlısı olsun transferden sonraki test gününe kadar ki günler zor geçiyor sabır isteyen bir süreç rabbim hayırlısı ile olumlu sonuç almayı nasip etsin sana
Merhabalar..benimde6.gun embriyoyu transfer edildi pazartesi günü.bugun 3.gunum.yatmaktan sıkıldım.igneye gidip geliyorum salı günü test günüm
2 gündür adet ağrısı gibi vardı ama bugün kasik ağrısında oldu.ama hep yatamıyorum ben.Merhaba seninle ayniyiz biz benimde pazartesi gunu transfer edildi.kasik agrisi varmi sende
2 gündür adet ağrısı gibi vardı ama bugün kasik ağrısında oldu.ama hep yatamıyorum ben.
Ol deyipte olduran rabbim.biz dua edelim tevekkül edelim.hayirli sağlıklı güzel evlatlarımız olur inşaallah.ben pazar yada pazartesi idrar testi yapmak istiyorumBen yatiyorum ama yalnismi dogrumu bilemedim suan jel kullaniyorum ve kan sulandirici igne oluyorum gobekten
Sürekli yatmanin iyi olmadığını söyledi benim doktorum rahme kan akışı gerekliymis cunku ! şahsen ben transfer günü dinlendim sonraki günler tabiki kendimi yormadan ev içinde hareketliydim oturdum kalktım yemeğimi haZırladım fazla yatmayin derim ama karar sizin tabiiBen yatiyorum ama yalnismi dogrumu bilemedim suan jel kullaniyorum ve kan sulandirici igne oluyorum gobekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?