transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

canim kimyasal nasil oluyor. Seni kotu etkilemeyecekse anlatabilir misin? Ben dune kadar gogus hassasiyeti ve ani batmalar hissediyordum bugun kalktim hicbiri yok.

canim kimyasal nasil oluyor. Seni kotu etkilemeyecekse anlatabilir misin? Ben dune kadar gogus hassasiyeti ve ani batmalar hissediyordum bugun kalktim hicbiri yok.
Canım kimyasal şöyle oldu

Regle 4 gün kala 77 yi gördüm sonra 150 oldu sonra 180 filan ardından yavaşça azaldı değer ve en son o kadar çok ağrım oldu ki doktor çok dikkat et dış gebelik olabilir dedi çok şükür ki değilmiş en son 37 cikti değer ve o dün kanamam oldu

Belirtileri soruyorsun sen anladığım kadarı ile
Benim çok ağrım vardi her an regl olacakmışım gibi sonrada tek taraflı batmalarim oldu ayrıca o dönem çok ağır griptim ve yoğun çalışıyordum belki etkisi vardır

Ama sağlıklı gebeliğim olmadığı için arasındaki farkı bilmiyorum

Hiç kötü düşünme ve bence fazla araştırma bu konuyu 2 günde 1 kan testi ardından da kese kalp atışı tamamdır bu iş

Artık daha çok dikkat etmelisin :) yarın kan testim var zamanla gebelik kesinlessin drma sorup keçi boynuzu pekmezi yemeyi düşünüyorm güvendiğim soguk sikim ilave seker icermeyen bir marka var kana ihtiyacımız var bu zamanlarda

Geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin ben de çok tedirginim değerlerim ya düşerse ya dış gebelik olursa diye senin tedavi sonrasi mi oldu yoksa doğal gebelikte mı oldu bunlar

anladim canim ne denir ki bu durumda... soylenecek soz yok. Ama bu sefer insallah olacak canim. Bugun kacinci gunun?
Arabadayim suan ayaklarimi uzattim esim kullaniyo arabayi yatiyorum takmiyorum arkadasim sagol cok destek oldun bana hakkini helal et

Geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin ben de çok tedirginim değerlerim ya düşerse ya dış gebelik olursa diye senin tedavi sonrasi mi oldu yoksa doğal gebelikte mı oldu bunlar
Doğal gebelik bu canım
Tup bebeğin 6. Günü bugün beklemedeyiz
Moraller yüksek olsun inşallah herşey güzel olacak

Ay rica ederim ne dimekkkk bugün 6. Gün benim ufaklık bugün b hcg salgılamaya başladı inşallah sıkı sıkı tutunur

Seninkilerde bos durmasınlar iki kardeş el ele verip değeri artırsınlar di mi

Ay rica ederim ne dimekkkk bugün 6. Gün benim ufaklık bugün b hcg salgılamaya başladı inşallah sıkı sıkı tutunur

Seninkilerde bos durmasınlar iki kardeş el ele verip değeri artırsınlar di mi
ay dogru diyosun o kadar gezdirdim bebeleri su betayi yukarilara ceksinler annelerini sevindirsinler senin minnos da seni sevindirsin. Ne zaman test yapacaksin? Gununu bekleyecek misin?

Doğal gebelik bu canım
Tup bebeğin 6. Günü bugün beklemedeyiz
Moraller yüksek olsun inşallah herşey güzel olacak

Oooo hiç takma canım bir kere gebelik olmuşsa devamı gelir hiç stres yapma aynen 5.gun embriyolarinda 6.gunden itibaren salgılanmaya başlıyor hormon hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuçlar alırsın:)

Oooo hiç takma canım bir kere gebelik olmuşsa devamı gelir hiç stres yapma aynen 5.gun embriyolarinda 6.gunden itibaren salgılanmaya başlıyor hormon hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuçlar alırsın:)

Canim sen transfer gununude sayiyomusun

amın cnm..bende tup deneyecegım ay kaldım oda kımyasal oldu...benım bı sorun var ama bulunamıyor sanırım
Cok ugrastik biz elimizden geleni yaptik eşimde sorun vardı varikosel ameliyati oldu yinede duzelmedi tekrarladi ikinci bir ameliyat yerine tup bebek sansimizi deniyelim dedik 2 ay once baslicaktik bazi sorunlarim cikti olmadi 1 ay once baslicaktik doktorumuz tatile cikti cok uzulduk hatta içimizden kizdik doktora baska günmü yok tatile cikicak neyse bu ay başlicaktik bekliyorum bekliyorum adet olmuyorum 5 gun gecti test yaptim bi baktim çift cizgi agladim hüngür hüngür agladim hemen eşimi çagirdim işten geldi buna guvenmiyelim dedi hemen hastaneye gidelim ozel bi hastaneye gittik muaynede ultrasonda 5 haftalik dedi ayy dunyalar bizim oldu nasil mutlu ayrildik hastanede arabaya oturduk herkesi aradik haber verdik rabbim herkesin ama herkesin kucagini boş birakmasin insallah.

ay dogru diyosun o kadar gezdirdim bebeleri su betayi yukarilara ceksinler annelerini sevindirsinler senin minnos da seni sevindirsin. Ne zaman test yapacaksin? Gununu bekleyecek misin?
Kan da evet canım belki 8 9 da idrar yaparım
Ama anladığım kadarıyla 10 gün sonraki kandaki değeri doktor görmek istiyor ona göre yorum yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…