transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

bi de fitil hiç mi geri gelmiyor,benim geliyor,yani erimiş topaklanmış bir halde bi miktar geri çıkıyor

bende mantar var sanirim kahverengi akintim.acil kadin dogum bisey bulamadi başka ıslaklık hissediyorum.bazen böbreğim ağrıyor.kontrolüm cumartesi

bi de fitil hiç mi geri gelmiyor,benim geliyor,yani erimiş topaklanmış bir halde bi miktar geri çıkıyor
bende islaklik hissetmistim. Ve bende de geri geliyordu ayni senin anlattigin gibi hastahanekiler gelebilir normal demislerdi

Kizlar benim degerlerim iki kati artmamisti ve ben hala regl olmadim
Kimyasal gebelik yasayanlar ne zaman regl oldu acaba??
Gunumu 5 gun gectim

bende islaklik hissetmistim. Ve bende de geri geliyordu ayni senin anlattigin gibi hastahanekiler gelebilir normal demislerdi
evet hemşireler bana da geri gelecek endişelenme sadece olabildiğince derine yerleştir demişti,yukarıda yazan arkadaşım hiç gelmiyor diyince acaba neyyi yanlış yapıyorum diye düşündüm ki fitilden sonra yatıyor oluyorum genelde.neyse ozaman herkese olduguna göre enfeksiyon değildir muhtemelen.beklemeye devam :)

progestan yumusak losyon gibi geliyor. topak dediğiniz de dış kapsülü olsa gerek.

Bende ileri doğru itiyordum sırt üstü yatıp kalmamıştım bir iki saat ama hiç geri gelmedi herkese farklı oluyor demekki canım

cok tesekkur ederım ınce bılgıler ıcın, ılaclar hep agızdan alınan degılmı karın olayı bıtı herhalde benım bu aksam catmatma ıgnemı yapılacak ve herzamanki iğnem tekrarlanıcak, bırde transferden sonra ılac varmı mesela sen hep yatıp dınlendınmı valla bende 2 canavar var 5,5 ve 4 yasında ıkı kızım onlarla nasıl dınlenıcem bılemıyorum bu sene kızım anasınıfınada baslıcak hayırlosı dıyelım

Valla iğne verirler mi bilmiyorum bana vermediler ağızdan evet ama progestan farklı kullanımı olabilir dr bilgi verir bu konuda belki jel gibi olanından verir vajinal yoldan kullanım için evet ilaçların bazilari transferden sonra da devam edecek ta ki test gunune kadar. toplamadan sonra dinlen ağrın olacak çünkü belki biraz lekelenme olur ilk gün bence dinlenmelisin bunlar ağrılı süreçler biraz karnininda kasiklarda belde iğne batması gibi ağrılar olacak ağır iş yapma hayırlısı olsun rica ederim

Nildaaaaaa senin yazilarininn altinda cikan hamile takvimini nasil yapiyosun

Nildaaaaaa senin yazilarininn altinda cikan hamile takvimini nasil yapiyosun

Yukarida adinin oldugu yer var ona tikla Hakkında bölümünde yani orada var da tahmini bir tarih girdim ben hesaplama da var orada ama bizimki tup ya şimdi hesaplayamadim tam

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisine başlayalı 1.5 ay oldu. Transfer gününü saymazsak bugün 6 gün oldu. Arasıra ağrılarım oluyor karnım çok şişmiş ilaçlar kullanıyorum ve çok yoruldum. Bu aralar benim için zor günler. Buraya yazarsam belki azcık olsun rahatlarım diye yazıyorum. Günler geçmiyor çok heyecanlıyım

Merhaba arkadaşlar benim de transfer günü hariç bugun 6 gün oldu. Zaman çok yavaş geçiyor süreç zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar benim de transfer günü hariç bugun 6 gün oldu. Zaman çok yavaş geçiyor süreç zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Biraz kafani dagitacak Seyler le ugras bol bol komedi filmi izle ..Günesin Tadini cikart..belki Biraz Iyi gelir..insallah bebegine kavusursun canim..

cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…