Ikıncı transfer gununu saymazsam 10.gun kan sonucum 196 dr tekrar etmemi istemedi ikiz olma ihtimali düşük dedi ama keşke ikiz olsa :) bayramdan sonra kese gormeye gidicem inşallah sizlerden de güzel haberler gelir kızlar Allah hepimize güzel hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende senin sonucunu merak ediyorum.neden saat 5 de sonuç.40 dk da çıkıyor sonuçlar hemde nternetten gorebiliyoruzCa
Canim hayirli olsun bisey sorucam doktorun degerin icin ne dedi
Bende senin sonucunu merak ediyorum.neden saat 5 de sonuç.40 dk da çıkıyor sonuçlar hemde nternetten gorebiliyoruz
Bende senin sonucunu merak ediyorum.neden saat 5 de sonuç.40 dk da çıkıyor sonuçlar hemde nternetten gorebiliyoruz
Bana yazdı sanırım :) poliklinike verdim kanı onlarinda 5 de hatta sabaha cikabilirmis arayıp ogrenincem saatinde ve kızlar yani negatif alanlar ilaçları bırakınca ne zaman adet oldunuz acaba ? 2 gün oldu iğne jel ve estrofemi birakali ne kadar zamanda olurum merak ediyorum
Ilk denemem canımKacinci denemendi canim
Ilk denemem canım
Cok ugrastik biz elimizden geleni yaptik eşimde sorun vardı varikosel ameliyati oldu yinede duzelmedi tekrarladi ikinci bir ameliyat yerine tup bebek sansimizi deniyelim dedik 2 ay once baslicaktik bazi sorunlarim cikti olmadi 1 ay once baslicaktik doktorumuz tatile cikti cok uzulduk hatta içimizden kizdik doktora baska günmü yok tatile cikicak neyse bu ay başlicaktik bekliyorum bekliyorum adet olmuyorum 5 gun gecti test yaptim bi baktim çift cizgi agladim hüngür hüngür agladim hemen eşimi çagirdim işten geldi buna guvenmiyelim dedi hemen hastaneye gidelim ozel bi hastaneye gittik muaynede ultrasonda 5 haftalik dedi ayy dunyalar bizim oldu nasil mutlu ayrildik hastanede arabaya oturduk herkesi aradik haber verdik rabbim herkesin ama herkesin kucagini boş birakmasin insallah.
Benim bugün transferimin 11.günü gidip kan verdim, veeeeeeee 426 çıktı....
Çarşamba tekrar vericem, doktor ilaçlara devam dedi.
İnşallah Allah tamamına erdirir beni ve herkesi.
Cookkk sevindim canım maşallah :) allah kucağına almayida nasip etsin inşallah :)Benim bugün transferimin 11.günü gidip kan verdim, veeeeeeee 426 çıktı....
Benim bugün transferimin 11.günü gidip kan verdim, veeeeeeee 426 çıktı....
maşallah bebekler ıkız sanırım ıkı embrıyomuydu.hangı folık asıtı kullanıyorsunuz?Benim bugün transferimin 11.günü gidip kan verdim, veeeeeeee 426 çıktı....
Kızlar sonuç 0.100 negatif herşeyde bir hayır vardır bugunumuzede şükür inşallah bu ay raporumu halledip 2.için ekimde tekrar basliycam yine haberdar ederim inşallah sonuç bekleyenler pozitifle karşılaşır ama olmasa da bi hayrı vardır unutmayalım
Evet iki embriyoydu, iki embriyo kaliteli dedi doktor ve ikiside transfer oldu dondurma için kalanlar kalitesiz dedi o yüzden olmadı.maşallah bebekler ıkız sanırım ıkı embrıyomuydu.hangı folık asıtı kullanıyorsunuz?
Herşey nasip, sonuna kadar mücadeleni ver sakın ama sakın ümidini yitirmeKızlar sonuç 0.100 negatif herşeyde bir hayır vardır bugunumuzede şükür inşallah bu ay raporumu halledip 2.için ekimde tekrar basliycam yine haberdar ederim inşallah sonuç bekleyenler pozitifle karşılaşır ama olmasa da bi hayrı vardır unutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?