test yaptırdın mı canım kesin negatif mi? inşallah en kısa zamanda anne olursun2.kalite biri 2 biri 4 ve diğeri 6 hucreliydi 16 yumurtadan sadece 3 ü 3.güne bu şekilde gelebildi ve 3.günde en azından 8 hücreli olmaları gerekti! O nedenle istenilen kalitede olmadığı için doktorum çok umutlanmayalim ama sorunu öğrendik sonrası için daha kaliteli az yumurta elde etmeye calisicaz dedi , kendisine güveniyorum ve 2.de olacağına inanıyorum :) eylülde rapor işini halledip ekim adetiyle hemen baslicam asla durmak yok allah keder vermedikce çünkü yaş gidiyor 37 yim bu arada
canım pozitif gibi görünüyor markası ne bebe time mı ? benim adetim 1 gün gecikti bugun test yaptım erken gebelik testlerden fortest negatif çıktı ucuz test bebe time pozitif yani silik çizgi çıktı hangisine inanıcam bilmiyorum ama bebe time hakkında çok olumsuz yorumlar varEkleyebildim mi acaba Eki Görüntüle 2037725
inşallah güzel sonuç alıcaz senden dua ediyorum..sadece rahat ol ben çok stres yaptım ve idrar testi yapma bence yanıltıcı olabiliyo insan çok üzülüyo doktorların neden idrara güvenmediklerini analdım en güzeli test zamanın geldiğinde kanda baktır canım.Merhaba kızlar; benimde dün transferim gerçekleşti 5. Gün bir tane 3AA embriyo konuldu. 9 gün sonra test günü merakla bekliyorum.
şeftali kayısı yemeyin kolları yukarı kaldıracak çamaşır ve perde asma işlemi yapmayım demişti bir arkadaş.
Hayır canım kan testi yaptırmadım bebe time diildi başka marka ama üzerinden 6 saat geçmişti o yüzden pozitif olarak görmüyorum ben açıkçası , yarın sabah yine yapicam ve kan testide yaptiricam artık hayırlısı bu olmazsa birdahaki tedaviye inşallahcanım pozitif gibi görünüyor markası ne bebe time mı ? benim adetim 1 gün gecikti bugun test yaptım erken gebelik testlerden fortest negatif çıktı ucuz test bebe time pozitif yani silik çizgi çıktı hangisine inanıcam bilmiyorum ama bebe time hakkında çok olumsuz yorumlar var
içlerinde potasyum var aslinda bende severim ama bebegin yerleşme şansı azalıyormuş.Neden seftali yemeyin diyolar ben cok yiyorum zararimi var acaba
içlerinde potasyum var aslinda bende severim ama bebegin yerleşme şansı azalıyormuş.
ye canim fazla yeme sadece.peki fitil mi igne olarak mi kullaniyorsun.progesteronu.ananas kabak cekirdegi havuc suyu tüketenler var ama dozunda.aslinda tuzluyu abartmamak lazim ama görsen ne çok bayilarak yiyorum ay çekirdeği.cok güzel.geliyo turşu filan daha simdiden icimden geliyoCiddimisin sen ya ben inanilmaz seftali yiyorum transfer oldum olali cok severim cunku.suan cok tedirgin oldum ya
Canim insallah vardır lütfen yarın bir kez daha yap o çizgiyi tekrar görürsen hemen kan testi yaptır. Çok sevindim insallah meleğin seninledir.Ekleyebildim mi acaba Eki Görüntüle 2037725
ye canim fazla yeme sadece.peki fitil mi igne olarak mi kullaniyorsun.progesteronu.ananas kabak cekirdegi havuc suyu tüketenler var ama dozunda.aslinda tuzluyu abartmamak lazim ama görsen ne çok bayilarak yiyorum ay çekirdeği.cok güzel.geliyo turşu filan daha simdiden icimden geliyo
Ben ilk defa duydum da transferden beri cok kayisi suyu ictim ben kabizlik icin seftaliyi bilmiyorum
Canim bende transferden beri kabızlık sorunu varBen de sabah 3 kuru kayisi yiyorum kabizlik icin. Fazlasi zararli olabilir de 3 taneden bisey olmaz bence.
ilk transferde oluyor.vücut yapay işleme tepki gosterdigi için.stresten uzak durun.Canim bende transferden beri kabızlık sorunu var
Ah keşke olsa yine yapicam ama sanmıyorum çıkacağınıCanim insallah vardır lütfen yarın bir kez daha yap o çizgiyi tekrar görürsen hemen kan testi yaptır. Çok sevindim insallah meleğin seninledir.
Allah razı olsun canım çok sağol okucm inşallahBebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.
O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.
Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.
Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ
Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).
Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).
Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?