Cvp yazmadın.aklim sende kaldiTamamdir kuzum ins bakalim vereyim hemencecik yazicam size
canim bamada asilama sonrasi kan veya kahverngi leke tarzinda akintin olur dedi ama bende hic olmadi acaba bnimde sonuc pozitif mi
Arkadaşlar merhaba. 11. Gün 426 13. Gün 740 çıktı çok şükür. Aklıma takılan tek konu verdikleri ilaçlar oksapar iğne(hergün), ekopirin(hergün) ve prolutonu iğneyi(4günde 1)kullanmaya devam edecekmiyiz? Yani oksapar kan sulandırıcı ve bugün 14.günüm acaba devam edecekmiyim bilemiyorum bayram tatilide girdi napıcam bilemedim
Teşekkürler, Doktora yarın bayram mesajı atar bu sorumuda araya sıkıştırıyım bariBence kendi druna sor sonucta onemli seyler bunlar bilgi vermeli doktorun ben devam ediyorum öyle dedi dr coraspin estrofem progestan devam dedi
Benimde pozitif.pazar günü öğrendim haftaya da keseyi görmeye gideceğim ama halaa ilaçların hepsine devam dedi.clexane.crinone jel.coraspin.progeston iğne.hepsi aynen devam.bence ihmal etmeyinTeşekkürler, Doktora yarın bayram mesajı atar bu sorumuda araya sıkıştırıyım bari
merrhaba ari sutu bal propolis icin hangi markayi onerirsiniz??Arkadaşım inşallah 2.de olumlu güzel sonuçlar alırsın ari sutu bal polen propolis ı unutma ha sakin inşallah bu sefer olacak
merrhaba ari sutu bal propolis icin hangi markayi onerirsiniz??
Apitera mix imiş ismi tam olarak apitera zen daha farklı içerik yanlış bilgi vermeyeyim 3 4 kutu bitirdim
Yavrucum o jel rahmi kalinlastirarak düşüğe engel oluyor o nedenle bugün almanı tavsiye ederimNilda gunaydin ben bisey sorucam bayram icin sehir disina geldim ve jelimi evde unutmusum dun aksam yapamadim sence sikinti olurmu ya suan cok endiseliyim
Nilda gunaydin ben bisey sorucam bayram icin sehir disina geldim ve jelimi evde unutmusum dun aksam yapamadim sence sikinti olurmu ya suan cok endiseliyim
Yavrucum o jel rahmi kalinlastirarak düşüğe engel oluyor o nedenle bugün almanı tavsiye ederim
1 kez kullanmazsan bence sorun olmaz da 3 4 gün kullanmazsan sorun olabilir
Kizlar 28 agustosta koyu sarı ile baslayip kaverengine dönen akintim vardi dun kadindogum acilinde vajinal ultrason ile bakıldı kese görüldü anormal bisey gorulmedi artis normal.bende biraz mantar var bu yuzden olabilir mi bu akinti doktor mantar kremi yazdi
Ben 8. Gün sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdim 30 çıktı değerim tek embriyo transfer edilmistiMerhaba herkese iyi bayramlar
Bugün transferimin 8. günü test yapip yapmamakda cok kararsizim hic biseyde hissetmiyorum embriyolar tuttuysa cikarmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?