transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ca

Canim hayirli olsun bisey sorucam doktorun degerin icin ne dedi

Değerin gayet iyi dedi hatta 3.kez kan verecektim çarşamba gerek yok dedi ikiz ihtimalini sordum düşük ama şu an belli olmaz dedi teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallah

Bana yazdı sanırım :) poliklinike verdim kanı onlarinda 5 de hatta sabaha cikabilirmis arayıp ogrenincem saatinde ve kızlar yani negatif alanlar ilaçları bırakınca ne zaman adet oldunuz acaba ? 2 gün oldu iğne jel ve estrofemi birakali ne kadar zamanda olurum merak ediyorum

Kacinci denemendi canim

amın cnm cok sevındım hıkayene...allah tamamına erdırsın..bızlerede nasıp etsın ıns

Kızlar sonuç 0.100 negatif herşeyde bir hayır vardır bugunumuzede şükür inşallah bu ay raporumu halledip 2.için ekimde tekrar basliycam yine haberdar ederim inşallah sonuç bekleyenler pozitifle karşılaşır ama olmasa da bi hayrı vardır unutmayalım

Benim bugün transferimin 11.günü gidip kan verdim, veeeeeeee 426 çıktı....
Çarşamba tekrar vericem, doktor ilaçlara devam dedi.
İnşallah Allah tamamına erdirir beni ve herkesi.
maşallah bebekler ıkız sanırım ıkı embrıyomuydu.hangı folık asıtı kullanıyorsunuz?

Canim benim hayirlisi olsun.biz bi yola cikiyoruz.bebegimiz bizimle olsun die elimizden geleni yapiyoruz.bu isin %60 tedaviyse %40 nasip.Allahim bizlere tekrar tekrar deneme sansi versin

maşallah bebekler ıkız sanırım ıkı embrıyomuydu.hangı folık asıtı kullanıyorsunuz?
Evet iki embriyoydu, iki embriyo kaliteli dedi doktor ve ikiside transfer oldu dondurma için kalanlar kalitesiz dedi o yüzden olmadı.
Folik asit olarak folidoce kullanıyorum 20 tl civarı

Bu Arada inş Çarşamba değerimde güzel gelir
İkiz olup olmadığını ne zaman öğreniriz bilmem sağlıklı sıhhatlı olsunda
Allah herkese herkese herkese bu güzel duyguları nasip etsin
Daha önümüzde kese görme kalp atışı duyma bisürü aşama var inşallah Allah tamamına erdirir herkesleri

Herşey nasip, sonuna kadar mücadeleni ver sakın ama sakın ümidini yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…