Sürekli yatmanin iyi olmadığını söyledi benim doktorum rahme kan akışı gerekliymis cunku ! şahsen ben transfer günü dinlendim sonraki günler tabiki kendimi yormadan ev içinde hareketliydim oturdum kalktım yemeğimi haZırladım fazla yatmayin derim ama karar sizin tabii
Ol deyipte olduran rabbim.biz dua edelim tevekkül edelim.hayirli sağlıklı güzel evlatlarımız olur inşaallah.ben pazar yada pazartesi idrar testi yapmak istiyorum
Zaten iğne için hastaneye gideceğim sağlık ocakları bayram tatilinde olacak.gitmisken yaptirabilirim.brnim eski gebrligimde 8.gunde idrarda çıkmıştı ama o zaman 5.gun transferini bu 6.gun transferi.ona güveniyorum pazar deneyelim mıCikarmi sence
Zaten iğne için hastaneye gideceğim sağlık ocakları bayram tatilinde olacak.gitmisken yaptirabilirim.brnim eski gebrligimde 8.gunde idrarda çıkmıştı ama o zaman 5.gun transferini bu 6.gun transferi.ona güveniyorum pazar deneyelim mı
3 sene önce 5.gun embriyosu yerleştirildi dondurulmuş değildi embriyo kalınca 1 gün daha izleyip öyle dondurmalar.4aa kalite.ama doktora transfer esnasında soramadım transferd n hemen önce canlılığını izledinizmi diye.aklima takıldıDeneyelimmmmm yaaaaaa esim izin vermiyo bana denememeBisey sorucam 6.gun embriyosu nasil oluyo benimki 5.gun doktorum dondurdu sonra.6.gune dayaniyomu
3 sene önce 5.gun embriyosu yerleştirildi dondurulmuş değildi embriyo kalınca 1 gün daha izleyip öyle dondurmalar.4aa kalite.ama doktora transfer esnasında soramadım transferd n hemen önce canlılığını izledinizmi diye.aklima takıldı
Doktor bana zaten 9.gun yani salı test istedi.Bana bunun bilgisini transferden once embriyolok gelip anlatti iste cozduklerini durumunu nasil olsugunu.cunku bazi embriyolar cozuldukten sonra gelisimini durduruyomus.ben bide histereskopi oldum suan heycanla bekliyorum.burda bi arkadas 9.gun kan testi yapmis.cikmis acaba bizdemi kanda baktirsak
Hemen sedyeyle odaya aldılar.ama çok yavaş.kaydirarak çektiler hiç kıpırdamadanKizlar transfer olurken muayane koltugunda oluyoruz ya yani catal denilen koltukta.Tarnsfer islemibittikten sonra sedyeye hemen aldilar mi sizi?Doktor gorevliye hasta biraz burda beklesin dedi ama kadin beni hemen sedyeye aldi yatagima goturdu.Boyle olan var mi?Cok kafam takiliyor ya..
Kizlar transfer olurken muayane koltugunda oluyoruz ya yani catal denilen koltukta.Tarnsfer islemibittikten sonra sedyeye hemen aldilar mi sizi?Doktor gorevliye hasta biraz burda beklesin dedi ama kadin beni hemen sedyeye aldi yatagima goturdu.Boyle olan var mi?Cok kafam takiliyor ya..
Hemen sedyeyle odaya aldılar.ama çok yavaş.kaydirarak çektiler hiç kıpırdamadan
Beni hemen kaldirdilar yuruyerek gittim odaya
Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta perşembe transferim olmuştu. Yani bugün transfer gününüze sayarsak 7. Gün bitti.
Dayanamadım ve prediktör 6. Gün testi yaptım. Sonuç fotoda mevcut biraz silik ama var gibi yoksa benmi görüyorum bitek bilemiyorum, içim kıpır kıpır eşimde görüyor ama o zaten benden heyecanlı İnşallah olmuştur ve inşallah herkesin olur hayırlısıyla
Hayırlı olsun darısı başımıza inşaallah.idrar testlerinde ilk 5 dk içinde çıkmış olması gerekli silikte olsa 2.cizginin.zaman çok geçince kendiliğinden olan da var.ama benim de böyle silik çıkmıştı hamile olduğumu ogrenmistimArkadaşlar merhaba. Geçen hafta perşembe transferim olmuştu. Yani bugün transfer gününüze sayarsak 7. Gün bitti.
Dayanamadım ve prediktör 6. Gün testi yaptım. Sonuç fotoda mevcut biraz silik ama var gibi yoksa benmi görüyorum bitek bilemiyorum, içim kıpır kıpır eşimde görüyor ama o zaten benden heyecanlı İnşallah olmuştur ve inşallah herkesin olur hayırlısıyla
Hayırlı olsun 2. Çizgi var inş kanda da pozitif çıkacakArkadaşlar merhaba. Geçen hafta perşembe transferim olmuştu. Yani bugün transfer gününüze sayarsak 7. Gün bitti.
Sağ kasıgım ağrıyo bugün.bikacdefa eğilmek zorunda kaldım.ama ağrım var.geceleride belim ağrıyor2 gündür adet ağrısı gibi vardı ama bugün kasik ağrısında oldu.ama hep yatamıyorum ben.
eğilmekten kaynaklı bir ağrın olduğunu düşünmüyorum ben cnm ben de transferin ertesi günü yemek yaptım dolabın altından eğilip tencere falan da aldım rabbim korusun doktorum bana ağır iş yapma ağır kaldırma uzanma ve hoplayıp zıplama bunun dışında günlük hayatına dön demişti hiç kimsenin hbri olmadığı için ben kimseden yardım almadan evdeki kolay işleri kendim yaptım Allahın izniyle de pozitif sonuç aldım inş sende emeklerinin karşılığı alırsın pozitif sonuç almayı nasip etsin rabbimSağ kasıgım ağrıyo bugün.bikacdefa eğilmek zorunda kaldım.ama ağrım var.geceleride belim ağrıyor
Gözün aydın canım kanla tasdikle hadi bi sevinç daha yaşayalım :) benim 9.gün hayalet bile olsa çizgi çıkmadı maşallah sen 7.gundesin hadi kan ver :)Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta perşembe transferim olmuştu. Yani bugün transfer gününüze sayarsak 7. Gün bitti.
Pekii seninde kasıklarinda batisma ağrı olmysmuydu.4.gunum buguneğilmekten kaynaklı bir ağrın olduğunu düşünmüyorum ben cnm ben de transferin ertesi günü yemek yaptım dolabın altından eğilip tencere falan da aldım rabbim korusun doktorum bana ağır iş yapma ağır kaldırma uzanma ve hoplayıp zıplama bunun dışında günlük hayatına dön demişti hiç kimsenin hbri olmadığı için ben kimseden yardım almadan evdeki kolay işleri kendim yaptım Allahın izniyle de pozitif sonuç aldım inş sende emeklerinin karşılığı alırsın pozitif sonuç almayı nasip etsin rabbim
Benim kasıklarımdan ziyade hafif şekilde karın ağrım olmuştu ama ara ara kasıklarımda da ağrı olmuştuPekii seninde kasıklarinda batisma ağrı olmysmuydu.4.gunum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?