transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

canim bamada asilama sonrasi kan veya kahverngi leke tarzinda akintin olur dedi ama bende hic olmadi acaba bnimde sonuc pozitif mi

Aşılamadan 15gun sonra belli olur gebelik aşılaman hayırlı olsun benimki tüptü daha önce iki aşılama yaptırdım ama tutmadı leke de olmadı net bir şey soyleyemem bebek tutunma sırasında bazen kanama leke yapabiliyor ama illa olacak diye bir sey yok inşallah pozitif olur

Arkadaşlar merhaba. 11. Gün 426 13. Gün 740 çıktı çok şükür. Aklıma takılan tek konu verdikleri ilaçlar oksapar iğne(hergün), ekopirin(hergün) ve prolutonu iğneyi(4günde 1)kullanmaya devam edecekmiyiz? Yani oksapar kan sulandırıcı ve bugün 14.günüm acaba devam edecekmiyim bilemiyorum bayram tatilide girdi napıcam bilemedim

Bence kendi druna sor sonucta onemli seyler bunlar bilgi vermeli doktorun ben devam ediyorum öyle dedi dr coraspin estrofem progestan devam dedi

Teşekkürler, Doktora yarın bayram mesajı atar bu sorumuda araya sıkıştırıyım bari
Benimde pozitif.pazar günü öğrendim haftaya da keseyi görmeye gideceğim ama halaa ilaçların hepsine devam dedi.clexane.crinone jel.coraspin.progeston iğne.hepsi aynen devam.bence ihmal etmeyin

merrhaba ari sutu bal propolis icin hangi markayi onerirsiniz??

Güvendiğiniz bir balci varsa ona hazırlatabilirsiniz ama ben eczaneden getirttim balparmak markası ismi de apiterazen buzdolabında muhafaza edin ve kesinlikle demir kaşık degdirmeyin tahta kaşıkla tüketin harika bir yumurta büyütücü ve kalite arttırıcı bir de çiğ badem tüketin

Apitera mix imiş ismi tam olarak apitera zen daha farklı içerik yanlış bilgi vermeyeyim 3 4 kutu bitirdim

Apitera mix imiş ismi tam olarak apitera zen daha farklı içerik yanlış bilgi vermeyeyim 3 4 kutu bitirdim

Nilda gunaydin ben bisey sorucam bayram icin sehir disina geldim ve jelimi evde unutmusum dun aksam yapamadim sence sikinti olurmu ya suan cok endiseliyim

Nilda gunaydin ben bisey sorucam bayram icin sehir disina geldim ve jelimi evde unutmusum dun aksam yapamadim sence sikinti olurmu ya suan cok endiseliyim
Yavrucum o jel rahmi kalinlastirarak düşüğe engel oluyor o nedenle bugün almanı tavsiye ederim
1 kez kullanmazsan bence sorun olmaz da 3 4 gün kullanmazsan sorun olabilir

Bence en yakın nöbetçi eczaneden bir jel al sonuçta progestan önemli düşüğü de önlüyor Allah korusun. ama pek bir bilgim yok ben hiç aksatmıyorum hatta saati saatine kullanmaya çalışıyorum

Kizlar 28 agustosta koyu sarı ile baslayip kaverengine dönen akintim vardi dun kadindogum acilinde vajinal ultrason ile bakıldı kese görüldü anormal bisey gorulmedi artis normal.bende biraz mantar var bu yuzden olabilir mi bu akinti doktor mantar kremi yazdi

Benim bildiğim mantar sarı kokulu pütürlü bir akinti olur ve kaşıntı yapar

Merhaba herkese iyi bayramlar
Bugün transferimin 8. günü test yapip yapmamakda cok kararsizim hic biseyde hissetmiyorum embriyolar tuttuysa cikarmi acaba

Merhaba herkese iyi bayramlar
Bugün transferimin 8. günü test yapip yapmamakda cok kararsizim hic biseyde hissetmiyorum embriyolar tuttuysa cikarmi acaba
Ben 8. Gün sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdim 30 çıktı değerim tek embriyo transfer edilmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…