transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Sen test yaptın sanırım diymi? Hamilelik takvimi olduğuna göre :) darısı başımıza

şeftali kayısı yemeyin kolları yukarı kaldıracak çamaşır ve perde asma işlemi yapmayım demişti bir arkadaş.

kayısı kabızlık olmaması için yiyorum. çok ilginç. ben birinin demesiyle değil de daha güvenilir doktor önerilerini dikkate alıyorum. ingilizce siteleri bile inceliyorum.

o biri bilgili gebelik geçirmiş biri.

Başkasından duyulan şeyleri direkt uygulamamak lazım.
Herkes birilerinden bir şeyler duyar ama doğrusu kendin araştırmak ve araştırırken de alınan kaynağın ne olduğuna dikkat edip uygulamak.
Ben de çok önerilerde bulunuyorum ama hemen güvenip uygulamasınlar, araştırsınlar.

bende o birinin dediklerini pek yapmadım çamaşır aslım mesela.fakat şimdi yavaş yavaş yapıyorum nolur nolmaz.

Yok şeftali ve kayısı kısmı için yazmıştım. Çamaşır asarken dediği yukarı elleri kaldırıp asılma ya da balkonda uzanıp zorlanarak asma risklidir. Çamaşır asarken çocuk düşüren baya var. Biri teyzem.

İnşallahhhhhh. Aslında bendede yoktu normal testte gölge gibi çizgi çıkınca hemen bundan aldım
İnşallah aynı anda öğreniriz hayırlı güzel haberleri

Kızlar taaa sabah test yaptimya 10 da şimdi teste baktım ama kurumuş ne biliim yani bi baksanız sanki yeri çıkmış pozitif diilde testin çizgi yeri belli gibi

kızlar test günümde test oldum çıktı ama doktorum pzt de test istedi.tutanlar kaç gün test istendi sizden artış için?

Yok canım yarın adetim bugün 10.günüm transferde ama sanki kurumusta 2.çizginin olduğu yer belli olmuş gibi bilemedim yani ve böyle biseye yorum yapabilecek var mi diye merak ettim

Kizlar surekli agrimiyor belim ara ara agri giriyor sonra geciyor transferimin ilk iki gunu oldu gecti simdi gene belim agriyor ama akinti kanama vb. Hic bisey yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…