transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Oooo hiç takma canım bir kere gebelik olmuşsa devamı gelir hiç stres yapma aynen 5.gun embriyolarinda 6.gunden itibaren salgılanmaya başlıyor hormon hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuçlar alırsın:)
Inşallah yavrucum ama sorun şu ki miyom polip kist sikinti buyuk ve bu süreçten sonrası asıl problem bizim için
Rabbim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun
Teşekkürler

canim kan lazim ama benim gozum ilave şekersiz olan tatlı yiyecekleri de görmüyor.cikolata dondurma vs görmüyor.varsa yoksa tuzlu eksi

Sen ne zaman yaptiracaksin tahlil

Benim seninle ayni gun transfer oldu suan ayni gidiyoruz ama cok korkuyorum cikmaz die.5.gunde dedimya erken gebelik testi yaptim cikmadiya simdi dahada korkuyorum.normalde 2.eylul tarihim ama belki carsamba yaptirabilirim

Benim seninle ayni gun transfer oldu suan ayni gidiyoruz ama cok korkuyorum cikmaz die.5.gunde dedimya erken gebelik testi yaptim cikmadiya simdi dahada korkuyorum.normalde 2.eylul tarihim ama belki carsamba yaptirabilirim
Erken gebelik testlerine 25 TL verip üzülmek yerine, zaten gne için devlet Hastanesi'ne gidiyorum tek biletle.gitmsken yaptırmak mantıklı.hem umutsuzluğa düşme hem paranı boşa harcama arkadaşım.moralimizi bozmak yok

O kadar haklisinkiIste merak insana neler yaptiriyo sen ne ignesi oldun hastanede

Inşallah yavrucum ama sorun şu ki miyom polip kist sikinti buyuk ve bu süreçten sonrası asıl problem bizim için
Rabbim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun
Teşekkürler

Hepsi hallolur insanlar tek bir yumurta tek bir spermle hamile kalıyor içini ferah tut bebislerini sev ben hep öyle yaptım bu sefer orada benimle olduklarına inandım hep ondan önce coook yıprattım kendimi

S.a arkadaşlar ara sıra yazıyordum. Salı günü 8. Gün ve 9. Günden başlayan lekelere vardı her şey olacağına varacak için eşim tarihi bekleyelim ddi kan için. Tabi bugüne kadar kanama arttı . Dün 13. Gün de b hCG 5.4 çıktı. Kanama olduğu icin hic unitlenmedim zaten. Benim gibi yaşayan var mı?

canim kan lazim ama benim gozum ilave şekersiz olan tatlı yiyecekleri de görmüyor.cikolata dondurma vs görmüyor.varsa yoksa tuzlu eksi

Maşallah ne kadar yoğun yaşıyorsun canın eksi tuzlu bile istiyor ben de hiiiiiicbir şey yok her zaman ne yersem yine aynı tatlı tuzlu çekme durumu yok hiç:)

Bende kan vermeye gidiyorum arkadaşlar akşam 5 gibi alicam sonucu alınca yazarım idrar testleri hep negatifti 2 gündür yapmıyorum hakkımızda hayırlısı

Bende kan vermeye gidiyorum arkadaşlar akşam 5 gibi alicam sonucu alınca yazarım idrar testleri hep negatifti 2 gündür yapmıyorum hakkımızda hayırlısı
insallah guzel haberlerle gelirsin canim. Birde kacinci gjnundesin? Bend ebugun kan vericem hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah

Güzel haberlerini almak dileğiyle canım insalah olumlu sonuçlar alırsın ben de tekrar kan verdim sonuç bekliyorum hadi hayırlısı hakkımızda

Güzel haberlerini almak dileğiyle canım insalah olumlu sonuçlar alırsın ben de tekrar kan verdim sonuç bekliyorum hadi hayırlısı hakkımızda
insallah guzel haberlerle gelirsin canim. Birde kacinci gjnundesin? Bend ebugun kan vericem hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah
Teşekkür ederim kızlar negatif eminim ama bi ümit işte 13.gunundeyim bu arada test günüm bugundu zaten

Ikıncı transfer gununu saymazsam 10.gun kan sonucum 196 dr tekrar etmemi istemedi ikiz olma ihtimali düşük dedi ama keşke ikiz olsa :) bayramdan sonra kese gormeye gidicem inşallah sizlerden de güzel haberler gelir kızlar Allah hepimize güzel hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…