Sabırsızlıkla beklicembende adet oldum şükür gecikmedi ve bu ay raporu halledip hemen 2.ye baslicam Allahım inşallah 2.de muradima ererim :) bana da dua edin Allah aşkına
Sabırsızlıkla beklicembende adet oldum şükür gecikmedi ve bu ay raporu halledip hemen 2.ye baslicam Allahım inşallah 2.de muradima ererim :) bana da dua edin Allah aşkına
Hayırlı olsun arkadaşım
Hayırlı olsun arkadaşım
Farketmiş canımKizlar ben bisey sorucam siz kan tahlillerinizi ac karninizami verdiniz
Farketmiyor demek istemistimFarketmiş canım
Arkadaşım farketmez ama hamilesin ya tok karnına ver şekerin tansiyonun falan düşer kan verince
Ben de bugün itibari ile 5.haftaya girdim takvime göre bakalım. Bu gebelik gerçekleşirse en güzel doğum günü hediyesi olacak bana inşallah.
amin inşallah canım.... çok da gözüm yok tek olsun benim olsunBazen tek embrıyo bölünüp ikiz olabılıyor rabbim hakkında hayırlısını versın
canim bamada asilama sonrasi kan veya kahverngi leke tarzinda akintin olur dedi ama bende hic olmadi acaba bnimde sonuc pozitif miBenimde en ufak bir kanama lekelenme olmadı hatta olumsuz galiba dedim ama meğerse tutmuş kanamaya falan takılma arkadaşım bende adet günüm henüz gelmedi o gün gelince leke olursa diye korkuyorum dr kanama leke olursa ara dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?