- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
Aslında 28 i test tarihim ama boşuna almak istemiyorum ilaçları zaten varsa 10.gundede azda olsa çıkar hcgTest günün 12.gun mu 15.gun mu eğer 12ise evet test yaptırıp öyle alman mantıklı olur ben de progestan yazdırcam şimdi benimde test günün 29u salı günü inşallah hayatımin en kara ikinci günü olmaz ilki ilk tüpte negatif sonuç aldığım gündü hatırlamak bile istemiyorum
Aslında 28 i test tarihim ama boşuna almak istemiyorum ilaçları zaten varsa 10.gundede azda olsa çıkar hcg
Test günün 12.gun mu 15.gun mu eğer 12ise evet test yaptırıp öyle alman mantıklı olur ben de progestan yazdırcam şimdi benimde test günün 29u salı günü inşallah hayatımin en kara ikinci günü olmaz ilki ilk tüpte negatif sonuç aldığım gündü hatırlamak bile istemiyorum
Kızlar bende 1 tane igne ve jel kaldı diyorum ki yarın 11.gün test yaptiriyim tekrar iğne ve jel almak zorunda kalmiyim
Aynen varsa çıkar canım ona göre alırsınAslında 28 i test tarihim ama boşuna almak istemiyorum ilaçları zaten varsa 10.gundede azda olsa çıkar hcg
Ben gündüz çok su içtiğim için sık sık çıkıyorum ama geceleri yok öyle devamlı çıkıyorum falan diyenler var gece hiç çıkmıyorum ben havalar serin acaba ondan mı ayaklarım üşüyor diyorum neyse ya hayırlısı Rabbim ne derse o olur ben elimden geleni yaptım inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür
benim de test günüm 29unda salı günü ama 13. gün oluyor. Ben de o gün kan testi yaptırcam.
5. gün embriyosu 2 tane koyuldu. çok kaliteli dediler bana da. ilk denemem.
erken gebelik dün pozitif çıktı 8. günde.
bence senin de pozitif.
Ayyy aynı gün test günümüz aslında benim 30u test günümdü ama dr ben o gün yokum 29unda gel dedi inşallah dediğin gibi olur aynı benimde iki tane 5.gun embriyosu bana da çok kaliteli denildi ama ne bileyim korkuyorum hep negatif gördüm sanki pozitif olmayacak bir hayal gibi benim için
Ya aslında 5. gün ve çok kaliteliyse olmuş demek, garanti ama insan korkuyor işte. Bu süreçte kendine iyi bakarsan, ağır iş yapmazsan, ağır kaldırmazsan, yemeğine beslenmene dikkat edersen olur gibi geliyor bana. Ben ne yenilmesi gerekiyorsa yiyorum içiyorum ve sürekli işime ara verip yatıyorum dinleniyorum yormuyorum kendimi.
Arkadaşım transferin hayırlı olsun şiddetli ağrılar bende de var ama ağrı kesici almadım özellikle şu an deli gibi bel ağrısı adet sancısı var ama dayanıyorum dizlerim bacaklarının etleri acıyor benim deBenimde test günüm 29 u 5.gundeyim ama 2 gündür baya kasiklarim ağrıyo batişiyo.dun agrikesici bile içtim.benim gibi kaşık ağrısı çeken varmi
Doktoruma sorup 1 tane parol içtim.sadece.hepimizin hayırlı olsun hayırlı ve olumlu sonuclarimiz olsun insaallahArkadaşım transferin hayırlı olsun şiddetli ağrılar bende de var ama ağrı kesici almadım özellikle şu an deli gibi bel ağrısı adet sancısı var ama dayanıyorum dizlerim bacaklarının etleri acıyor benim de
Ben de zaten tatildeyim okul eylülde seminerler başlayacak rahat rahat yatıyorum kayinvalidem bende o yemegimi yapıyor sağolsun hiç iş yapmıyorum tamamen buna odaklandım zaten sağlıklı beslenmeye özen gösteren birisiyim ekmek yemem ceviz badem falan yerim hep yumurta süt yoğurt dikkat ediyorum da işte kısmet isi artık tevekkül ettim ne yapayım elimden ne geliyorsa yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?