ben de cumartesi kan vereceğim zaman geçtikçe beklemek zorlaşıyo inşallah pozitif olurDaha belli değil canım. Cumartesi kan vereceğim. Senin ki ne zaman?
Takvime göre adetime 13gun var transferin 7.gunu benim için çok erken dondurulmus transferi oldu benimkisi 10.gun denicem test işini bakalım hayırlısı
ben de cumartesi kan vereceğim zaman geçtikçe beklemek zorlaşıyo inşallah pozitif olur
Beklemek çok zor ben de bekleyecektim ama dayanamadım.[/QUOTE
ne güzel pozitif sonuç çıkmış allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de yarın belki idrar testi yaparım negatif çıkarsa kan tahlilinden önce kendimi hazırlamış olurum diye düşünüyorum direkt kan tahlili yaptırmaya cesaret edemiyorum
Normalde transferden sonraki sürede kahverengi lekelenmen olursa korkma demişti doktor bana ama kabız olma olursanda sakın zorlama kendini demişti senin zorlamadan sonra mı lekelenmen oldu istersen bi arayıp doktoruna sor için rahat eder
aminn inşallah.. değerlerin çok güzel artar inşallah haberini bekliyoruzÇok teşekkürler. İnşallah olumlu sonuçlar alır herkes. Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini nasip etsin. Sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun. kan yarın ve ptesi yaptırıcam ben. önemli olan kıyas.
İnşallah canım. Hakkımızda hayırlısı. İnşallah pozitif olur. İlk denemen mi? Benim 2.ben de cumartesi kan vereceğim zaman geçtikçe beklemek zorlaşıyo inşallah pozitif olur
İnşallah canım. Hakkımızda hayırlısı. İnşallah pozitif olur. İlk denemen mi? Benim 2.
İnşallah canım. Hakkımızda hayırlısı. İnşallah pozitif olur. İlk denemen mi? Benim 2.
Bunu buldum internette kızlar
evet ilk denemem 5. gün embriyosu ama olmamış gibi geliyo bana hayırlısı bakalım. senin ilki neden olmadı bi açıklama yaptımı doktor yoksa sebepsizmiİnşallah canım. Hakkımızda hayırlısı. İnşallah pozitif olur. İlk denemen mi? Benim 2.
belki kan tahlilinde çıkar idrar testine güvenmeyin diyo doktorlar.. olmama ihtimali neden yüksekti kaçırmışımBende pazar günü test yaptıracağım ama benim umut tükendi zaten baştan olmama ihtimali yüksekti 7. Günden beri idrar testi yapıyorum hep negatif
Kaliteli olmadı embriyolar 3 taneydi 3 unude transfer ettiler ama olmama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi doktorum yinede bilinmez ama ışte birazda olsa çıkar dedim testte ama çıkmadıbelki kan tahlilinde çıkar idrar testine güvenmeyin diyo doktorlar.. olmama ihtimali neden yüksekti kaçırmışım
Buna niçin bakıyorlar ki? Ben hiç duymadım.
Kaliteli olmadı embriyolar 3 taneydi 3 unude transfer ettiler ama olmama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi doktorum yinede bilinmez ama ışte birazda olsa çıkar dedim testte ama çıkmadı
canım kaliteli olmayan embriyolarla hamile kalan çok kişi okudum inşallah seninkide tutunmuştur olmadıysa da diğer sefere artık bende kendimi alıştırmaya çalışıyorum olmama ihtimaline hakkımızda hayırlısı olsunKaliteli olmadı embriyolar 3 taneydi 3 unude transfer ettiler ama olmama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi doktorum yinede bilinmez ama ışte birazda olsa çıkar dedim testte ama çıkmadı
evet %100 diye bir şey yok bana doktorum %65 ihtimal veriyorum dedi. hiç problem olmadığı halde 2. 3. 4. kez deneyenler var umarım seninki daha çabuk olur dedi.. belirti olarak belim ağrıyo kasığımda yanma var hafif adet olacakmışım gibi dünden beri ama olmuyorum bunlar adet belirtiside olabilir gebelik belirtiside bilmiyorum bekleyip görücem. benim olumsuz düşünmemin sebebi hiç hissedemiyorum bazıları hamile olduğumu hissetim falan yazmış ben de öyle bişey yokYok canım açıklama olarak zaten yarı yarıya ihtimal var. Kimse 100 de 100 başarı şansı veremez dedi dr um. Neden olmadı gibi hissediyorsun ki? Orası belli olmaz. Benim geçen sefer çok belirtim vardı ana tutmadı. Onunla alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?