Dr un kim canım? Ben de orada yaptırdımAminFlorancenighngale de oldum.doktorum oraya geldi
Medikal park Gaziosmanpaşa dan Nilay karaca..yıllardır tanışırız güveniyorumDr un kim canım? Ben de orada yaptırdım
Hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah pozitif sonucu alırdınMedikal park Gaziosmanpaşa dan Nilay karaca..yıllardır tanışırız güveniyorum
Sen ne zaman yaptırdın tuttu mu????Hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah pozitif sonucu alırdın
Normalde transferden sonraki sürede kahverengi lekelenmen olursa korkma demişti doktor bana ama kabız olma olursanda sakın zorlama kendini demişti senin zorlamadan sonra mı lekelenmen oldu istersen bi arayıp doktoruna sor için rahat ederKizlar bugun transferden sonra 2.gun.afedersiniz buyuk tuvalete ciktim.Kabizlik problemim vardi zaten.Hemsireye soyledim bana yazacagina gitmis yanimdaki kiza yazmis kabizlik surubunu.
Neyse tuvaletten sonra kahverengi akintim geldi normal mi bunu yasayan var mi nolur yardim edin offff cok kotuyum
inşallah boşuna olumsuz düşünmüş olur güzel sonuçlar alırızzBence de zamanı geldiğinde bizde tadicaz annelik duygusunu , sen ağrıların var diye olumsuz düşünüyorsun bende hiçbir ağrım yok diye olumsuz düşünüyorum :))
hayırlı olsun çizgi görünüyor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar merhaba. Geçen hafta perşembe transferim olmuştu. Yani bugün transfer gününüze sayarsak 7. Gün bitti.
Dayanamadım ve prediktör 6. Gün testi yaptım. Sonuç fotoda mevcut biraz silik ama var gibi yoksa benmi görüyorum bitek bilemiyorum, içim kıpır kıpır eşimde görüyor ama o zaten benden heyecanlı İnşallah olmuştur ve inşallah herkesin olur hayırlısıyla
sanırım her yazılana inanmamamız gerekiyor bu süreçte yoksa insan çok yıpranıyor. aşılamada 2. veya 3. den sonra önermiyolar başarı oranını etkilemiyormuş ama tüp bebek için öyle bir şey duymadım. bir tanıdığım 4. denemesinde hamile kaldı inşallah senden en kısa sürede güzel haber alırız canımmİnşallah canım ya hep okudum 3 ten sonra başarı oranı düşüyormş hayırlısı olsun inşallah ne diyelim elden gelen bişey yok
Daha belli değil canım. Cumartesi kan vereceğim. Senin ki ne zaman?Sen ne zaman yaptırdın tuttu mu????
Lekelenme bende de olmadı. olmak zorunda değil diye biliyorum.
Doktor 29 Ağustos salı dedi ama bekleyemezsen pazar yaptirabilirimDaha belli değil canım. Cumartesi kan vereceğim. Senin ki ne zaman?
Test günümüz sizinle aynı ben de dayanamayıp erken mı yaptirsam diyorum ama 30agustos ta evlilik yıldönümüm olursa harika olur inşallah olumlu sonuçlar aliŕizDoktor 29 Ağustos salı dedi ama bekleyemezsen pazar yaptirabilirim
Sizin kaçıncı gün embriyosu idi olumlu olmuş galiba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Takvime göre adetime 13gun var transferin 7.gunu benim için çok erken dondurulmus transferi oldu benimkisi 10.gun denicem test işini bakalım hayırlısıBence adet gününüz geldiyse yapın test. erken gebelik testi ile. ama olumsuz çıkarsa da erken baktıgınıza yorun. pozitif düşünce şart. Allah büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?