transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

8.gun transfer gununu sayarsak 9 idrar testi lozitif hayatimda olk defa Allahim sana vin sukur cok sukur o kadar duygusalim ki su an Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin sizler de dualarimdasiniz ilk size soyledim bu arada
Allah sevincini daim etsin.sonuna tamamlasin insss canim. Simdi yat dinlen ben burada olabilirim sinyali veren bir bebek var gibi cunku. Cok sevindim senin adina. Allah korusun ikinizide

Kizlar kaverengi lekelenmem oldu
Biraz yokus yukari yurumustum
Bugun transferimin 8.gunu bitti
Neden boyle olmustur acaba
Dusuk olmus olabilir mi?
Korkuyorum. Yakin mi dr. Tanidigimiza sordum yat dinlen dedi.
ayaklarini yukari kaldirip dinlenebilirsin.progestan fitil mi iğne olarak mi aliyorsun.10.gunu kan testi yaptirabilirsin.tereyag bal haşlanmış yumurta peynir domatesi kahvaltinda eksik etme

ayaklarini yukari kaldirip dinlenebilirsin.progestan fitil mi iğne olarak mi aliyorsun.10.gunu kan testi yaptirabilirsin.tereyag bal haşlanmış yumurta peynir domatesi kahvaltinda eksik etme
o dediklerini yiyorum hep hatta ekstra yogurt sut kabak cekirdegi ananas avokado falan da yiyorum.dr.um tavsiye etmisti. Dun lekeyi gorunce otele geldik ayaklarimi uzattim altina yastik koyup dinlendim. Fitil kullaniyorum canim

8.gun transfer gununu sayarsak 9 idrar testi lozitif hayatimda olk defa Allahim sana vin sukur cok sukur o kadar duygusalim ki su an Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin sizler de dualarimdasiniz ilk size soyledim bu arada
Gözün aydın canım çok sevindim hadi kan versen

Yuuuupppiii tebriklleerrr saglikla kucagina al insalllahhh

Yuuuupppiii tebriklleerrr saglikla kucagina al insalllahhh

Ben igne olarak kullaniyorum canim.su aralar tatliyla hic aram yok.hep tuzlu ve eksi seyler tuketmek istiyorum doktorum bol meyve ye demisti su seftaliyi sordum ama zararindan cok faydasi var ama abartma dedi.bende oyle yapicam ins.

Kizlar belim cok agriyor bugün 7. Günüm ben adet olacağım zaman bile bel ağrısı cekmem ilk defa bu kadar yoğun cekiyorum bide sizce normal mi

Kizlar ben hergun kan sulandirici igne oluyorum.progesterondan haric siz kullaniyomusunuz.eskiden kucucuk bir hapi bile icemeyen ben suan gunde 10a yakin hap iciyorum Allahim hepimize burda mujde vermeyi nasip etsin

Kizlar belim cok agriyor bugün 7. Günüm ben adet olacağım zaman bile bel ağrısı cekmem ilk defa bu kadar yoğun cekiyorum bide sizce normal mi

Benim transferimin 3.gunu bir bel agrisi cektim ne yatabildim ne kalkabildim.cok kotuydu doktoruma sordum normal dedi nedense doktorlar transferden sonra olan agrilara iyi diyorlar.ins

Bilemiyorum artik malesef ben hamis kaldigimda ilk 4 ay daha bu igneyi kullanmak zorundayim

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hepinize dua ettim dün inşallah olacak gittim kan verdim sabah 96.8 çıktı bhcg 8.gun icin guzel bence inşallah güzel bir şekilde katlanır drumun aramasını bekliyorum sonucu ona da yolladim

Ve 11.gün idrar testi yine negatif hayırlısı buymuş demekki yarın kan vermem lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…