Kızlar sonuç 0.100 negatif herşeyde bir hayır vardır bugunumuzede şükür inşallah bu ay raporumu halledip 2.için ekimde tekrar basliycam yine haberdar ederim inşallah sonuç bekleyenler pozitifle karşılaşır ama olmasa da bi hayrı vardır unutmayalım
MaaşallahBenim bugün transferimin 11.günü gidip kan verdim, veeeeeeee 426 çıktı....
Çarşamba tekrar vericem, doktor ilaçlara devam dedi.
İnşallah Allah tamamına erdirir beni ve herkesi.
Hayirli olsun arkadasim.Benim de 10. gün 165 ti değerim.Bana de iki embriyo transferi yapıldı.Allah kalbimi biliyo ikiye bakmak zor olur diye ben tek istiyordum.O zaman benim için de ikiz ihtimali düşük.Hayırlısı ile kucağıma almak nasıp olursaIkıncı transfer gununu saymazsam 10.gun kan sonucum 196 dr tekrar etmemi istemedi ikiz olma ihtimali düşük dedi ama keşke ikiz olsa :) bayramdan sonra kese gormeye gidicem inşallah sizlerden de güzel haberler gelir kızlar Allah hepimize güzel hayırlı evlatlar nasip etsin
Hayirli olsun arkadasim.Benim de 10. gün 165 ti değerim.Bana de iki embriyo transferi yapıldı.Allah kalbimi biliyo ikiye bakmak zor olur diye ben tek istiyordum.O zaman benim için de ikiz ihtimali düşük.Hayırlısı ile kucağıma almak nasıp olursa
Merhaba arkadaşlar bugün. transferden sonraki ondorduncu günüm.Biraz dışarı çıkıp dolaştım.Araba kullandım. Transferden sonra ilk defa bu kadar yürüdüm.Şimdi feci halde bel ağrısı mevcut.Çok ayakta kalmakta ilgisi var mı acaba? Eger öyleyse yarın işe başladığımda napicam benŞimdi uzandim yoksa diyorum gebelik geliştiği için olması gereken bir ağrı da bugüne mi denk geldi
On dördüncü günüm bugün test yapayım mi diye sordum doktora gerek yok dedi.5 Eylülde muayenem var bakalım kısmetse keseyi görürüz. Benim de 8. gün 56Ay zor evet ama ikizim bir kizim bir oğlum olsun çok isterim gerci dua ettim hep eğer sağlıkla doğurabileceksem ikiz olsun diye bakalım sonucu yazarım yine sana da hayırlı olsun canım ikiz pek değere bakmıyormuş internette araştırdım senin şimdi kaçıncı gün oldu
On dördüncü günüm bugün test yapayım mi diye sordum doktora gerek yok dedi.5 Eylülde muayenem var bakalım kısmetse keseyi görürüz. Benim de 8. gün 56
10 gün 165
12.gün de 436 idi.
Kese günümüz aynı görmek için can atıyorum ayyy inşallah sağlıkla gelirler
Canım benim peçeteye sildikçe pembe bi leke geliyordu sonra kahverengiye döndü sonra da bitti tabi bu arada regly olacağımsandım karnım ve belim aynı o şekilde ağrıyordu inşaallah sizlerden de hayrlı haberleri alırz .Yarınkese ve kalp atışı için gideceğim banada dua edin arkadaşlar Rabbimisteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşaallah.Arkadaslar bisey sorucam hamis haberi alan arkadaslar.kanamaniz oldumu hic
Canım benim peçeteye sildikçe pembe bi leke geliyordu sonra kahverengiye döndü sonra da bitti tabi bu arada regly olacağımsandım karnım ve belim aynı o şekilde ağrıyordu inşaallah sizlerden de hayrlı haberleri alırz .Yarınkese ve kalp atışı için gideceğim banada dua edin arkadaşlar Rabbimisteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşaallah.
Öyle düşünme burda hiçkanaması olmayıp pozitif sonuçalan arkadaşlar da vardı canım hayırlısyla müjdeli haberlet verrsin inşaallah.Ins alirsin guzel haberlerini.hep dua ediyorum.benden hic ne leke ne kanama hicbisey yok genelde pembe bi akinti duydum sanki hamis olan herkesten.tedirginim suan
Öyle düşünme burda hiçkanaması olmayıp pozitif sonuçalan arkadaşlar da vardı canım hayırlısyla müjdeli haberlet verrsin inşaallah.
Benim kanamam ya da kahve akintim olmadı.Arkadaslar bisey sorucam hamis haberi alan arkadaslar.kanamaniz oldumu hic
canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah... ben yarın test yaptıracağım. hiç lekelenmem olmadı arasıra hafif kasık ağrılarım oluyor. inşallah tutunmuştur bebeğim ....Benimde en ufak bir kanama lekelenme olmadı hatta olumsuz galiba dedim ama meğerse tutmuş kanamaya falan takılma arkadaşım bende adet günüm henüz gelmedi o gün gelince leke olursa diye korkuyorum dr kanama leke olursa ara dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?