Kizlar ben bisey sorucam.transfer gununu koyduklari gunden itibarenmi saymaya basliyoruz yoksa bi sonraki gunmu 1.gun oluyo.benim pazartesi transfer edildi bugun 4.gunmu yoksa 3.gunmu
İnşallah, korkmamak gerek Allah'ın takdiri artık.Ben 7.gundeyim ama transfer gününü 0 olarak sayacakmışız o zaman daha bugün başladı bhcg salgılanmaya eğer yavrularım benimle iseler tabi ki demek ki 6
Günüm ay günler hem geçsin istiyorum hem de çok korkuyorum
canım kaliteli olmayan embriyolarla hamile kalan çok kişi okudum inşallah seninkide tutunmuştur olmadıysa da diğer sefere artık bende kendimi alıştırmaya çalışıyorum olmama ihtimaline hakkımızda hayırlısı olsun
5.gun embryosunun tutunmama sebepleri ya embriyoda kromozal bozukluk ya da rahimle kaynaklı problemlerdendir dr nasıl ihtimal yüksek dedi ki yanı hormon değerlerinde mı bir şey vardı rahim kalınlığı mı azdı tutunmaması için en baştan belli olan sebepler vardır embriyolar kalite bakımından nasıldı mesela çok sordum yanlış anlamayın dr bile bile transfer etmesi tuhaf geldi bana
2.kalite biri 2 biri 4 ve diğeri 6 hucreliydi 16 yumurtadan sadece 3 ü 3.güne bu şekilde gelebildi ve 3.günde en azından 8 hücreli olmaları gerekti! O nedenle istenilen kalitede olmadığı için doktorum çok umutlanmayalim ama sorunu öğrendik sonrası için daha kaliteli az yumurta elde etmeye calisicaz dedi , kendisine güveniyorum ve 2.de olacağına inanıyorum :) eylülde rapor işini halledip ekim adetiyle hemen baslicam asla durmak yok allah keder vermedikce çünkü yaş gidiyor 37 yim bu aradacanım kaliteli olmayan embriyolarla hamile kalan çok kişi okudum inşallah seninkide tutunmuştur olmadıysa da diğer sefere artık bende kendimi alıştırmaya çalışıyorum olmama ihtimaline hakkımızda hayırlısı olsun
Inşallah son denemen olur ve güzel haberi burada kutlarız canım hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar... her şeyden önce rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin. ben de pazartesi transfer yaptırdım 30 ağustos ta sonuç öğreneceğim stresten ölüyorum. 2. denememiz ilkinde transfer olmamıştı.
2.kalite biri 2 biri 4 ve diğeri 6 hucreliydi 16 yumurtadan sadece 3 ü 3.güne bu şekilde gelebildi ve 3.günde en azından 8 hücreli olmaları gerekti! O nedenle istenilen kalitede olmadığı için doktorum çok umutlanmayalim ama sorunu öğrendik sonrası için daha kaliteli az yumurta elde etmeye calisicaz dedi , kendisine güveniyorum ve 2.de olacağına inanıyorum :) eylülde rapor işini halledip ekim adetiyle hemen baslicam asla durmak yok allah keder vermedikce çünkü yaş gidiyor 37 yim bu arada
Inşallah bu denemen olumlu olucak kuzum insan baştan inanmayinca olmuyo cidden ama bende 2.den umutluyum çünkü sebepsiz denen şeyin sebebi çıktı ve denemeden ogrenemezdik :) 2.için şimdiden sabırsızlanıyorum polen falan nasıl kullandin bana da yazabilir misin zahmet olmazsaBenimde ilk tup denememde kalan embriyolar 5.gune kadar yaşamadı r3.gun transferi yapılmıştı ve ben anlamıştım olmayacağını o yüzden bu tüpte hep 5.gune kadar yaşaması ve kaliteli olması için uğraştım beslenmeme çok dikkat ettim multivitaminler kullandım veee balparmak apiterazen yanı ari sutu bal polen propolis kullandım çok kaliteli embriyolar dedi dr transfer ederken inşallah tutunurlar yani tavsiye ederim keşke bilseydik ilk tüpte de kullansaydım bal tarcın çörek otu da güzel ama artık mideme dokunuyor
Güzel dileklerin için çok teşekkkür ederim Allahın izniyle hepimiz güzel sonuçlar alacağız eczanede satılıyor yoksa da getiriyorlar markası balparmak apiterazen içinde bu seçimlerim ar küçük bir kavanoz buzdolabında sakla ve tahta kaşıkla ye her gün sabah aç karnına ve akşam ac karnına birer kaşık kaşık tatlı kasigindan biraz küçüktü benimkisi güvenilir balcı tanıdığım varsa o da hazırlayabilir bir de çiğ badem ceviz ye bol bolInşallah bu denemen olumlu olucak kuzum insan baştan inanmayinca olmuyo cidden ama bende 2.den umutluyum çünkü sebepsiz denen şeyin sebebi çıktı ve denemeden ogrenemezdik :) 2.için şimdiden sabırsızlanıyorum polen falan nasıl kullandin bana da yazabilir misin zahmet olmazsa
Tamam canım çok teşekkür ederimGüzel dileklerin için çok teşekkkür ederim Allahın izniyle hepimiz güzel sonuçlar alacağız eczanede satılıyor yoksa da getiriyorlar markası balparmak apiterazen içinde bu seçimlerim ar küçük bir kavanoz buzdolabında sakla ve tahta kaşıkla ye her gün sabah aç karnına ve akşam ac karnına birer kaşık kaşık tatlı kasigindan biraz küçüktü benimkisi güvenilir balcı tanıdığım varsa o da hazırlayabilir bir de çiğ badem ceviz ye bol bol
İnşallah, korkmamak gerek Allah'ın takdiri artık.
Benimde senle aynı bugün 8. Gün ilk günü saymazsak. İnşallah çifte bayram yaparız. Dikkat et kendine en önemli günler.
Evvelki gün silik çizgi çıkmıştı bende, başka test yapmadım çok heyecanlıyım
Özel ya da tup bebek için değil canım erken gebelik testi sadeceHanimlae gunaydin ben bisey sorucam size su tup bebek icin ozel bi test varmis fiyati 25 tl bilginiz varmi bu testle ilgili sizce dogru sonuc verirmi
Özel ya da tup bebek için değil canım erken gebelik testi sadeceeczaneye böyle dersen verirler bol şans
Pozitifi görenler belirtileriniz neler acaba benim adet sancim var doldurulmuştu benimkisi ve çatlama iğnesi falan olmadım hiç adetime 12 gün var henüz hatta takvime göre 2gun once yumurtlama zamanimmis transferin 7.gunu ilk günü saymazsak ayaklarım üşüyor kasik ve bacak ağrılarım azaldı hiç öyle kasik ağrısı kalmadı göğüslerde pek bir şey yok akıntı çok yok az az progestandan o da sadece bel agrım var adet olacakmisim gibi. sık idrara çıkma da yok inşallah tutmustur bu sefer yaaa ☹☹
benim bugün 10. gün ama 9. gün sayılıyomuş.
baştan beri olan belirtiler :
sık idrara çıkıyorum.
ara ara kasık ağrısı oluyor. günde 1-2 kez. adet günümde akşam baya olmuştu.
akşamları bacak ağrılarım oluyor.
hiç ağrı kesiici almadım.
ayaklarım üşüyor, çorap giyiyorum.
daha fazla yemek yiyorum.
gazım oluyor.
gece uykuda böyle ayaklarımı itip gerilip duruyorum.
göğüsler başta çok acıyodu adet yakın diye sanırım şimdi dokununca ama şişlik baştan beri var.
uçları çıkık çıkık duruyor artık. bi de sanki halka genişledi ama rengi koyulaşmadı.
normalde koyulaşırmış. bekliyorum ne zaman olacak.
çabuk yoruluyorum.
erken uyuyorum.
bi de ben alıngan ve gergin bi kadın oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?