transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaşım inşallah 2.de olumlu güzel sonuçlar alırsın ari sutu bal polen propolis ı unutma ha sakin inşallah bu sefer olacak

Merhaba arkadaşlar bugün. transferden sonraki ondorduncu günüm.Biraz dışarı çıkıp dolaştım.Araba kullandım. Transferden sonra ilk defa bu kadar yürüdüm.Şimdi feci halde bel ağrısı mevcut.Çok ayakta kalmakta ilgisi var mı acaba? Eger öyleyse yarın işe başladığımda napicam ben Şimdi uzandim yoksa diyorum gebelik geliştiği için olması gereken bir ağrı da bugüne mi denk geldi

Hayirli olsun arkadasim.Benim de 10. gün 165 ti değerim.Bana de iki embriyo transferi yapıldı.Allah kalbimi biliyo ikiye bakmak zor olur diye ben tek istiyordum.O zaman benim için de ikiz ihtimali düşük.Hayırlısı ile kucağıma almak nasıp olursa

Ay zor evet ama ikizim bir kizim bir oğlum olsun çok isterim gerci dua ettim hep eğer sağlıkla doğurabileceksem ikiz olsun diye bakalım sonucu yazarım yine sana da hayırlı olsun canım ikiz pek değere bakmıyormuş internette araştırdım senin şimdi kaçıncı gün oldu

Çok yorma kendini bende bir iş yapamıyorum ayaktaduramiyorun hemen ağrılarım oluyor hadi hayırlısı pozitif sonuç alırsın inşallah test günün gelmiş olmalı:)

On dördüncü günüm bugün test yapayım mi diye sordum doktora gerek yok dedi.5 Eylülde muayenem var bakalım kısmetse keseyi görürüz. Benim de 8. gün 56
10 gün 165
12.gün de 436 idi.

Arkadaslar bisey sorucam hamis haberi alan arkadaslar.kanamaniz oldumu hic
Canım benim peçeteye sildikçe pembe bi leke geliyordu sonra kahverengiye döndü sonra da bitti tabi bu arada regly olacağımsandım karnım ve belim aynı o şekilde ağrıyordu inşaallah sizlerden de hayrlı haberleri alırz .Yarınkese ve kalp atışı için gideceğim banada dua edin arkadaşlar Rabbimisteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşaallah.

Ins alirsin guzel haberlerini.hep dua ediyorum.benden hic ne leke ne kanama hicbisey yok genelde pembe bi akinti duydum sanki hamis olan herkesten.tedirginim suan

Ins alirsin guzel haberlerini.hep dua ediyorum.benden hic ne leke ne kanama hicbisey yok genelde pembe bi akinti duydum sanki hamis olan herkesten.tedirginim suan
Öyle düşünme burda hiçkanaması olmayıp pozitif sonuçalan arkadaşlar da vardı canım hayırlısyla müjdeli haberlet verrsin inşaallah.

Benimde en ufak bir kanama lekelenme olmadı hatta olumsuz galiba dedim ama meğerse tutmuş kanamaya falan takılma arkadaşım bende adet günüm henüz gelmedi o gün gelince leke olursa diye korkuyorum dr kanama leke olursa ara dedi

canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah... ben yarın test yaptıracağım. hiç lekelenmem olmadı arasıra hafif kasık ağrılarım oluyor. inşallah tutunmuştur bebeğim ....

4. Gun embriuosu ve transferimin 5.gunu. zannedersinizki yarın adet olacagim.oyle siddetli degil ama sizi halinde belime vuran bir agri.ara ara gelip gidiyor.gun icinde hep durmuyor. Simdi biz rahimi transfere ilaclarla hazirladik kalinlastiedikya adet zamanimizda sasacaktir muhakkak. Bu kadar erken sizi ağrı olmasi korkutuyor beni.yasayaniniz varmi

18 ağustosta transferim oldu. Bugün kan verdim. 348 b-hcg sonucu. Progesteronum ise 8 çıktı. Doktora gösterdim. Progesteronun düşük olduğunu söyledi. Hiç belirtim olmadı küçük birkaç batma ve kısa süreli kramp dışında bugüne kadar. Hala inanamıyorum, dilerim kucaklarımız dolar bu kadar zorlu süreçlerden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…