transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bende şimdi biraz yürüdüm agrım oldu birazcık insan hep korkuyor ya inşallah bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olur onları sağsalim kucaklarimiza alırız inşallah

I
Bende şimdi biraz yürüdüm agrım oldu birazcık insan hep korkuyor ya inşallah bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olur onları sağsalim kucaklarimiza alırız inşallah

Ins canim ya valla yarin test gunum inan kalbim agzimda atiyo

Kızlar acil cevap verin lütfen 9. Gün tahlilim 42 11. Gün 36,92 çıktı neden düşmüştür yarın tekrar yaptırcam. Moralim çok bozuk. Hiç böyle bir durum yaşaysn oldu mu? İlk tahlilimde kanı önce biyokimya cihazına koymuşlar o yüzden yanlış çıkmış olabilir mi? Çok üzgünüm inşallah bebişim benimledir....,

Canım üzülerek söylüyorum ki benimde ilk değerim 8.gün 30.4 çıkmıştı 10. Gün yaptırdım 28.9 çıktı dün doktoru aradım pazartesiye kadar ilaçları kullan tekrar kan ver dedi kimyasal gebelik olabilirmiş Yani bebek tutunup gelişemeyince oluyormuş böyle benim hiç umudum yok ama senin değerin belki yükselir benim 5.gün embriyosuydu

Hakkımızda hayırlısı olsun... inşallah bir mucize olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…