transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Çok teşekkürler. İnşallah olumlu sonuçlar alır herkes. Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini nasip etsin. Sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun. kan yarın ve ptesi yaptırıcam ben. önemli olan kıyas.

Cok zorlamadim ikinmadim da.
Ya cekiniyorum boyle birseyi sormaya.
Acaba crinone jelden mi oldu.
Simdi kesildi birsey gelmiyor.

aminn inşallah.. değerlerin çok güzel artar inşallah haberini bekliyoruz

Bende pazar günü test yaptıracağım ama benim umut tükendi zaten baştan olmama ihtimali yüksekti 7. Günden beri idrar testi yapıyorum hep negatif

İnşallah canım. Hakkımızda hayırlısı. İnşallah pozitif olur. İlk denemen mi? Benim 2.
evet ilk denemem 5. gün embriyosu ama olmamış gibi geliyo bana hayırlısı bakalım. senin ilki neden olmadı bi açıklama yaptımı doktor yoksa sebepsizmi

Bende pazar günü test yaptıracağım ama benim umut tükendi zaten baştan olmama ihtimali yüksekti 7. Günden beri idrar testi yapıyorum hep negatif
belki kan tahlilinde çıkar idrar testine güvenmeyin diyo doktorlar.. olmama ihtimali neden yüksekti kaçırmışım

belki kan tahlilinde çıkar idrar testine güvenmeyin diyo doktorlar.. olmama ihtimali neden yüksekti kaçırmışım
Kaliteli olmadı embriyolar 3 taneydi 3 unude transfer ettiler ama olmama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi doktorum yinede bilinmez ama ışte birazda olsa çıkar dedim testte ama çıkmadı

Yok canım açıklama olarak zaten yarı yarıya ihtimal var. Kimse 100 de 100 başarı şansı veremez dedi dr um. Neden olmadı gibi hissediyorsun ki? Orası belli olmaz. Benim geçen sefer çok belirtim vardı ana tutmadı. Onunla alakası yok

Kaliteli olmadı embriyolar 3 taneydi 3 unude transfer ettiler ama olmama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi doktorum yinede bilinmez ama ışte birazda olsa çıkar dedim testte ama çıkmadı

5.gun embryosunun tutunmama sebepleri ya embriyoda kromozal bozukluk ya da rahimle kaynaklı problemlerdendir dr nasıl ihtimal yüksek dedi ki yanı hormon değerlerinde mı bir şey vardı rahim kalınlığı mı azdı tutunmaması için en baştan belli olan sebepler vardır embriyolar kalite bakımından nasıldı mesela çok sordum yanlış anlamayın dr bile bile transfer etmesi tuhaf geldi bana

canım kaliteli olmayan embriyolarla hamile kalan çok kişi okudum inşallah seninkide tutunmuştur olmadıysa da diğer sefere artık bende kendimi alıştırmaya çalışıyorum olmama ihtimaline hakkımızda hayırlısı olsun

evet %100 diye bir şey yok bana doktorum %65 ihtimal veriyorum dedi. hiç problem olmadığı halde 2. 3. 4. kez deneyenler var umarım seninki daha çabuk olur dedi.. belirti olarak belim ağrıyo kasığımda yanma var hafif adet olacakmışım gibi dünden beri ama olmuyorum bunlar adet belirtiside olabilir gebelik belirtiside bilmiyorum bekleyip görücem. benim olumsuz düşünmemin sebebi hiç hissedemiyorum bazıları hamile olduğumu hissetim falan yazmış ben de öyle bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…