Canim sende benim gibi acemice bisey yapmissin :) bugün 7. Gunum bende transferimin 5. Günü yaptim bide gün arasi yaptim normalde hem sabah idrariyla hem de 8. Gunden sonra yapilmasi gerek en aşağı ben sana moralini bozmaktan baska bi ise yaramaz dedim sabret biraz boyle stres yaparak daha da kotu etkilersin bebisini
Sende de negatifti dimi bisey cikmadi
Tabiki negatifti bisey cikmaz cunku surekli su ictigimden idrarda cikmaz canim sende pskolojini bozma daha cok erken bende artik sadece kan testini bekliyorum sali gunu yapicam insallahSende de negatifti dimi bisey cikmadi
2 gün sonra katlanacak inşallah bence iyi değer 3.gün embriyosu için :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım tebrikler , idrar testi yapmış miydin ?Kizlar betaya baktirdim simdi 32.25 cikti
3.gun embriyosu 9.gunum normal mi sizce?
Ben igne olarak kullaniyorum canim.su aralar tatliyla hic aram yok.hep tuzlu ve eksi seyler tuketmek istiyorum doktorum bol meyve ye demisti su seftaliyi sordum ama zararindan cok faydasi var ama abartma dedi.bende oyle yapicam ins.
bende pihtilasma testlerinden en gerekli 2 tanesini yaptirdim.temiz cikti ama yine claxen 4000 kullaniyorum.bende çözemedim bi kazan turşu yeme modundayim.bizom gibi baska olan var miKizlar ben hergun kan sulandirici igne oluyorum.progesterondan haric siz kullaniyomusunuz.eskiden kucucuk bir hapi bile icemeyen ben suan gunde 10a yakin hap iciyorum Allahim hepimize burda mujde vermeyi nasip etsin
Tabiki negatifti bisey cikmaz cunku surekli su ictigimden idrarda cikmaz canim sende pskolojini bozma daha cok erken bende artik sadece kan testini bekliyorum sali gunu yapicam insallah
Ins canim hayirlisiyla guzel haber aliriz senden.dualarim sizinle
Insallah canim sende bidaha evde yapma lutfen kan testi yapmayana kadar da moralini bozma hic bir testle
Insallah canim sende bidaha evde yapma lutfen kan testi yapmayana kadar da moralini bozma hic bir testle
evet canim takilmiyorum Allaha sukrediyorum o degeri gordugum icin. Cok sukur sagol insallah dileklerimiz gercektesir. Tum isteyenlerin insallahBak canım değer e takılma dinlen yükselecek inşallah 2 gün sonra tekrar yap
Ben hep diyorum reglime 4 gün kala 77 cikti iyi dedik daha çok var yükselir kimyasal oldu o dönem 20 lerde olan arkadaş kasım da doğum yapacak o yüzden değere değil katlanıp katlanmamasina bak
Hadi hayırlı uğurlu olsun
Sağlıkla kucağına al
canim sanirim senin yazini farkli bi topige etiketledim. Kusura bakma heyecandan oldum cok sagol Allah isteyen herkese versin insallah.bakalim artacak mi insallah artar.idrar testi yapmafim direk kan yaptirdim2 gün sonra katlanacak inşallah bence iyi değer 3.gün embriyosu için :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım tebrikler , idrar testi yapmış miydin ?
Evet normalmiş o ağrılarArkadaşlarlar pozitifi gören ve şu an hamile olan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.Kasıklarınıza böyle iki taraftan da bıçak gibi ağrı girdiği oluyor mu? Ben de pozitifi gördüm ama henüz doktora gitmedim kasıklarıma kısa süreli bıçak gibi ağrı giriyor çıkıyor sanki bazen.Normal mi merak ettim.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Rahatladım biraz :)Evet normalmiş o ağrılar
Yok arkadasim hic denemedik ilk olucakti 2bucik yillik evliyim ama cok sukur rabbim mucize yaratti umarim rabbim herkese bize yasattigi mucizeyi yasatsindaha once hıc tup bebek denemenız var mıydı ??? merake ttımde..
Yok arkadasim hic denemedik ilk olucakti 2bucik yillik evliyim ama cok sukur rabbim mucize yaratti umarim rabbim herkese bize yasattigi mucizeyi yasatsindaha once hıc tup bebek denemenız var mıydı ??? merake ttımde..
Yok arkadasim hic denemedik ilk olucakti 2bucik yillik evliyim ama cok sukur rabbim mucize yaratti umarim rabbim herkese bize yasattigi mucizeyi yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?