Hadi gözün aydın yap artık profiline hamilelik takvimi :)
coook sevindim
Hayırlı olsun arkadaşım.Sağlıklı,düzenli ilerleyen bir gebeliğin olsun inşallah.Veeeee test sonucum 14.gun 471
Bulantı yaşayan var mı arkadaşlar? Ben bugün ilki yaşadım galiba
üzülerek söylüyorum malesef canim sende bizdensin senin de negatifmerhaba bugün transfer günümün 11.gün kantesti sonucum 0.100 çikti 3 gün embriyosuydu erken mi yaptırdım gebelik yok tekrarlamama gerek var mi
Trasferle birlikte 21.günCanim cok tesekkur ederim ins senin kacinci gunun
Doktoruna sonucu söyle arkadaşım.En doğru cevabı ondan alırsın.Hakkında hayırlısı.merhaba bugün transfer günümün 11.gün kantesti sonucum 0.100 çikti 3 gün embriyosuydu erken mi yaptırdım gebelik yok tekrarlamama gerek var mi
Ya nilda yapamadim ben bulamadimki
Trasferle birlikte 21.gün
kızlar,sevgili arkadaşlar gebe kalanları canı gönülden tebrik ediyorum,inşallah canlı ve sağlıklı dogumla taçlandırsınlar bu sürecibenim bir derdim,gebe olan arkadaşlara sorum,memeleriniz ne durumda acaba?? ben sabah uyandıımda taş gibi ve ağrılı olıyorlar,bir de bariz bir şekilde büyüdüler,bukadar ağrılı olması normal mi yahu? korkum şu aslında ben de meme protezi var silikon yani,bu ağrılara o sebebiyet verebilir mi onu merak ediyorum??yoksa ağrı zaten oluyor mu diyorsunuz
muhtemelen progestandan ozman heralde,sen kullanıyor muygun progestan???Valla bu konuda ben çok şaşkınım çünkü hiç ağrı sizi yok azıcık dolgunlastilar o kadar acaba herkeste farklı mı olur ki ben de hiç ağrı büyüme yok diye endiseliyim bence mutlaka dr danis silikon için
muhtemelen progestandan ozman heralde,sen kullanıyor muygun progestan???
bende vaginal 3 taen kullanıyorum,ozman onla alakası yok demekki.. yok yaa hergebelikte olacak ddiye birşey yok oo hele dolgunlaşma damarlanma koyulaşma taaaaa 3.4. aydan sonra prolaktin ve oksitosin üretimi iyice akifleştiiğinde olacak.benim kızımda da kocamaaaaaaaan olmuştu göğüslerim ama 4. 5, aydan sonra olmuştu,sonra sarktı tabiii :)Evet kullanıyorum günde 3 kez vajinal olarak. olabilir yapabilir ama ben hamile olunca farklı olacak diye düşünmüştüm yani rengi koyulaşır ağrı falan olur damarlar çıkar dediler bende tık yok daha
bende vaginal 3 taen kullanıyorum,ozman onla alakası yok demekki.. yok yaa hergebelikte olacak ddiye birşey yok oo hele dolgunlaşma damarlanma koyulaşma taaaaa 3.4. aydan sonra prolaktin ve oksitosin üretimi iyice akifleştiiğinde olacak.benim kızımda da kocamaaaaaaaan olmuştu göğüslerim ama 4. 5, aydan sonra olmuştu,sonra sarktı tabiii :)
Benim de gosglerim çok küçük ondan çok hevesleniyorum büyüsün diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?