transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kizlar ben bisey sorucam.transfer gununu koyduklari gunden itibarenmi saymaya basliyoruz yoksa bi sonraki gunmu 1.gun oluyo.benim pazartesi transfer edildi bugun 4.gunmu yoksa 3.gunmu

Arkadaşlar herkese merhaba benim çok zorlu bir ama çok guzel bir hikayem var 2 buçuk yıl evliyim eşimde sorum olduğu için bu ay prof ulun ulugda tup bebeğe baslicaktik ama çok şükür rabbime şükür gebe kaldim tup bebek ilaçlarını hastanede yüksek maliyet(2500) olunca tanıdık aracılığıyla ilaç deposundan uygun fiyata(1400tl) aldim ama şükür ilaçlara gerek kalmadı ilaçları istanbul tup bebek aret kamari teslim ettim ilaçlar puregon 7 kutu . Orgalutran 7 kutu ovitrelle 1 kutu ozel den daha detaylı görüşürüz arkadaşlar yardımcı olurum rabbim herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah

merhaba arkadaşlar... her şeyden önce rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin. ben de pazartesi transfer yaptırdım 30 ağustos ta sonuç öğreneceğim stresten ölüyorum. 2. denememiz ilkinde transfer olmamıştı.

İnşallah, korkmamak gerek Allah'ın takdiri artık.
Benimde senle aynı bugün 8. Gün ilk günü saymazsak. İnşallah çifte bayram yaparız. Dikkat et kendine en önemli günler.
Evvelki gün silik çizgi çıkmıştı bende, başka test yapmadım çok heyecanlıyım

Eklentiler

• image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 63

2.kalite biri 2 biri 4 ve diğeri 6 hucreliydi 16 yumurtadan sadece 3 ü 3.güne bu şekilde gelebildi ve 3.günde en azından 8 hücreli olmaları gerekti! O nedenle istenilen kalitede olmadığı için doktorum çok umutlanmayalim ama sorunu öğrendik sonrası için daha kaliteli az yumurta elde etmeye calisicaz dedi , kendisine güveniyorum ve 2.de olacağına inanıyorum :) eylülde rapor işini halledip ekim adetiyle hemen baslicam asla durmak yok allah keder vermedikce çünkü yaş gidiyor 37 yim bu arada

Inşallah son denemen olur ve güzel haberi burada kutlarız canım hayırlı olsun

Benimde ilk tup denememde kalan embriyolar 5.gune kadar yaşamadı r3.gun transferi yapılmıştı ve ben anlamıştım olmayacağını o yüzden bu tüpte hep 5.gune kadar yaşaması ve kaliteli olması için uğraştım beslenmeme çok dikkat ettim multivitaminler kullandım veee balparmak apiterazen yanı ari sutu bal polen propolis kullandım çok kaliteli embriyolar dedi dr transfer ederken inşallah tutunurlar yani tavsiye ederim keşke bilseydik ilk tüpte de kullansaydım bal tarcın çörek otu da güzel ama artık mideme dokunuyor

Inşallah bu denemen olumlu olucak kuzum insan baştan inanmayinca olmuyo cidden ama bende 2.den umutluyum çünkü sebepsiz denen şeyin sebebi çıktı ve denemeden ogrenemezdik :) 2.için şimdiden sabırsızlanıyorum polen falan nasıl kullandin bana da yazabilir misin zahmet olmazsa

Güzel dileklerin için çok teşekkkür ederim Allahın izniyle hepimiz güzel sonuçlar alacağız eczanede satılıyor yoksa da getiriyorlar markası balparmak apiterazen içinde bu seçimlerim ar küçük bir kavanoz buzdolabında sakla ve tahta kaşıkla ye her gün sabah aç karnına ve akşam ac karnına birer kaşık kaşık tatlı kasigindan biraz küçüktü benimkisi güvenilir balcı tanıdığım varsa o da hazırlayabilir bir de çiğ badem ceviz ye bol bol

Tamam canım çok teşekkür ederim

Rica ederim ne demek öğrendiğim isime yarayan en ufak şeyi bile paylaşmak isterim çünkü ben ilk tup denememde çok acemi idim hiç bilmiyordum nasıl bir süreç ne yapsam iyi gelir ne önemli yumurta için bir de d vitamini belki duymuşsundur tutunmaya faydası çok d vitamini kullandım ama devit3 değil başka doğal bir marka tercih et yumuşak kapsül şeklinde

Ayyy maşallah ne güzel pozitifi görmüşsün ben henüz cesaret edemiyorum bir de erken gebelik testi yok elimde negatif çıkarsa çok üzülürüm en güzeli beklemek inşallah çifte bayram yapar çok seviniriz şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım

Hanimlae gunaydin ben bisey sorucam size su tup bebek icin ozel bi test varmis fiyati 25 tl bilginiz varmi bu testle ilgili sizce dogru sonuc verirmi

Pozitifi görenler belirtileriniz neler acaba benim adet sancim var doldurulmuştu benimkisi ve çatlama iğnesi falan olmadım hiç adetime 12 gün var henüz hatta takvime göre 2gun once yumurtlama zamanimmis transferin 7.gunu ilk günü saymazsak ayaklarım üşüyor kasik ve bacak ağrılarım azaldı hiç öyle kasik ağrısı kalmadı göğüslerde pek bir şey yok akıntı çok yok az az progestandan o da sadece bel agrım var adet olacakmisim gibi. sık idrara çıkma da yok inşallah tutmustur bu sefer yaaa ☹☹

Hanimlae gunaydin ben bisey sorucam size su tup bebek icin ozel bi test varmis fiyati 25 tl bilginiz varmi bu testle ilgili sizce dogru sonuc verirmi
Özel ya da tup bebek için değil canım erken gebelik testi sadece eczaneye böyle dersen verirler bol şans

benim bugün 10. gün ama 9. gün sayılıyomuş.
baştan beri olan belirtiler :
sık idrara çıkıyorum.
ara ara kasık ağrısı oluyor. günde 1-2 kez. adet günümde akşam baya olmuştu.
akşamları bacak ağrılarım oluyor.
hiç ağrı kesiici almadım.
ayaklarım üşüyor, çorap giyiyorum.
daha fazla yemek yiyorum.
gazım oluyor.
gece uykuda böyle ayaklarımı itip gerilip duruyorum.
göğüsler başta çok acıyodu adet yakın diye sanırım şimdi dokununca ama şişlik baştan beri var.
uçları çıkık çıkık duruyor artık. bi de sanki halka genişledi ama rengi koyulaşmadı.
normalde koyulaşırmış. bekliyorum ne zaman olacak.
çabuk yoruluyorum.
erken uyuyorum.
bi de ben alıngan ve gergin bi kadın oldum:)

Teşekkürler cevabın için bende bunların çoğu yok inşallah olumlu sonuç alabilirim gün geçtikçe korkmaya başladım ya olmadıysa diye

Benim yarın adet günüm onun belirtisi bile yok , ne değişik bisi oldu bende böyle anlamadım gitti ne transfer hissi nede adet olacakmisim hissi hiçbiri yok :) vücut şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…