transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

test yaptırdın mı canım kesin negatif mi? inşallah en kısa zamanda anne olursun

canım pozitif gibi görünüyor markası ne bebe time mı ? benim adetim 1 gün gecikti bugun test yaptım erken gebelik testlerden fortest negatif çıktı ucuz test bebe time pozitif yani silik çizgi çıktı hangisine inanıcam bilmiyorum ama bebe time hakkında çok olumsuz yorumlar var

Merhaba kızlar; benimde dün transferim gerçekleşti 5. Gün bir tane 3AA embriyo konuldu. 9 gün sonra test günü merakla bekliyorum.
inşallah güzel sonuç alıcaz senden dua ediyorum..sadece rahat ol ben çok stres yaptım ve idrar testi yapma bence yanıltıcı olabiliyo insan çok üzülüyo doktorların neden idrara güvenmediklerini analdım en güzeli test zamanın geldiğinde kanda baktır canım.

Hayır canım kan testi yaptırmadım bebe time diildi başka marka ama üzerinden 6 saat geçmişti o yüzden pozitif olarak görmüyorum ben açıkçası , yarın sabah yine yapicam ve kan testide yaptiricam artık hayırlısı bu olmazsa birdahaki tedaviye inşallah

Ciddimisin sen ya ben inanilmaz seftali yiyorum transfer oldum olali cok severim cunku.suan cok tedirgin oldum ya
ye canim fazla yeme sadece.peki fitil mi igne olarak mi kullaniyorsun.progesteronu.ananas kabak cekirdegi havuc suyu tüketenler var ama dozunda.aslinda tuzluyu abartmamak lazim ama görsen ne çok bayilarak yiyorum ay çekirdeği.cok güzel.geliyo turşu filan daha simdiden icimden geliyo

Ben de hicbir seyi surekli yemiyorum bence de zararli olabilir. Zaten mesela nar suyunun bir bardaktan fazlasi zararliymis. Rahim kalinlastirma icin icmistim. Tursu ve tuz hic yemiyorum ancak cok cnm isterse tursu cekirdek falan. Peynir bile tuzlu geliyor bana artik.

Kizlar kaverengi lekelenmem oldu
Biraz yokus yukari yurumustum
Bugun transferimin 8.gunu bitti
Neden boyle olmustur acaba
Dusuk olmus olabilir mi?
Korkuyorum. Yakin mi dr. Tanidigimiza sordum yat dinlen dedi.

Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.

A
Allah razı olsun canım çok sağol okucm inşallah

Ben okudum dualarıma sizleri de ekledim Rabbim inşallah kabul buyurur ve bizleri bu mübarek günlerde ayda sevindirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…