transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hanimlar gunaydinn.benimde 4.gunum dun o kadar kasiklarim agridiki odum koptu regl olacagim die.ama bugun cok iyiyim cok sukur

Kizlar bugun transferden sonra 2.gun.afedersiniz buyuk tuvalete ciktim.Kabizlik problemim vardi zaten.Hemsireye soyledim bana yazacagina gitmis yanimdaki kiza yazmis kabizlik surubunu.
Neyse tuvaletten sonra kahverengi akintim geldi normal mi bunu yasayan var mi nolur yardim edin offff cok kotuyum

merhaba benim de kasık agrım oluyor normal hele ki regl gunuyse. kabızlık icin aç karna kayısı yiyor musunuz?bol su içtiğiniz halde mi oluyor?

Normalde transferden sonraki sürede kahverengi lekelenmen olursa korkma demişti doktor bana ama kabız olma olursanda sakın zorlama kendini demişti senin zorlamadan sonra mı lekelenmen oldu istersen bi arayıp doktoruna sor için rahat eder

hayırlı olsun çizgi görünüyor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İnşallah canım ya hep okudum 3 ten sonra başarı oranı düşüyormş hayırlısı olsun inşallah ne diyelim elden gelen bişey yok
sanırım her yazılana inanmamamız gerekiyor bu süreçte yoksa insan çok yıpranıyor. aşılamada 2. veya 3. den sonra önermiyolar başarı oranını etkilemiyormuş ama tüp bebek için öyle bir şey duymadım. bir tanıdığım 4. denemesinde hamile kaldı inşallah senden en kısa sürede güzel haber alırız canımm

Ben daha lekelenme falan yaşamadım acaba tutunca mı oluyor offff tutmadı mı yoksa neyse benim sorunum protestan fitili atarken vajinada kalınlık hissediyorum hiç öyle sık tuvalete çıkma falan da yok bugün 7.gun blast embriyolar idi benimkiler blast transferden sonra kaçıncı gün tutunuyor

Bence adet gününüz geldiyse yapın test. erken gebelik testi ile. ama olumsuz çıkarsa da erken baktıgınıza yorun. pozitif düşünce şart. Allah büyüktür.

Bence adet gününüz geldiyse yapın test. erken gebelik testi ile. ama olumsuz çıkarsa da erken baktıgınıza yorun. pozitif düşünce şart. Allah büyüktür.
Takvime göre adetime 13gun var transferin 7.gunu benim için çok erken dondurulmus transferi oldu benimkisi 10.gun denicem test işini bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…