transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Transferin hayırlı olsun stres yapma başka şeyler düşünmeye çalış zor ama geçiyor günler hepimiz için çok zordu inşallah pozitif sonuç alırsın bebeklerinle konuş orada olduklarına inan iyi gelecektir ben bu transferimde öyle yaptım hep benimle olduklarına inandım

Kızlar yarın iğnelerimin ve klomenimin son günü. Salı kontrole gideceğim. Diyelimki 10 tane yumurtamın oluştuğu görüldü ultrasonda. Peki bundan sonraki süreç nasıl işleyecek?

Kızlar yarın iğnelerimin ve klomenimin son günü. Salı kontrole gideceğim. Diyelimki 10 tane yumurtamın oluştuğu görüldü ultrasonda. Peki bundan sonraki süreç nasıl işleyecek?
Yumurta çatlatma iğnesi verilecek sonra yumurta toplama işlemi gerçekleşecek.Aynı gün eşinden de sperm alınıp yumurtalar döllenecek. Gelişimi gözlenip ertesi gün embriyolar hakkında bilgi verilecek.Gelişimlerine göre transfer gününe karar verilecek. 2 -3-5.gün gibi.Kaliteli yumurta sayısı fazla ise doldurulacak bir dahaki tedavi için (inşallah ihtiyacın kalmaz). Transferden sonra yaklaşık 12 gün sonra Kan testi sonucu gözlemlenecek. 8.günden test yapmaya başlamazsan. Ekstra ilaç kullanımı devam edecek.Yardımcı olmusumdur umarım.Tedavin hayırlı olsun arkadaşım.

Teşekkür ederim:)
Çatlatma iğnesini ne zaman vururlar ve yumurta toplamam hangi gün olur sence?

Teşekkür ederim:)
Çatlatma iğnesini ne zaman vururlar ve yumurta toplamam hangi gün olur sence?
Çatlatma ignesini kişi kendisi yapıyor çünkü genelde gece saatine denk geliyor. Yumurta toplama işlem saati ona göre ayarlaniyor.Atıyorum bu gece yaptın igneyi yarın değil ertesi günü yumurta toplama işlemi yapılıyor. Çok bi bilgim yok ama

Ben de yumurta toplama işlemi iki denememde de on birinci güne denk gelmişti tedaviye başladıktan sonra.zannimca kişiden kişiye değişiyordur.Ben yumurta geliştirici ignemi beş toz iki su şeklinde yapmıştım.Farklılıklar olur.

Ben bişey sorayım meraktayim transferin 16.günü beta 3200 çıktı 30 ağustosta.Doktor salı çağırdı kontrol için o zamana kadar da beş gün geçmiş oluyor.Muhtemelen kese için çağırdı acaba kalp atışı da duyulur mu ki?

Ben 4 doz 1 su şeklinde yapıyorum. Toplam 3 gün yapacağım. Yarın son. Adetimin de 6.günü olacak. Yani farzedelim ki seninkiyle aynı şartlar bende de oluşursa 5-6 gün sonra çatlatma iğnesi vurcam kendime demi? Çok soruyorum ama ben sormadan kimse bişey söylemiyo:)

Normalde kese 1500 den sonra gorulmuyomu.sizinkine nie sonra randevu verdiler

Senin tedavi farklı sanki arkadaşım.Ben dokuz gün yumurta geliştirici menapur kullandım bikaç gün sonra erken catlamayi önleyici cetrotide kullandım. Doktor bu gece catlatma ignesini yap ertesi gün iğneleri yapma diğer gün için de yumurta toplama işlemine çağırdı.Benim ikinci tedavimde zoladex kullandım dört ay geçici menapoz yaşadım.Çikolata kistinden dolayı.

Evet farklı biraz. Ben klomen de kullanıyorum iğnenin yanında. Neyse artık öğrenicez salı gün

Bugun 14.gunum 2.kan testimi verdim deger yukseldimi cok merak ediyorum dualarinizi eksik etmeyin

Saglikla kucaginiza alin. Ben 13. Gun sadece 1 tane yaptirdim ve cok yuksek cikti. Yarin doktora gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…