- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
Sen test yaptın sanırım diymi? Hamilelik takvimi olduğuna göre :) darısı başımızaBen ayaklandım ya yemek, pasta falan yapıyorum. Arabayla AVM'ye bile gittim ama çabuk yoruluyorum:) Annem çarşambaya kadar kaldı gitti. O zaman da komple yattım diyemem. Zaten ben pek yerinde duramayan biriyim. Ama yavaş yürüyorum, yavaş hareket ediyorum vs.
şeftali kayısı yemeyin kolları yukarı kaldıracak çamaşır ve perde asma işlemi yapmayım demişti bir arkadaş.
o biri bilgili gebelik geçirmiş biri.kayısı kabızlık olmaması için yiyorum. çok ilginç. ben birinin demesiyle değil de daha güvenilir doktor önerilerini dikkate alıyorum. ingilizce siteleri bile inceliyorum.
Sen test yaptın sanırım diymi? Hamilelik takvimi olduğuna göre :) darısı başımıza
o biri bilgili gebelik geçirmiş biri.
bende o birinin dediklerini pek yapmadım çamaşır aslım mesela.fakat şimdi yavaş yavaş yapıyorum nolur nolmaz.Başkasından duyulan şeyleri direkt uygulamamak lazım.
Herkes birilerinden bir şeyler duyar ama doğrusu kendin araştırmak ve araştırırken de alınan kaynağın ne olduğuna dikkat edip uygulamak.
Ben de çok önerilerde bulunuyorum ama hemen güvenip uygulamasınlar, araştırsınlar.
İnşallahhhhhh. Aslında bendede yoktu normal testte gölge gibi çizgi çıkınca hemen bundan aldımAyyy maşallah ne güzel pozitifi görmüşsün ben henüz cesaret edemiyorum bir de erken gebelik testi yok elimde negatif çıkarsa çok üzülürüm en güzeli beklemek inşallah çifte bayram yapar çok seviniriz şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Adet günün geçti mı peki senin testi yaptı ya bende de var da gebelik testi ama normalde adetime daha coook var yapıp da negatif görmek istemiyorum pozitife benziyor bence senin testinEkleyebildim mi acaba Eki Görüntüle 2037725
Yok canım yarın adetim bugün 10.günüm transferde ama sanki kurumusta 2.çizginin olduğu yer belli olmuş gibi bilemedim yani ve böyle biseye yorum yapabilecek var mi diye merak ettim
Kizlar bugün transferin 6. Gunu ara ara belim begriyor uzandigimda sizce belirti olabilir mi
Bel agrisi olan cok var uzme kendiniKizlar surekli agrimiyor belim ara ara agri giriyor sonra geciyor transferimin ilk iki gunu oldu gecti simdi gene belim agriyor ama akinti kanama vb. Hic bisey yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?