Allah sevincini daim etsin.sonuna tamamlasin insss canim. Simdi yat dinlen ben burada olabilirim sinyali veren bir bebek var gibi cunku. Cok sevindim senin adina. Allah korusun ikinizide8.gun transfer gununu sayarsak 9 idrar testi lozitif hayatimda olk defa Allahim sana vin sukur cok sukur o kadar duygusalim ki su an Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin sizler de dualarimdasiniz ilk size soyledim bu arada
ayaklarini yukari kaldirip dinlenebilirsin.progestan fitil mi iğne olarak mi aliyorsun.10.gunu kan testi yaptirabilirsin.tereyag bal haşlanmış yumurta peynir domatesi kahvaltinda eksik etmeKizlar kaverengi lekelenmem oldu
Biraz yokus yukari yurumustum
Bugun transferimin 8.gunu bitti
Neden boyle olmustur acaba
Dusuk olmus olabilir mi?
Korkuyorum. Yakin mi dr. Tanidigimiza sordum yat dinlen dedi.
ayaklarini yukari kaldirip dinlenebilirsin.progestan fitil mi iğne olarak mi aliyorsun.10.gunu kan testi yaptirabilirsin.tereyag bal haşlanmış yumurta peynir domatesi kahvaltinda eksik etme[/QUOTE
Benimde kullandığım jel hafiiiiif pembemsi geldi bugün 6.günüm.anlam veremedim dışarı akan bişey yok
o dediklerini yiyorum hep hatta ekstra yogurt sut kabak cekirdegi ananas avokado falan da yiyorum.dr.um tavsiye etmisti. Dun lekeyi gorunce otele geldik ayaklarimi uzattim altina yastik koyup dinlendim. Fitil kullaniyorum canimayaklarini yukari kaldirip dinlenebilirsin.progestan fitil mi iğne olarak mi aliyorsun.10.gunu kan testi yaptirabilirsin.tereyag bal haşlanmış yumurta peynir domatesi kahvaltinda eksik etme
Gözün aydın canım çok sevindim hadi kan versen8.gun transfer gununu sayarsak 9 idrar testi lozitif hayatimda olk defa Allahim sana vin sukur cok sukur o kadar duygusalim ki su an Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin sizler de dualarimdasiniz ilk size soyledim bu arada
Yuuuupppiii tebriklleerrr saglikla kucagina al insalllahhh8.gun transfer gununu sayarsak 9 idrar testi lozitif hayatimda olk defa Allahim sana vin sukur cok sukur o kadar duygusalim ki su an Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin sizler de dualarimdasiniz ilk size soyledim bu arada
Yuuuupppiii tebriklleerrr saglikla kucagina al insalllahhh8.gun transfer gununu sayarsak 9 idrar testi lozitif hayatimda olk defa Allahim sana vin sukur cok sukur o kadar duygusalim ki su an Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin sizler de dualarimdasiniz ilk size soyledim bu arada
ye canim fazla yeme sadece.peki fitil mi igne olarak mi kullaniyorsun.progesteronu.ananas kabak cekirdegi havuc suyu tüketenler var ama dozunda.aslinda tuzluyu abartmamak lazim ama görsen ne çok bayilarak yiyorum ay çekirdeği.cok güzel.geliyo turşu filan daha simdiden icimden geliyo
Kizlar belim cok agriyor bugün 7. Günümben adet olacağım zaman bile bel ağrısı cekmem ilk defa bu kadar yoğun cekiyorum bide sizce normal mi
Bende kullaniyorum clenexsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?