Tam hatırlamıyorum ohss den dolayı hastanede yatmıştım ama çok fazla artmıstı değerler iki kattan fazlaydı 8 haftalıkken kayboldu ıkızın biri tek olsun sağlıklı olsun 6.5 yaşında oğlum şuan
Kullanmazmiyim. 2 haftadır devam.bide sağlık ocakları tatil.gidiyorum hergun hastaneye.ven kendime yapabilsem keşkeKizlar progesteron ignesi kullaniyor musunuz?gebelikleriniz hayirli olsun.
Kullanmazmiyim. 2 haftadır devam.bide sağlık ocakları tatil.gidiyorum hergun hastaneye.ven kendime yapabilsem keşke
Ben de kullanmaya başladım bu iğneyi ama ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum sürekli bi baş dönmesi halsizlik yorgunluk ben başlayalı daha iki gun oldu belki vücut alışır bu kadar tepki vermez diye umuyorum. Size de öyle mi oldu?Kullanmazmiyim. 2 haftadır devam.bide sağlık ocakları tatil.gidiyorum hergun hastaneye.ven kendime yapabilsem keşke
Benim sadece yerleri aciyo.Ben de kullanmaya başladım bu iğneyi ama ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum sürekli bi baş dönmesi halsizlik yorgunluk ben başlayalı daha iki gun oldu belki vücut alışır bu kadar tepki vermez diye umuyorum. Size de öyle mi oldu?
Clexane göbekten iğne birde crinone jel kullanıyorumOf cok yakiyor igne.
Sadece igne mi kullaniyorsun peki.
Benim ilk 4gun adet agrisi gibi oldu lekelenmeler oldu hatta 5 damla kadar kanama oldu.Son 4 gun hicbir belirtim yok..7.gün test yaptim ama negatif.
Iyice umutsuzluga dustum.
Acaba progestandan dolayi mi agrim yok diyorum ama ne biliyim
Doktor nasıl istediyse öyle kullaniyorum.Progestani neden fitil olarak almiyorsunuz iğne daha mı etkili oluyor ben fitil şeklinde kullanıyorum 200mg günde 3 sefer hiç yan etki yapmıyor
Himm clexane iğneyi ben de kullanıyorum. Ama o kan sulandırıcı progesteron değil. Yani öyle biliyorum. Bahsettiğim progestan. Progesteron hormonu içeriyor. Kalcadan yapiliyor ve çok kötü etkiledi beni.Benim sadece yerleri aciyo.
Progestan in fitili olduğunu bile bilmiyordum. Dr ne verdiyse onu kullanıyorum. Prospektusdeki bütün yan etkileri gösterdimProgestani neden fitil olarak almiyorsunuz iğne daha mı etkili oluyor ben fitil şeklinde kullanıyorum 200mg günde 3 sefer hiç yan etki yapmıyor
Çok sevindim canım senin sonucunu merak ediyordum ne mutlu sana Allah kucaginada almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım senin sonucunu merak ediyordum ne mutlu sana Allah kucaginada almayı nasip etsin inşallahne zaman kan vereceksin ?
Yarın yapta bayramın bayram olsun.daha dikkat edersinKan vermeye korkuyorum yaaaaaa nolur bana bisiler yazin su testi bile yapana kadar icim gitti
Yarın yapta bayramın bayram olsun.daha dikkat edersin
Yaaaaa agzindan bal damliyo
Bencede yap hamilesin ışte silikte diil gayet net yaniYaaaaa agzindan bal damliyo
Bencede yap hamilesin ışte silikte diil gayet net yanibende onun binde biri bile çıkmamıştı hatırla :) bayramı acabayla geçirme ve bence yarın hemen kan ver süper olucak çifte bayram
Sabırsızlıkla beklicem
Yaaaaaaaa iyiki varsiniz.yarin kan vericem ins veeee hemen yazicam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?