Hakkımızda hayırlısı olsun... inşallah bir mucize olur
Nilda 12.gun dusukmu sence senin 12.gun kac cikmisti
Bence değerin gayet iyi benim 10.gun 196 idi ama tabi değişebilir tek embriyo transfer edilmiş galiba sana hayırlı olsun canım tekrar kan ver dedi mi dr daha önce de vermiş miydin hani iki kati mevzusu var ya ondan sordum
Yok ben ilk defa kan verdim.doktoruma sordum simdi sonuc cok iyi dedi.yarin tekrar test yapicam.sali gunude doktor yanina cagirdi bakalim nasip nasil olacak nasil ilerlicez
Hadi hayırlısı canım değerin güzel ama. kese görmek için 1500 falan olmasi lazım en az
Tabi canim benim keseyi gormeme daha cok var hamis haberini yeni aldik suan bunun tadini cikariyorum sen kacinci gunundesin.kac oldu degerin
Dr tekrar gerek görmedi 8.gun 96 10.gun 196 idi tekrar gerek yok dedi bugün 15.
Gün tahminen 1600 falan olmuştur hatta ben idrar testi yaptım iki gun once kopkoyu çizgi görebilmek için silikti baslarda çünkü gördüm de ordan anladım degerlerin arttığını yoksa dr gerek yok demişti sali kese günümüz bizim de tadını çıkar canım hamişsin :)
Bende pcos var eşimde sorun yoktu ama başta morfoloji %1 çıktı hizli hareketli sayisi da azdi bir sure emodex kullandı tup yaptik tutmadi sonra morfoloji %3e yukseldi sayi da arttı çok ciddi boyutta değildi zaten sadece vitamin kullandı vitamin ve keçiboynuzu özü ile destekleyebilirsiniz eşinizi de tup bebek sürecinde dr da sorun tabi kiKizlar eslerinizin durumu nasil?
Benim esimde morfolojide bozukluk hizli hareket azligi ve sayi olarakta azlik var. Bu dertleri olanlar tedavi gorduler mi? Ben simdi esimi hic tedavi ettirmedigime pisman oldum gibi cunku dr.lar olur tup bebek yapin demislerdi ama tup bebek tutmadi
Kizlar eslerinizin durumu nasil?
Benim esimde morfolojide bozukluk hizli hareket azligi ve sayi olarakta azlik var. Bu dertleri olanlar tedavi gorduler mi? Ben simdi esimi hic tedavi ettirmedigime pisman oldum gibi cunku dr.lar olur tup bebek yapin demislerdi ama tup bebek tutmadi
iyi bayramlar hamis olanlar hayırlısı olsun, sabırla bekleyenler Allah güzel haberler nasip etsin
benim sorun benim 5 eylülde yumurta toplamaişlemi yapılacak ne zaman transfer olur bilmiyorum istanbul bahcelievler medical parklarif bey doktorum
transferden sonra kullanılan ılaclar varmı ve ne kadar kullanılıyor yani iğne vs neler var bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
Benim esimin dr kaan aydos belki bilirsin o da bol bol nohut yemegi ye haftada 3 gün.. gunde 6-7 havuc ve günde 2 fincan taze demlenmis isirgan otu çayı ic dedi . Erkek infertilitesinde Türkiye'de en fazla adi duyulan dr diyebilirim .Esim icin benim bildigim sizden duydugum ve bayramdan sonra baslayacagim seyler sunlar o zaman
lutfen eksigim varsa ekler misiniz?
Kuruyemis(kavrulmamis olanlardan)
Nohut bakliyat
Keciboynuzu pekmezi
Keci boybuzu
Bol protein
Taze sebze meyve
Her gun yumurta
Isirgan otu cayi
evet canim biliyorum ama randevu olarak cok gec tarihe randevu verebiliyor degil miBenim esimin dr kaan aydos belki bilirsin o da bol bol nohut yemegi ye haftada 3 gün.. gunde 6-7 havuc ve günde 2 fincan taze demlenmis isirgan otu çayı ic dedi . Erkek infertilitesinde Türkiye'de en fazla adi duyulan dr diyebilirim .
Evet canim geç veriyorlar randevuyu 3 ay en aşağı cok yoğun çünküevet canim biliyorum ama randevu olarak cok gec tarihe randevu verebiliyor degil mi
Canım bende progestan fitil kullanmıştım ama geri gelmiyordu. Transferini 7.günü falan yumurtlama zamanındaki gibi uzayan bi akıntı olmuştu bende de 8.günde idrarda pozitif görmüştüm ama kısmet işte devamı gelmedi bence olumlu düşün kaşıntı falan yoksa korkmakızlar bişey sormak istiyorum,bugn benim transferden sonraki 4.günüm ve akıntım var??? ben jel kullanmıyorum sadece progesan fitil.o da bugune kadar topak topak katı bir halde geliyordu ama şuanda akıntıyla karışık yumuşak losyon şeklinde geliyor.sorum şu;bu progestandan olsa şimdiye kadar zaten hep olurdu onun dışında da başka bir ilaç kullanmadıgıma göre ilaçlardan olamaz.gebe kkalan arkadaşlar sizin böyle bir akıntı artışınız olmuş muydu? eğer öyle değilse enfeksiyon mu q-acaba?? ah bu fitiller hepte dikkat ettim hijyene ama
kaşıntı da yok koku da yok akıntıda uzayan değil ama önceki günler kuruydum yani,şimdi ıslak hissediyorum,aslında aynı ovulasyon zamanları gibi .. bilemedim,beklicez bakalım yapacak birşey yok,enfeksiyon olmasında o fitilleri günde 3kere derine yerleşiricem diye,dedim enfekte mi ettim kendimi acaba?Canım bende progestan fitil kullanmıştım ama geri gelmiyordu. Transferini 7.günü falan yumurtlama zamanındaki gibi uzayan bi akıntı olmuştu bende de 8.günde idrarda pozitif görmüştüm ama kısmet işte devamı gelmedi bence olumlu düşün kaşıntı falan yoksa korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?