- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
Hayırlı olsun sonucun katlanarak artsın inşaallahmerhaba kızlarr.... bugün test yaptırdık 42,7 geldi sonucum. sizce nasıl? dr. 2 gün sonra tekrar tahlil istedi ve clexane 0,4 başladı.
merak içindeyim ben de tek mi ikiz mi acabaAyyy benim 8.gun 96ydi 10.gun 196 keşke ikiz olsa benimki de dr düşük bir ihtimal dedi ama
amin canım inşallah 2 gün sonra tekrar inşallah artarHayırlı olsun sonucun katlanarak artsın inşaallah
canım 9. gün bugün tek embriyom var. ikiz ihtimalim var mıdır ki?Kaçıncı gun ben 8.gun yaptırmıştım 50 di değer ve ikizdi
Kaçıncı gun ben 8.gun yaptırmıştım 50 di değer ve ikizdi
kızlar tahmini bebeğin doğumunu nasıl hesaplayacağız? son adete göre mi transfer zamanına gör mi?
çok sağol canım 4 hftlık çıktı. 9 mayıs inşallah :))
amin inşallah canım. rabbim tüm isteyenlere versin, kimsenin kucağını boş bırakmasınRica ederim canım benimde 6 mayıs diyor ama dr daha iyi bilir net bir şeyler söyler şu an tahmini burası da 13mayis diyor mesela ayyy yerim onları sağlıkla gelsinler inşallah :)
Hamilesin
Tam hatırlamıyorum ohss den dolayı hastanede yatmıştım ama çok fazla artmıstı değerler iki kattan fazlaydı 8 haftalıkken kayboldu ıkızın biri tek olsun sağlıklı olsun 6.5 yaşında oğlum şuanSenin degerlerin daha sonra nasıl arttı acaba bak burda meraktan ölüyoruz ikiz olsun diye :)
Ay çok şükür.coooook sevindimHamilesin
Bazen tek embrıyo bölünüp ikiz olabılıyor rabbim hakkında hayırlısını versıncanım 9. gün bugün tek embriyom var. ikiz ihtimalim var mıdır ki?
Ay çok şükür.coooook sevindim
Evet evet silik çıkıyor.hadi gözün aydınKuzum sen yapmismiydin idrar testi sende de boyle silikmi cikti daha cok yeniya ondan galiba
Evet evet silik çıkıyor.hadi gözün aydınKuzum sen yapmismiydin idrar testi sende de boyle silikmi cikti daha cok yeniya ondan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?