transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Sende de negatifti dimi bisey cikmadi

Ben igne olarak kullaniyorum canim.su aralar tatliyla hic aram yok.hep tuzlu ve eksi seyler tuketmek istiyorum doktorum bol meyve ye demisti su seftaliyi sordum ama zararindan cok faydasi var ama abartma dedi.bende oyle yapicam ins.

Kizlar ben hergun kan sulandirici igne oluyorum.progesterondan haric siz kullaniyomusunuz.eskiden kucucuk bir hapi bile icemeyen ben suan gunde 10a yakin hap iciyorum Allahim hepimize burda mujde vermeyi nasip etsin
bende pihtilasma testlerinden en gerekli 2 tanesini yaptirdim.temiz cikti ama yine claxen 4000 kullaniyorum.bende çözemedim bi kazan turşu yeme modundayim.bizom gibi baska olan var mi

Bende oyle yapmıştım canim sadece moral bozuklugu oldu neyse kan testinden guzel haberler alırız inşaallah

evet canim takilmiyorum Allaha sukrediyorum o degeri gordugum icin. Cok sukur sagol insallah dileklerimiz gercektesir. Tum isteyenlerin insallah

Arkadaşlarlar pozitifi gören ve şu an hamile olan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.Kasıklarınıza böyle iki taraftan da bıçak gibi ağrı girdiği oluyor mu? Ben de pozitifi gördüm ama henüz doktora gitmedim kasıklarıma kısa süreli bıçak gibi ağrı giriyor çıkıyor sanki bazen.Normal mi merak ettim.

2 gün sonra katlanacak inşallah bence iyi değer 3.gün embriyosu için :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım tebrikler , idrar testi yapmış miydin ?
canim sanirim senin yazini farkli bi topige etiketledim. Kusura bakma heyecandan oldum cok sagol Allah isteyen herkese versin insallah.bakalim artacak mi insallah artar.idrar testi yapmafim direk kan yaptirdim

Evet normalmiş o ağrılar

Dışarıda olduğum için yazamadım idrarda negatif gören arkadaşlar acele etmeyin erken test yapmak moral bozucu olabiliyor Rabbim ne hayırlısıyla onu eylesin hakkımızda

Egee 5.5.gun embriyosu tutmasaydı bundan sonraki aşamada histeroskopi ve genetik test yaptiacakatim embriylara da pgt yaptiracakatim bir de transferden önce rahime çizik attirma veya gebelik aşısı gibi yöntemleri not almıştım tabi bunlar için para lazım iki tüpümü de özelde yaptırdım henüz devlet karşılamıyor evlilik yilimdan dolayı para biriktirip yapabilrdim o zaman kadar da aklimda instagramda hanimlaraozelmacun diye bir sayfa var pcos olup da o macunu kullanıp hamile kalan çok kişi yazmış en azından uygun fiyatlı bir deneme olacaktı benim için her olumsuz deneyimden sonra kendime bir rota cizdim umutsuz kalmamak icin ve lütfen glutenden basit karbonhidrattan uzak durun tedavi boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…