Ya arkadaşlar çok ilginç daha yeni hamileyiz ya biz benim ellerim çok kurudu normalde hiç kurumaz en ufak bir deterjana bile maruz bırakmıyorum nemlendiyorum ama yetmiyor çok da şu içiyorum yok ellerim kupkuru oldu bir de ayaklarım üşüyor ve terliyor siz neler hissediyorsunuz kendimde bu degisiklikleri farkediyorum
Ben halaa adet olacakmisim gibi ağrı cekiyorumYa arkadaşlar çok ilginç daha yeni hamileyiz ya biz benim ellerim çok kurudu normalde hiç kurumaz en ufak bir deterjana bile maruz bırakmıyorum nemlendiyorum ama yetmiyor çok da şu içiyorum yok ellerim kupkuru oldu bir de ayaklarım üşüyor ve terliyor siz neler hissediyorsunuz kendimde bu degisiklikleri farkediyorum
Ben halaa adet olacakmisim gibi ağrı cekiyorum
yarın sabah olur mu yaa....hafif ağrılarım var başka da bişey yok...sizce sonuç ne olur? offf offff beklemek çok zor
merhaba kızlarr.... bugün test yaptırdık 42,7 geldi sonucum. sizce nasıl? dr. 2 gün sonra tekrar tahlil istedi ve clexane 0,4 başladı.
Kaçıncı gun ben 8.gun yaptırmıştım 50 di değer ve ikizdimerhaba kızlarr.... bugün test yaptırdık 42,7 geldi sonucum. sizce nasıl? dr. 2 gün sonra tekrar tahlil istedi ve clexane 0,4 başladı.
Kaçıncı gun ben 8.gun yaptırmıştım 50 di değer ve ikizdi
merhaba kızlarr.... bugün test yaptırdık 42,7 geldi sonucum. sizce nasıl? dr. 2 gün sonra tekrar tahlil istedi ve clexane 0,4 başladı.
Kizlarrrrrr ben yarin su 5.gun yaptigim erken gebelik testini yapsam sizce cikarmi artik
5.gun embriyosunda bhcg trasnferden sonra ilk günü sayma 6.gun salgılanmaya başlıyor ki idrarda tespit edilebilmesi için en az 50 olmasi lazım benim bildigim. henüz erken erkenden yapıp boşuna bebeklerini üzme en az 8.gunu bekle o gün bile silikti benimki
Senle aynı olan ben.benim iki testte de çıkmışken seninde çıkar.evde idrar testi yapabilirsin.sonucunu yaz amaBenim bugun 9.gunum.Kendime engel olamiyorum ya nilda meraktam olucem
Senle aynı olan ben.benim iki testte de çıkmışken seninde çıkar.evde idrar testi yapabilirsin.sonucunu yaz ama
Benim bugun 9.gunum.Kendime engel olamiyorum ya nilda meraktam olucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?