bi de fitil hiç mi geri gelmiyor,benim geliyor,yani erimiş topaklanmış bir halde bi miktar geri çıkıyorCanım bende progestan fitil kullanmıştım ama geri gelmiyordu. Transferini 7.günü falan yumurtlama zamanındaki gibi uzayan bi akıntı olmuştu bende de 8.günde idrarda pozitif görmüştüm ama kısmet işte devamı gelmedi bence olumlu düşün kaşıntı falan yoksa korkma
bende mantar var sanirim kahverengi akintim.acil kadin dogum bisey bulamadi başka ıslaklık hissediyorum.bazen böbreğim ağrıyor.kontrolüm cumartesikızlar bişey sormak istiyorum,bugn benim transferden sonraki 4.günüm ve akıntım var??? ben jel kullanmıyorum sadece progesan fitil.o da bugune kadar topak topak katı bir halde geliyordu ama şuanda akıntıyla karışık yumuşak losyon şeklinde geliyor.sorum şu;bu progestandan olsa şimdiye kadar zaten hep olurdu onun dışında da başka bir ilaç kullanmadıgıma göre ilaçlardan olamaz.gebe kkalan arkadaşlar sizin böyle bir akıntı artışınız olmuş muydu? eğer öyle değilse enfeksiyon mu q-acaba?? ah bu fitiller hepte dikkat ettim hijyene ama
bende islaklik hissetmistim. Ve bende de geri geliyordu ayni senin anlattigin gibi hastahanekiler gelebilir normal demislerdibi de fitil hiç mi geri gelmiyor,benim geliyor,yani erimiş topaklanmış bir halde bi miktar geri çıkıyor
evet hemşireler bana da geri gelecek endişelenme sadece olabildiğince derine yerleştir demişti,yukarıda yazan arkadaşım hiç gelmiyor diyince acaba neyyi yanlış yapıyorum diye düşündüm ki fitilden sonra yatıyor oluyorum genelde.neyse ozaman herkese olduguna göre enfeksiyon değildir muhtemelen.beklemeye devam :)bende islaklik hissetmistim. Ve bende de geri geliyordu ayni senin anlattigin gibi hastahanekiler gelebilir normal demislerdi
Kizlar benim degerlerim iki kati artmamisti ve ben hala regl olmadim
Kimyasal gebelik yasayanlar ne zaman regl oldu acaba??
Gunumu 5 gun gectim
progestan yumusak losyon gibi geliyor. topak dediğiniz de dış kapsülü olsa gerek.kızlar bişey sormak istiyorum,bugn benim transferden sonraki 4.günüm ve akıntım var??? ben jel kullanmıyorum sadece progesan fitil.o da bugune kadar topak topak katı bir halde geliyordu ama şuanda akıntıyla karışık yumuşak losyon şeklinde geliyor.sorum şu;bu progestandan olsa şimdiye kadar zaten hep olurdu onun dışında da başka bir ilaç kullanmadıgıma göre ilaçlardan olamaz.gebe kkalan arkadaşlar sizin böyle bir akıntı artışınız olmuş muydu? eğer öyle değilse enfeksiyon mu q-acaba?? ah bu fitiller hepte dikkat ettim hijyene ama
32.25Ilk test yaptiginda degerin kacti
Ne oldu durumun canım?Kizlar benim degerlerim iki kati artmamisti ve ben hala regl olmadim
Kimyasal gebelik yasayanlar ne zaman regl oldu acaba??
Gunumu 5 gun gectim
Bende ileri doğru itiyordum sırt üstü yatıp kalmamıştım bir iki saat ama hiç geri gelmedi herkese farklı oluyor demekki canımevet hemşireler bana da geri gelecek endişelenme sadece olabildiğince derine yerleştir demişti,yukarıda yazan arkadaşım hiç gelmiyor diyince acaba neyyi yanlış yapıyorum diye düşündüm ki fitilden sonra yatıyor oluyorum genelde.neyse ozaman herkese olduguna göre enfeksiyon değildir muhtemelen.beklemeye devam :)
cok tesekkur ederım ınce bılgıler ıcın, ılaclar hep agızdan alınan degılmı karın olayı bıtı herhalde benım bu aksam catmatma ıgnemı yapılacak ve herzamanki iğnem tekrarlanıcak, bırde transferden sonra ılac varmı mesela sen hep yatıp dınlendınmı valla bende 2 canavar var 5,5 ve 4 yasında ıkı kızım onlarla nasıl dınlenıcem bılemıyorum bu sene kızım anasınıfınada baslıcak hayırlosı dıyelımYumurta toplamadan sonra antibiyotik ve ağrı kesici verecekler birkaç gün kullanman için sonra progestan estrofem coraspin verirler tahminen bunlar da rahimi transfere hazırlamak için nar suyu icmeni tavsiye ederim rahimi güzel kalinlastiriyor transferden sonra da ananas ye toplamadan sonra 3 -5 gün izleyecekler embriyoları hangi gün transfer uygunsa arayıp söylerler eğer yumurta sayınız çoksa 5.gun embriyosu transfer edilir şimdiden hayırlısı olsun insallah her şey gönlüne göre olur arkadaşım ilaçlar belki değişebilir
cok tesekkur ederım ınce bılgıler ıcın, ılaclar hep agızdan alınan degılmı karın olayı bıtı herhalde benım bu aksam catmatma ıgnemı yapılacak ve herzamanki iğnem tekrarlanıcak, bırde transferden sonra ılac varmı mesela sen hep yatıp dınlendınmı valla bende 2 canavar var 5,5 ve 4 yasında ıkı kızım onlarla nasıl dınlenıcem bılemıyorum bu sene kızım anasınıfınada baslıcak hayırlosı dıyelım
Valla iğne verirler mi bilmiyorum bana vermediler ağızdan evet ama progestan farklı kullanımı olabilir dr bilgi verir bu konuda belki jel gibi olanından verir vajinal yoldan kullanım için evet ilaçların bazilari transferden sonra da devam edecek ta ki test gunune kadar. toplamadan sonra dinlen ağrın olacak çünkü belki biraz lekelenme olur ilk gün bence dinlenmelisin bunlar ağrılı süreçler biraz karnininda kasiklarda belde iğne batması gibi ağrılar olacak ağır iş yapma hayırlısı olsun rica ederim
Nildaaaaaa senin yazilarininn altinda cikan hamile takvimini nasil yapiyosun
Biraz kafani dagitacak Seyler le ugras bol bol komedi filmi izle ..Günesin Tadini cikart..belki Biraz Iyi gelir..insallah bebegine kavusursun canim..Merhaba arkadaşlar benim de transfer günü hariç bugun 6 gün oldu. Zaman çok yavaş geçiyor süreç zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
cok tesekkur ederimValla iğne verirler mi bilmiyorum bana vermediler ağızdan evet ama progestan farklı kullanımı olabilir dr bilgi verir bu konuda belki jel gibi olanından verir vajinal yoldan kullanım için evet ilaçların bazilari transferden sonra da devam edecek ta ki test gunune kadar. toplamadan sonra dinlen ağrın olacak çünkü belki biraz lekelenme olur ilk gün bence dinlenmelisin bunlar ağrılı süreçler biraz karnininda kasiklarda belde iğne batması gibi ağrılar olacak ağır iş yapma hayırlısı olsun rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?