transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Yok canım yarın adetim bugün 10.günüm transferde ama sanki kurumusta 2.çizginin olduğu yer belli olmuş gibi bilemedim yani ve böyle biseye yorum yapabilecek var mi diye merak ettim
Canım bir test daha yap birkaç saat tuvalete gitmeyip yine aynısı mı olacak bakarsın

embrıyolar 5.gun emb ve gayet kalıtelı..rahım kalınlıgı guzel..rahımde bır sorun yok.hsg guzel..bırdek cd56 yuksek cıktı onada serum tedavısı uyguladı ama sonuc yıne 0... acıklanmıyor..acıklaması yoookk..neden tutmadıgını kımse bılemıyorr..şimdimii yenıden hısteroskopı..embrıyolar yurtdısına yollanıcak falan fılann

daha once hıc tup bebek denemenız var mıydı ??? merake ttımde..

arkadaşlar...tüp bebege hıc ıhtıyacım yok gıbı duruyordu cunku kendımden 2 kere gebe kalmıstım. 2 sı kımyasal .1 . 10 hafta kalp durması kurtaj...sonraa tup e baslıyım artık dedım..morfoloji 0 . demekk en ıyısı secılsın..yumurta toplama .embrıyoların gun ve gun ılerlemesı .hepsı super. 6 tane emb donduruldu.. sonra hazıran bası ılk 2 adet 5.gun em transferı.sonuc kımyasal..bayramım zehır oldu... cd56 ıstedı doktorum.rahmım bebeklerı atıyormus..serum tedavısı uyguluycaz dedı..uyguladık...agutsos 2. kes dondurulmus transfer .rahım kalınlıgı fılan super... sonuc koskoca 0.

şimdi ne yapmalı..bana onu solıyın..tadavınızı iyi bılen doktorlar 3. için sıfırdan baslamak mı ( elde kalan 2 embrıyo kalıtesı az cunku )

yoksa yenı bır yermı ? doktor onerılılerınız neler ??

he bırde tup e baslamaya karar verıdıgım ayda hamıle kaldım yıne kımyasal oldu..1 tup de kımyasal olunca 3 kımyasal. 1 tane 10.hafta kaybım var

Doktorun kim bilmiyorum ama aret kamar benim doktorum ve süper ilgili sonuç odaklı , bir arkadaşım 8.denemeyi aret beyde yaptı ve ilkinde tuttu kızın yumurta sorunu vardı herkes iğneleri dayadı ama aret bey klomenle büyüttü yumurtalarını ve kaliteleride iyi oldu şimdi hamile, ben çok araatirmistim içime sinen aret beydi tabii bu benim tavsiyem inşallah 3.de güzel sonucu alırsın canım çok moral bozucu bu yol, maddi manevi yipratio insanı Allah güç versin

Rahim filmi hitereskopi falan yapıldı mi ? Genetik test pihtilasma hepsine bakıldı mi ?

hısteroskopi 1 bucuk yıl once mustafa acet yaptı... 8 ay once tup e baslamadan hsg cektırdırdım .3 ıyı doktorda hısteroskop gerek yok rahım cok guzel dedı.dırek tup yapalım. ace tıse yenıden hısteroskopi sart sana dedı.... ben dıger 3 doktora guvendım.

genetık testlerım temız.esımınde temız. cd 56 yuksek cıktı.serum uyguladık 2 .tedavımde

bebnım doktorumda ılgılı ve basarılı ...zaten yumurta sorunumuzda yok. gayet guzel 16 yumurta olustu ve 12 sı dollendı. 4 gune 10 adet 5. gune 6 adet gıdıp donduruldu..

bebnım doktorumda ılgılı ve basarılı ...zaten yumurta sorunumuzda yok. gayet guzel 16 yumurta olustu ve 12 sı dollendı. 4 gune 10 adet 5. gune 6 adet gıdıp donduruldu..
Hiçbir sorun yokinşallah bundan sonraki transferde bebislerine kavuştursun ,inşallah yarabbi inan içten dua ediyorum mevlam seni de bizi de bu yolda emek veren herkesi de hayırlısıyla bebeklerine kavuştursun

Hiçbir sorun yokinşallah bundan sonraki transferde bebislerine kavuştursun ,inşallah yarabbi inan içten dua ediyorum mevlam seni de bizi de bu yolda emek veren herkesi de hayırlısıyla bebeklerine kavuştursun

amın cnm..işte olay burda .sorun bulduk dıyorlar .ama çözüm yok.. ilk mofoloji sanıyorduk ma tup yapınca embrıyolar olustu. sonra cd56 sandıkk .serum uyguladık ve bgn negatıfı aldım. şimdi ne yapacagım hangı merkez hangı doktor.yurtdsına yollama ınan bılmıyorum.çok guvensızım.cok

Kizlar betaya baktirdim simdi 32.25 cikti
3.gun embriyosu 9.gunum normal mi sizce?
Bak canım değer e takılma dinlen yükselecek inşallah 2 gün sonra tekrar yap
Ben hep diyorum reglime 4 gün kala 77 cikti iyi dedik daha çok var yükselir kimyasal oldu o dönem 20 lerde olan arkadaş kasım da doğum yapacak o yüzden değere değil katlanıp katlanmamasina bak

Hadi hayırlı uğurlu olsun
Sağlıkla kucağına al meleklerini

Ben dayanamadim ve erken gebelik testi yaptim ama negatif bisey cikmadi ve suan moralim cok bozuldu sen transferin kacinci gunundesin
Canim sende benim gibi acemice bisey yapmissin :) bugün 7. Gunum bende transferimin 5. Günü yaptim bide gün arasi yaptim normalde hem sabah idrariyla hem de 8. Gunden sonra yapilmasi gerek en aşağı ben sana moralini bozmaktan baska bi ise yaramaz dedim sabret biraz boyle stres yaparak daha da kotu etkilersin bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…