transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ya arkadaşlar çok ilginç daha yeni hamileyiz ya biz benim ellerim çok kurudu normalde hiç kurumaz en ufak bir deterjana bile maruz bırakmıyorum nemlendiyorum ama yetmiyor çok da şu içiyorum yok ellerim kupkuru oldu bir de ayaklarım üşüyor ve terliyor siz neler hissediyorsunuz kendimde bu degisiklikleri farkediyorum

Sevgili nildaaaaaa ben henuz hamis degilim ama kalir kalmaz yazicam belirtileri

Ben halaa adet olacakmisim gibi ağrı cekiyorum

Benim adet sancim baslarda vardı kalmadı ama bel agrım da azaldı ara ara rahmimde batma hissediyorum bir de sol kasigimda bazen takilma hissi gibi bir şey oluyor

Kizlarrrrrr ben yarin su 5.gun yaptigim erken gebelik testini yapsam sizce cikarmi artik

yarın sabah olur mu yaa....hafif ağrılarım var başka da bişey yok...sizce sonuç ne olur? offf offff beklemek çok zor

merhaba kızlarr.... bugün test yaptırdık 42,7 geldi sonucum. sizce nasıl? dr. 2 gün sonra tekrar tahlil istedi ve clexane 0,4 başladı.

Kizlarrrrrr ben yarin su 5.gun yaptigim erken gebelik testini yapsam sizce cikarmi artik

5.gun embriyosunda bhcg trasnferden sonra ilk günü sayma 6.gun salgılanmaya başlıyor ki idrarda tespit edilebilmesi için en az 50 olmasi lazım benim bildigim. henüz erken erkenden yapıp boşuna bebeklerini üzme en az 8.gunu bekle o gün bile silikti benimki

Benim bugun 9.gunum.Kendime engel olamiyorum ya nilda meraktam olucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…