Inşallah yavrucum ama sorun şu ki miyom polip kist sikinti buyuk ve bu süreçten sonrası asıl problem bizim içinOooo hiç takma canım bir kere gebelik olmuşsa devamı gelir hiç stres yapma aynen 5.gun embriyolarinda 6.gunden itibaren salgılanmaya başlıyor hormon hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuçlar alırsın:)
canim kan lazim ama benim gozum ilave şekersiz olan tatlı yiyecekleri de görmüyor.cikolata dondurma vs görmüyor.varsa yoksa tuzlu eksiArtık daha çok dikkat etmelisin :) yarın kan testim var zamanla gebelik kesinlessin drma sorup keçi boynuzu pekmezi yemeyi düşünüyorm güvendiğim soguk sikim ilave seker icermeyen bir marka var kana ihtiyacımız var bu zamanlarda
Sen ne zaman yaptiracaksin tahlil
Erken gebelik testlerine 25 TL verip üzülmek yerine, zaten gne için devlet Hastanesi'ne gidiyorum tek biletle.gitmsken yaptırmak mantıklı.hem umutsuzluğa düşme hem paranı boşa harcama arkadaşım.moralimizi bozmak yokBenim seninle ayni gun transfer oldu suan ayni gidiyoruz ama cok korkuyorum cikmaz die.5.gunde dedimya erken gebelik testi yaptim cikmadiya simdi dahada korkuyorum.normalde 2.eylul tarihim ama belki carsamba yaptirabilirim
Erken gebelik testlerine 25 TL verip üzülmek yerine, zaten gne için devlet Hastanesi'ne gidiyorum tek biletle.gitmsken yaptırmak mantıklı.hem umutsuzluğa düşme hem paranı boşa harcama arkadaşım.moralimizi bozmak yok
Transferden 5 gün önce Progestan başladık hala devam ediyorum.hergun gittimO kadar haklisinkiIste merak insana neler yaptiriyo sen ne ignesi oldun hastanede
Bildiğim kadariyla herkes iğne oluyorTransferden 5 gün önce Progestan başladık hala devam ediyorum.hergun gittim
Inşallah yavrucum ama sorun şu ki miyom polip kist sikinti buyuk ve bu süreçten sonrası asıl problem bizim için
Rabbim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun
Teşekkürler
Gittim canim7.gun sonucum 48. 2 gün sonra doktor tekrar istedi ancak korkuyorum.kendinize dua ederken bana da edin
canim kan lazim ama benim gozum ilave şekersiz olan tatlı yiyecekleri de görmüyor.cikolata dondurma vs görmüyor.varsa yoksa tuzlu eksi
inşallah canım ... günler geçmiyor. eczaneden test alıp yapmak da istemiyorum. az kaldıInşallah son denemen olur ve güzel haberi burada kutlarız canım hayırlı olsun
inşallah canım ... günler geçmiyor. eczaneden test alıp yapmak da istemiyorum. az kaldısabırrrrrr
Bildiğim kadariyla herkes iğne oluyor
insallah guzel haberlerle gelirsin canim. Birde kacinci gjnundesin? Bend ebugun kan vericem hayirlisiyla saglikla gelsinler insallahBende kan vermeye gidiyorum arkadaşlar akşam 5 gibi alicam sonucu alınca yazarım idrar testleri hep negatifti 2 gündür yapmıyorum hakkımızda hayırlısı
Bende kan vermeye gidiyorum arkadaşlar akşam 5 gibi alicam sonucu alınca yazarım idrar testleri hep negatifti 2 gündür yapmıyorum hakkımızda hayırlısı
Güzel haberlerini almak dileğiyle canım insalah olumlu sonuçlar alırsın ben de tekrar kan verdim sonuç bekliyorum hadi hayırlısı hakkımızda
Teşekkür ederim kızlar negatif eminim ama bi ümit işteinsallah guzel haberlerle gelirsin canim. Birde kacinci gjnundesin? Bend ebugun kan vericem hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?