transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bulantı yaşayan var mı arkadaşlar? Ben bugün ilki yaşadım galiba

merhaba bugün transfer günümün 11.gün kantesti sonucum 0.100 çikti 3 gün embriyosuydu erken mi yaptırdım gebelik yok tekrarlamama gerek var mi

Ya nilda yapamadim ben bulamadimki

En yukarıda adının yazdığı yere tıkla öm bildirim falan yaziyor ya orada adin var oraya tikla kisisel bilgilere gir asagi dogru in orada hamilelik takvimi var gün ay yıl olarak bebegin tahmini doğum tarihini yaz

Trasferle birlikte 21.gün

Benim bugün 17.gun çok şükür yok bulantı falan. basdonmesi ani tansiyon dusmesi goz kararmasi sabahlari delo gibi acikma falan var bir de ağır kokulardan uzak duruyorum hamile olduğumu unutuyorum ya ben cogu zaman sanki kaybolacak zannediyorum

Kizlar bisey sorucam smsu kac haftalik mevzusundan anlayan varmi mesela ben 14.gunumdeyim.sizce kac haftaligim

kızlar,sevgili arkadaşlar gebe kalanları canı gönülden tebrik ediyorum,inşallah canlı ve sağlıklı dogumla taçlandırsınlar bu süreci benim bir derdim,gebe olan arkadaşlara sorum,memeleriniz ne durumda acaba?? ben sabah uyandıımda taş gibi ve ağrılı olıyorlar,bir de bariz bir şekilde büyüdüler,bukadar ağrılı olması normal mi yahu? korkum şu aslında ben de meme protezi var silikon yani,bu ağrılara o sebebiyet verebilir mi onu merak ediyorum??yoksa ağrı zaten oluyor mu diyorsunuz

Valla bu konuda ben çok şaşkınım çünkü hiç ağrı sizi yok azıcık dolgunlastilar o kadar acaba herkeste farklı mı olur ki ben de hiç ağrı büyüme yok diye endiseliyim bence mutlaka dr danis silikon için

muhtemelen progestandan ozman heralde,sen kullanıyor muygun progestan???

muhtemelen progestandan ozman heralde,sen kullanıyor muygun progestan???

Evet kullanıyorum günde 3 kez vajinal olarak. olabilir yapabilir ama ben hamile olunca farklı olacak diye düşünmüştüm yani rengi koyulaşır ağrı falan olur damarlar çıkar dediler bende tık yok daha

Evet kullanıyorum günde 3 kez vajinal olarak. olabilir yapabilir ama ben hamile olunca farklı olacak diye düşünmüştüm yani rengi koyulaşır ağrı falan olur damarlar çıkar dediler bende tık yok daha
bende vaginal 3 taen kullanıyorum,ozman onla alakası yok demekki.. yok yaa hergebelikte olacak ddiye birşey yok oo hele dolgunlaşma damarlanma koyulaşma taaaaa 3.4. aydan sonra prolaktin ve oksitosin üretimi iyice akifleştiiğinde olacak.benim kızımda da kocamaaaaaaaan olmuştu göğüslerim ama 4. 5, aydan sonra olmuştu,sonra sarktı tabiii :)

Benim de gosglerim çok küçük ondan çok hevesleniyorum büyüsün diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…