Benimde en ufak bir kanama lekelenme olmadı hatta olumsuz galiba dedim ama meğerse tutmuş kanamaya falan takılma arkadaşım bende adet günüm henüz gelmedi o gün gelince leke olursa diye korkuyorum dr kanama leke olursa ara dedi
18 ağustosta transferim oldu. Bugün kan verdim. 348 b-hcg sonucu. Progesteronum ise 8 çıktı. Doktora gösterdim. Progesteronun düşük olduğunu söyledi. Hiç belirtim olmadı küçük birkaç batma ve kısa süreli kramp dışında bugüne kadar. Hala inanamıyorum, dilerim kucaklarımız dolar bu kadar zorlu süreçlerden sonra.
canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah... ben yarın test yaptıracağım. hiç lekelenmem olmadı arasıra hafif kasık ağrılarım oluyor. inşallah tutunmuştur bebeğim ....
Ins kuzum banada tutunmustur ins
18 ağustosta transferim oldu. Bugün kan verdim. 348 b-hcg sonucu. Progesteronum ise 8 çıktı. Doktora gösterdim. Progesteronun düşük olduğunu söyledi. Hiç belirtim olmadı küçük birkaç batma ve kısa süreli kramp dışında bugüne kadar. Hala inanamıyorum, dilerim kucaklarımız dolar bu kadar zorlu süreçlerden sonra.
Inşallah canım ayyy şu mübarek günlerde güzel haberler alalım inşallah
Bende senin sonucunu merak ediyorum.neden saat 5 de sonuç.40 dk da çıkıyor sonuçlar hemde nternetten gorebiliyoruz
Icim icime sigmiyor.garip bi nese var icimde.insanin icine dogar derlerya.tedavide hersey yolunda gitti.ama nasip iste.bakalim.gece o kadar guzel bir ruya gordumki.gogsumden bembeyaz sut geldi biliyomusunuz.hayirlara ciksin ins.
Aynen ☺ Yatıp dinlenme faslına girdim. Dr. dinlen deyince. Hayırlısı. Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah aynı gün transfer olmuşuz:)
Valla bu transferimde bende hep olumlu düşünmeye çalıştım hep içimde olduklarına inandım normalde hep bilirdim olmadı derdim hatta ilk tüpümde eve gelir gelmez olmadı dedim asilamalarda tedavilerde hep anladım tutmadığını ama bu sefer ben elimden geleni yaptım dedim tevekkül ettim inşallah olacak canım inanmak çok önemli hep pozitif düşün
4 hücreli 2. Gun embriyosuydu benim. Bugun 11inci gun tahlil yaptirdim 15,32 çikti doktorum arada bir deger ama pozitif dedi 2 gün sonra tekrar yaptircam sevinsem mi uzulsem mi bilemedim :/
Herseyin hayirlisi arkadasim Allah o kadar buyukki.insallah 2 gun sonra degerin cok guzel artar.dualarimiz seninle ins
Evet.147 çıktı sonucum.2 gün sonra tekrar edeceğiz.bu test tekrarları insanı strese sokuyoCanim tekrar test yaptinmi
Senin ne zaman ilk tahlilin.Evet.147 çıktı sonucum.2 gün sonra tekrar edeceğiz.bu test tekrarları insanı strese sokuyo
Senin ne zaman ilk tahlilin.
Kuzum yukselmis ama degerin.ne guzel.benim test tarihim 2 eylul seninle ayni transfer gunumuz ama hic kan testi yaptirmadim ben[/QU
şukurler olsun.senin embriyon kaç günlüktü.test yapsan çıkabilir
[/QUOTE
Benim embriyom 5.gun
Ayniyiz ister.Benim embriyom 5.gun 1.kalite embriyosu.cikarmi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?