- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
8.gün için süper değer bencedeKızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hepinize dua ettim dün inşallah olacak gittim kan verdim sabah 96.8 çıktı bhcg 8.gun icin guzel bence inşallah güzel bir şekilde katlanır drumun aramasını bekliyorum sonucu ona da yolladim
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hepinize dua ettim dün inşallah olacak gittim kan verdim sabah 96.8 çıktı bhcg 8.gun icin guzel bence inşallah güzel bir şekilde katlanır drumun aramasını bekliyorum sonucu ona da yolladim
Tebrikler.darisi başımıza inşaallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hepinize dua ettim dün inşallah olacak gittim kan verdim sabah 96.8 çıktı bhcg 8.gun icin guzel bence inşallah güzel bir şekilde katlanır drumun aramasını bekliyorum sonucu ona da yolladim
Canım idrar testine cok güvenme yarin senden de aliriz guzel haberler insallah kaçıncı gun embriyosu ?Ve 11.gün idrar testi yine negatifhayırlısı buymuş demekki yarın kan vermem lazım artık
Arkadaşım sen moralini yüksek tut.kanini ver yarın.gorelim mevlam beylerVe 11.gün idrar testi yine negatifhayırlısı buymuş demekki yarın kan vermem lazım artık
Arkadaşım sen moralini yüksek tut.kanini ver yarın.gorelim mevlam beyler
3.gün embriyosu 3 tane ama kaliteli değillerdi umut yok kızlar inşallah sizlerden güzel haberler alırızCanım idrar testine cok güvenme yarin senden de aliriz guzel haberler insallah kaçıncı gun embriyosu ?
Hayrirlisi canim bi bakarsin kanda çıkmış olmasa bile uzulme bidahaki denemende olur insallah3.gün embriyosu 3 tane ama kaliteli değillerdi umut yok kızlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Baştan umutsuzdum o yüzden midir bilmem gayet iyiyim hatta 2.için hemen başlamak istiyorum :) nedense 2.de güzel haberler alicam gibi geliyo hep ama tabi rabbim bilir :)Hayrirlisi canim bi bakarsin kanda çıkmış olmasa bile uzulme bidahaki denemende olur insallah
Insallah canim benim boyle motive et kendini aferin sanaBaştan umutsuzdum o yüzden midir bilmem gayet iyiyim hatta 2.için hemen başlamak istiyorum :) nedense 2.de güzel haberler alicam gibi geliyo hep ama tabi rabbim bilir :)
Aynen oyle canim senin belirtilerjn nasildi peki hic kanama lekelenme bisey gordunmu biraz bizi aydinlatsanArakadaşlar ben şunu anladım çok okudum çok araştırdım keşke daha önce birileri söyleseydi vitamin kullandım mutlivitamin birde ari sutu bal polen propolis karisimi yedim yumurta büyütme boyunca her gün bir de 5.gun embriyosu çok önemli eğer tekrar deneyecekler varsa bunları unutmayın tabi ki kısmet nasip işi ama kiminin rahmi 3.gun kimininki 5.gun kabul ediyor embriyoyu ve en önemlisi moralinizi yüksek tutun olacak Allahın izniyle
Aynen oyle canim senin belirtilerjn nasildi peki hic kanama lekelenme bisey gordunmu biraz bizi aydinlatsan
Ben bekle derim daha çok erken 8.güne gel en azından 5.gün embriyosuysa 8.günde görünebilirHanimlar bugun transfer gununu saymazsak 5.gunum sizce erken gebelik testi yapsam dogru sonuc cikarmi yoksa daha erkenmi
Çok normal birkaç gün olurmerhaba bende persembe günü transfer oldum 3 gün embriyosu ve orta kaliteydi.Bugün transfer gününü saymazsak 2. günüm kasik agrim oluyor ara ara normal mi
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hepinize dua ettim dün inşallah olacak gittim kan verdim sabah 96.8 çıktı bhcg 8.gun icin guzel bence inşallah güzel bir şekilde katlanır drumun aramasını bekliyorum sonucu ona da yolladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?