transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Negatif olduğuna çok üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun üzmeyin desem de çok zor biliyorum ama pes etmek yok daha güçlü bir şekilde devam inanarak dualarımdasınız

Kizlar bisey sorcam
Ben 3 gundur disarda yiyorum
Sebzeleri iyice yaikattiriyorum hatta yemiyorum
Etleri de iyice pisittiriyorum
Sizce bisey olir mu
Disarda yiyen var mi yani ne billiim bi gun bi aksam falan???

Merhaba canim yazmissin not aldigin bi kac tedavi yontemini.ben histereskopi yaptirdim ve rahmime cizik atildi.bunlarin maaliyeti umut tup bebekte 3.500 ve ben histereskopide cem celik tek gecerim aklinda olsun mutlaka arkadasim.benim 5.gun dondurulmus embriyosu

Tabii adet olmazsamcok ağrım var şuan.sanki birazdan adet olacagim

Inslah olumlu sonuç alırsın arkadaşım benimki şimdilik pozitif eğer olmasaydı bu yöntemlere başvuracaktım teşekkür ederim tavsiyelerin için

Daha önce pozitifi görmüşsün bence bu çok güzel bir şey en azından gebelik oluşabiliyor o yüzden hiç stres yapma olumlu düşün olumlu olacak inşallah

Tabii adet olmazsamcok ağrım var şuan.sanki birazdan adet olacagim

Adet olmazsin ya o agrilar hep oyle hissettiriyor.benim 3.gunumde aglicaktim adet oluyorum die sen sikma canini kuzum olmazsin ins yarin haber ver olurmu test yaptirirsan
Bu arada yarin 6.gun degilmi senle ben ayniyiz.transfer gununu saymiyoruzya.ben bugun test yaptim idrar testi ama negatif cikmadi 5.gun die

Ben diğer transferimde de transfer gününü sayarak 8.gun tahlil yaptirmistim dayanamayarak.hem 0 5.gun transferini bu 6.gun.

Kizlar bisey sorcam
Ben 3 gundur disarda yiyorum
Sebzeleri iyice yaikattiriyorum hatta yemiyorum
Etleri de iyice pisittiriyorum
Sizce bisey olir mu
Disarda yiyen var mi yani ne billiim bi gun bi aksam falan???

Ben de yiyorum ya bisey olmaz. Zararli seyleri yeme yeter. Cay kahve kola vs. Hamile oldugunu bilmeden gezen bi suru insan var.

Ben de yiyorum ya bisey olmaz. Zararli seyleri yeme yeter. Cay kahve kola vs. Hamile oldugunu bilmeden gezen bi suru insan var.
kahve kola icmiyorumda caya dayanamiyorum cok cok acik iciyorum. Bide iyice tembihliyorum yiyecegim seyleri iyice pisirin diye sonra da Allah.a siginiyorum

bende var bebekleri rahmin sagina yerleştirdiler o yer bobregim ağrıyor.bazen korkutuyor insanı.ayakta kalınca belım ağrımaya başladı.

bende haşımato var mesela ona da glutenlı gıdalar ıyı gelmıyormuş fakat ben çalışırken sabahın körunde tek ulaştığım pogaça sımıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…