transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ay ben çok korkuyorum inşallah bebeklerimize sağ salim kavuşuruz
Sabırsızlıkla beklicem bende adet oldum şükür gecikmedi ve bu ay raporu halledip hemen 2.ye baslicam Allahım inşallah 2.de muradima ererim :) bana da dua edin Allah aşkına

Dualarımız seninle canım olacak inşallah kendine çok iyi bak iyi beslen vitamin al şimdiden başla :)

Bu arada kizlarrrrr bayraminiz mubarek olsun arefe gununde bol bol dua edelim ins birbirimize

Ben de bugün itibari ile 5.haftaya girdim takvime göre bakalım. Bu gebelik gerçekleşirse en güzel doğum günü hediyesi olacak bana inşallah.

Blastosist transferimin 13. Günündeyim kızlar. 2 gün önceki b-hcg değeri 348'di. Bugün 896'ya çıkmış. Progesteron 8'di, 6.6'ya düşmüş. Bunu yaşayan var mı aranızda? Progesteron arttıkça bebişler tutunacak. Düşükten korkmaya başladım, canım sıkıldı.

kızlar ben proluton depot pozitif sonucu aldığımda yaptırdım. 4 hft haftada 1 yapılacak. crinone jel elevit coraspin ve clexane 0,4 kullanıyorum. yarın tekrar kan vereceğim. inşallah artmıştır.

canim bamada asilama sonrasi kan veya kahverngi leke tarzinda akintin olur dedi ama bende hic olmadi acaba bnimde sonuc pozitif mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…