Bende şimdi biraz yürüdüm agrım oldu birazcıkinsan hep korkuyor ya inşallah bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olur onları sağsalim kucaklarimiza alırız inşallah
I
Ins canim ya valla yarin test gunum inan kalbim agzimda atiyo
Inşallah canım güzel haberler verirsin inşallah olumlu düşün
Aynen canim bu ilk zamanlar boyle gecicek.burdan hepimiz yazicaz kalp atislarini duyduk die ins
çıkar canim kötü getirme aklinaKizlar kan vermeye gidiyorum dua edin bana
Kizlar kan vermeye gidiyorum dua edin bana
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün değerin buKizlar test pozitif hamisim bende degerim 194.12
Sizce nasil degerim
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün tahlil yaptırdınız acaba?Kizlar test pozitif hamisim bende degerim 194.12
Sizce nasil degerim
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün değerin bu
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı gün tahlil yaptırdınız acaba?
MaaşallahKizlar test pozitif hamisim bende degerim 194.12
Sizce nasil degerim
Canım üzülerek söylüyorum ki benimde ilk değerim 8.gün 30.4 çıkmıştı 10. Gün yaptırdım 28.9 çıktı dün doktoru aradım pazartesiye kadar ilaçları kullan tekrar kan ver dedi kimyasal gebelik olabilirmişKızlar acil cevap verin lütfen 9. Gün tahlilim 42 11. Gün 36,92 çıktı neden düşmüştür yarın tekrar yaptırcam. Moralim çok bozuk. Hiç böyle bir durum yaşaysn oldu mu? İlk tahlilimde kanı önce biyokimya cihazına koymuşlar o yüzden yanlış çıkmış olabilir mi? Çok üzgünüm inşallah bebişim benimledir....,
Maaşallah
Hakkımızda hayırlısı olsun... inşallah bir mucize olurCanım üzülerek söylüyorum ki benimde ilk değerim 8.gün 30.4 çıkmıştı 10. Gün yaptırdım 28.9 çıktı dün doktoru aradım pazartesiye kadar ilaçları kullan tekrar kan ver dedi kimyasal gebelik olabilirmişYani bebek tutunup gelişemeyince oluyormuş böyle benim hiç umudum yok ama senin değerin belki yükselir benim 5.gün embriyosuydu
Kan vermeyeceğim ben.Yaaaa sence deger nasil sen bugun kan verdinmi kac senin degerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?