Oo kan da verilmis hadi bakalim. Tek blastosist miydi senin? Cift mi? Kat kat artsin insallahhh nice gunler haftalar say.
Ol deyipte olduran rabbim.biz dua edelim tevekkül edelim.hayirli sağlıklı güzel evlatlarımız olur inşaallah.ben pazar yada pazartesi idrar testi yapmak istiyorum
Egee 5.5.gun embriyosu tutmasaydı bundan sonraki aşamada histeroskopi ve genetik test yaptiacakatim embriylara da pgt yaptiracakatim bir de transferden önce rahime çizik attirma veya gebelik aşısı gibi yöntemleri not almıştım tabi bunlar için para lazım iki tüpümü de özelde yaptırdım henüz devlet karşılamıyor evlilik yilimdan dolayı para biriktirip yapabilrdim o zaman kadar da aklimda instagramda hanimlaraozelmacun diye bir sayfa var pcos olup da o macunu kullanıp hamile kalan çok kişi yazmış en azından uygun fiyatlı bir deneme olacaktı benim için her olumsuz deneyimden sonra kendime bir rota cizdim umutsuz kalmamak icin ve lütfen glutenden basit karbonhidrattan uzak durun tedavi boyunca
Yarın zaten iğne için hastaneye gideceğim gitmisken tahlilde istesem diye düşünüyorum.benim diğer transferimde 8.gunde 130 çıkmıştı.herhalde 7.gundede belli olmuş olur.insaallah hayal kırıklığı yasamayizCanim sen yarin test yapicakmisin
Tabii adet olmazsamYarın zaten iğne için hastaneye gideceğim gitmisken tahlilde istesem diye düşünüyorum.benim diğer transferimde 8.gunde 130 çıkmıştı.herhalde 7.gundede belli olmuş olur.insaallah hayal kırıklığı yasamayiz
Inslah olumlu sonuç alırsın arkadaşım benimki şimdilik pozitif eğer olmasaydı bu yöntemlere başvuracaktım teşekkür ederim tavsiyelerin içinMerhaba canim yazmissin not aldigin bi kac tedavi yontemini.ben histereskopi yaptirdim ve rahmime cizik atildi.bunlarin maaliyeti umut tup bebekte 3.500 ve ben histereskopide cem celik tek gecerim aklinda olsun mutlaka arkadasim.benim 5.gun dondurulmus embriyosu
Yarın zaten iğne için hastaneye gideceğim gitmisken tahlilde istesem diye düşünüyorum.benim diğer transferimde 8.gunde 130 çıkmıştı.herhalde 7.gundede belli olmuş olur.insaallah hayal kırıklığı yasamayiz
Tabii adet olmazsamcok ağrım var şuan.sanki birazdan adet olacagim
Ben diğer transferimde de transfer gününü sayarak 8.gun tahlil yaptirmistim dayanamayarak.hem 0 5.gun transferini bu 6.gun.Adet olmazsin ya o agrilar hep oyle hissettiriyor.benim 3.gunumde aglicaktim adet oluyorum die sen sikma canini kuzum olmazsin ins yarin haber ver olurmu test yaptirirsan
Bu arada yarin 6.gun degilmi senle ben ayniyiz.transfer gununu saymiyoruzya.ben bugun test yaptim idrar testi ama negatif cikmadi 5.gun die
Ben diğer transferimde de transfer gününü sayarak 8.gun tahlil yaptirmistim dayanamayarak.hem 0 5.gun transferini bu 6.gun.
Prediktor 6.gun testini mı yaptın.bizim için değil bence o. bizim günümüz belli doktorun test istediği gün belli.ona kafanı takma canim.B
Bugun yaptigim test 6 gun olanlari gosteriyodu ama eger ben 6.gunumdeysem hamile cikmadi
Prediktor 6.gun testini mı yaptın.bizim için değil bence o. bizim günümüz belli doktorun test istediği gün belli.ona kafanı takma canim.
Kizlar bisey sorcam
Ben 3 gundur disarda yiyorum
Sebzeleri iyice yaikattiriyorum hatta yemiyorum
Etleri de iyice pisittiriyorum
Sizce bisey olir mu
Disarda yiyen var mi yani ne billiim bi gun bi aksam falan???
Çok sağol canım inşallah bebeklerimizi sağ-salim kucaklarimiza alırız çift embriyo idi benimkisi
kahve kola icmiyorumda caya dayanamiyorum cok cok acik iciyorum. Bide iyice tembihliyorum yiyecegim seyleri iyice pisirin diye sonra da Allah.a siginiyorumBen de yiyorum ya bisey olmaz. Zararli seyleri yeme yeter. Cay kahve kola vs. Hamile oldugunu bilmeden gezen bi suru insan var.
kahve kola icmiyorumda caya dayanamiyorum cok cok acik iciyorum. Bide iyice tembihliyorum yiyecegim seyleri iyice pisirin diye sonra da Allah.a siginiyorum
aynen canim.Ben de tatile gidicem mecbur yicez ne bulduysak. Rabbim ol derse olur canim.
bende var bebekleri rahmin sagina yerleştirdiler o yer bobregim ağrıyor.bazen korkutuyor insanı.ayakta kalınca belım ağrımaya başladı.Arkadaşlarlar pozitifi gören ve şu an hamile olan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.Kasıklarınıza böyle iki taraftan da bıçak gibi ağrı girdiği oluyor mu? Ben de pozitifi gördüm ama henüz doktora gitmedim kasıklarıma kısa süreli bıçak gibi ağrı giriyor çıkıyor sanki bazen.Normal mi merak ettim.
bende haşımato var mesela ona da glutenlı gıdalar ıyı gelmıyormuş fakat ben çalışırken sabahın körunde tek ulaştığım pogaça sımıt.Egee 5.5.gun embriyosu tutmasaydı bundan sonraki aşamada histeroskopi ve genetik test yaptiacakatim embriylara da pgt yaptiracakatim bir de transferden önce rahime çizik attirma veya gebelik aşısı gibi yöntemleri not almıştım tabi bunlar için para lazım iki tüpümü de özelde yaptırdım henüz devlet karşılamıyor evlilik yilimdan dolayı para biriktirip yapabilrdim o zaman kadar da aklimda instagramda hanimlaraozelmacun diye bir sayfa var pcos olup da o macunu kullanıp hamile kalan çok kişi yazmış en azından uygun fiyatlı bir deneme olacaktı benim için her olumsuz deneyimden sonra kendime bir rota cizdim umutsuz kalmamak icin ve lütfen glutenden basit karbonhidrattan uzak durun tedavi boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?