transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

8.gün için süper değer bencede gözün aydın canım Allahım kucağına almayida nasip etsin maşallah :)

Tebrikler.darisi başımıza inşaallah

Benim 2.tup denememdi bu tabi ki hepinize dua edeceğim Allahım hepimize güzel pozitifler gormeyi nasip etsin moral çok önemli arakadaşım daha kan vermedin üzme kendini Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin

Arakadaşlar ben şunu anladım çok okudum çok araştırdım keşke daha önce birileri söyleseydi vitamin kullandım mutlivitamin birde ari sutu bal polen propolis karisimi yedim yumurta büyütme boyunca her gün bir de 5.gun embriyosu çok önemli eğer tekrar deneyecekler varsa bunları unutmayın tabi ki kısmet nasip işi ama kiminin rahmi 3.gun kimininki 5.gun kabul ediyor embriyoyu ve en önemlisi moralinizi yüksek tutun olacak Allahın izniyle

Hayrirlisi canim bi bakarsin kanda çıkmış olmasa bile uzulme bidahaki denemende olur insallah
Baştan umutsuzdum o yüzden midir bilmem gayet iyiyim hatta 2.için hemen başlamak istiyorum :) nedense 2.de güzel haberler alicam gibi geliyo hep ama tabi rabbim bilir :)

Aynen oyle canim senin belirtilerjn nasildi peki hic kanama lekelenme bisey gordunmu biraz bizi aydinlatsan

Aynen oyle canim senin belirtilerjn nasildi peki hic kanama lekelenme bisey gordunmu biraz bizi aydinlatsan

Kanama lekelenme yaşamadım hatta neden olmadı ya yoksa tutmadı mı dedim bel bacak ağrısı karin ağrısı oldu. öyle çok kasik agrım olmadı ilk günler oldu gece hiç idrara çıkma durumum olmadı ayaklarım çok üşüdü hala da üşüyor pandufla geziyorum göğüsler daha yeni şişti az az akıntı yok öyle yoğun falan

Hanimlar bugun transfer gununu saymazsak 5.gunum sizce erken gebelik testi yapsam dogru sonuc cikarmi yoksa daha erkenmi

merhaba bende persembe günü transfer oldum 3 gün embriyosu ve orta kaliteydi.Bugün transfer gününü saymazsak 2. günüm kasik agrim oluyor ara ara normal mi

Dogru soyluyosunuz hanimlar cok heycanliyiz yaaaaaaa.benim de 5.gun embriyosu.sabretmek lazim

Oo kan da verilmis hadi bakalim. Tek blastosist miydi senin? Cift mi? Kat kat artsin insallahhh nice gunler haftalar say.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…