transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ins kuzum banada tutunmustur ins

Cok sevindim canim.ins suraya bende yazarim ya hamisim die.ins.ins.ins

canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah... ben yarın test yaptıracağım. hiç lekelenmem olmadı arasıra hafif kasık ağrılarım oluyor. inşallah tutunmuştur bebeğim ....

Teşekkür ederim canım inşallah senin de bebegin sıkı sıkı tutunmustur sana hadi guzel haberler almak dileğiyle insallah canım

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah aynı gün transfer olmuşuz:)

Inşallah canım ayyy şu mübarek günlerde güzel haberler alalım inşallah

Icim icime sigmiyor.garip bi nese var icimde.insanin icine dogar derlerya.tedavide hersey yolunda gitti.ama nasip iste.bakalim.gece o kadar guzel bir ruya gordumki.gogsumden bembeyaz sut geldi biliyomusunuz.hayirlara ciksin ins.

Icim icime sigmiyor.garip bi nese var icimde.insanin icine dogar derlerya.tedavide hersey yolunda gitti.ama nasip iste.bakalim.gece o kadar guzel bir ruya gordumki.gogsumden bembeyaz sut geldi biliyomusunuz.hayirlara ciksin ins.

Valla bu transferimde bende hep olumlu düşünmeye çalıştım hep içimde olduklarına inandım normalde hep bilirdim olmadı derdim hatta ilk tüpümde eve gelir gelmez olmadı dedim asilamalarda tedavilerde hep anladım tutmadığını ama bu sefer ben elimden geleni yaptım dedim tevekkül ettim inşallah olacak canım inanmak çok önemli hep pozitif düşün

Sagol canim karsilikli dualarla ins hayirlisi olsun

4 hücreli 2. Gun embriyosuydu benim. Bugun 11inci gun tahlil yaptirdim 15,32 çikti doktorum arada bir deger ama pozitif dedi 2 gün sonra tekrar yaptircam sevinsem mi uzulsem mi bilemedim :/

4 hücreli 2. Gun embriyosuydu benim. Bugun 11inci gun tahlil yaptirdim 15,32 çikti doktorum arada bir deger ama pozitif dedi 2 gün sonra tekrar yaptircam sevinsem mi uzulsem mi bilemedim :/

Herseyin hayirlisi arkadasim Allah o kadar buyukki.insallah 2 gun sonra degerin cok guzel artar.dualarimiz seninle ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…