transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Allah bağışlasın evladını tabi ki zaten dualarım hep bu yönde sağlıkla dogurabileceksem ikiz olsun dedim hep bakalım hayırlısı

Kizlar progesteron ignesi kullaniyor musunuz?gebelikleriniz hayirli olsun.

Kullanmazmiyim. 2 haftadır devam.bide sağlık ocakları tatil.gidiyorum hergun hastaneye.ven kendime yapabilsem keşke

Of cok yakiyor igne.
Sadece igne mi kullaniyorsun peki.
Benim ilk 4gun adet agrisi gibi oldu lekelenmeler oldu hatta 5 damla kadar kanama oldu.Son 4 gun hicbir belirtim yok..7.gün test yaptim ama negatif.
Iyice umutsuzluga dustum.
Acaba progestandan dolayi mi agrim yok diyorum ama ne biliyim

Kullanmazmiyim. 2 haftadır devam.bide sağlık ocakları tatil.gidiyorum hergun hastaneye.ven kendime yapabilsem keşke
Ben de kullanmaya başladım bu iğneyi ama ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum sürekli bi baş dönmesi halsizlik yorgunluk ben başlayalı daha iki gun oldu belki vücut alışır bu kadar tepki vermez diye umuyorum. Size de öyle mi oldu?

Benim sadece yerleri aciyo.

Clexane göbekten iğne birde crinone jel kullanıyorum

Progestani neden fitil olarak almiyorsunuz iğne daha mı etkili oluyor ben fitil şeklinde kullanıyorum 200mg günde 3 sefer hiç yan etki yapmıyor

Progestani neden fitil olarak almiyorsunuz iğne daha mı etkili oluyor ben fitil şeklinde kullanıyorum 200mg günde 3 sefer hiç yan etki yapmıyor
Progestan in fitili olduğunu bile bilmiyordum. Dr ne verdiyse onu kullanıyorum. Prospektusdeki bütün yan etkileri gösterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…