Ben 8. Gün sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdim 30 çıktı değerim tek embriyo transfer edilmisti
Sağol canım inşallah sağlıklı olarak artar bugün 10. Günüm tekrar kan verdim sonucum çıkmadı daha merak ediyorumHayırlı olsun şimdiden iki gün sonra tekrarla canım eğer iki katı artış olursa her şey yolunda demektir tek embriyo olduğu için değer düşük bence içini ferah tut
Sağol canım inşallah sağlıklı olarak artar bugün 10. Günüm tekrar kan verdim sonucum çıkmadı daha merak ediyorum
kadin dogum acilde herhangi bir ilaç ve iğneye gerek görmediler.cumartesi kontrolüm varBenim bildiğim mantar sarı kokulu pütürlü bir akinti olur ve kaşıntı yapar
Dün tahlil yapacaktin tahminen pozitif çıktı merak ettik ama bı turlu cvp yazmadın neden!?????????Kizlar siz jeli gunde kac kez kullaniyosunuz
Dün tahlil yapacaktin tahminen pozitif çıktı merak ettik ama bı turlu cvp yazmadın neden!?????????
Çok geçmiş olsun kendine dikkat et.ben jeli geceleri 1 defa kullaniyorumTahlil yaptiramadan annemin yanina gitmek zorunda kaldim ne yazikki biraz rahatsizlandi.test yaptiramadim.aceleyle ciktim evden jelimi almayi unutmusum.dun aksam yapamadim suan tedirginim ve belim o kadar agriyoki anlatamam sana.sen jeli gunde kac kere kullaniyosun
Çok geçmiş olsun kendine dikkat et.ben jeli geceleri 1 defa kullaniyorum
8.gün değerim 30.4
10.gün değerim 29.6
Blast embriyo 1taneydi sanırım olmadı
Pazartesiye kadar ilaçlara devam edelim tekrar kan verin dedi ama hiç umudum kalmadı ki benim ilk denemem bu ilk defa böyle olduArkadaşım galiba kimyasal olmuş dr ne dedi peki çok üzüldüm inşallah Rabbim bir an önce hayırlısıyla kavuşturur yavruna
8.gün değerim 30.4
10.gün değerim 29.6
Blast embriyo 1taneydi sanırım olmadı
Çok geçmiş olsun kendine dikkat et.ben jeli geceleri 1 defa kullaniyorum
Evet. 2 gün ara ile 48-147-331 çıktı.haftaya perşembe doktor muayeneye çağırdı.bebegi görene kadar için rahat değil amaCanim sen rekrarladinmi testini 2 gun sonra yapicaktinya tekrar
bence nöbetçi eczane bulmalısınız.Nilda gunaydin ben bisey sorucam bayram icin sehir disina geldim ve jelimi evde unutmusum dun aksam yapamadim sence sikinti olurmu ya suan cok endiseliyim
bence nöbetçi eczane bulmalısınız.
Evet. 2 gün ara ile 48-147-331 çıktı.haftaya perşembe doktor muayeneye çağırdı.bebegi görene kadar için rahat değil ama
Aminn hepimize insaallahOyle oluyo ya once degerler sonra kese en son kalp atisi icimiz rahat degil.ama degerlerin cok iyi kuzum darisi basima
sevindim, ben daha uzun klacağınızı düşündüğünüz için demiştim.Eve dondum jelimi yaptim cok sukur.doktorum bana gunde 2 kez verdi jeli.dun sabah yapmistim ama aksami yapamamistim.Allaha emanet ettim.umarim hersey yolundadir.ilginiz icin tesekkur ederim
sevindim, ben daha uzun klacağınızı düşündüğünüz için demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?