- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
Bende dolgunlasma ve biriyle candan sarildigimda hissettiğim acıkızlar,sevgili arkadaşlar gebe kalanları canı gönülden tebrik ediyorum,inşallah canlı ve sağlıklı dogumla taçlandırsınlar bu sürecibenim bir derdim,gebe olan arkadaşlara sorum,memeleriniz ne durumda acaba?? ben sabah uyandıımda taş gibi ve ağrılı olıyorlar,bir de bariz bir şekilde büyüdüler,bukadar ağrılı olması normal mi yahu? korkum şu aslında ben de meme protezi var silikon yani,bu ağrılara o sebebiyet verebilir mi onu merak ediyorum??yoksa ağrı zaten oluyor mu diyorsunuz
sen de progestan kullanıyor muydun canım? bi de gebeydin değil mi öyle haturlıyorum?benim transferimin 5.günü bugün daha herhalde gebelikte değil de progestandır diyorum.senin nezamandır acıyor böyle?Bende dolgunlasma ve biriyle candan sarildigimda hissettiğim acıvar.
canım sen ne yaptın? benim 14,19 çıktı. kimyasal gebelik dedi dr.Canım üzülerek söylüyorum ki benimde ilk değerim 8.gün 30.4 çıkmıştı 10. Gün yaptırdım 28.9 çıktı dün doktoru aradım pazartesiye kadar ilaçları kullan tekrar kan ver dedi kimyasal gebelik olabilirmişYani bebek tutunup gelişemeyince oluyormuş böyle benim hiç umudum yok ama senin değerin belki yükselir benim 5.gün embriyosuydu
Bende bugün sabah başladı bulantı ve kusmaBenim bugün 17.gun çok şükür yok bulantı falan. basdonmesi ani tansiyon dusmesi goz kararmasi sabahlari delo gibi acikma falan var bir de ağır kokulardan uzak duruyorum hamile olduğumu unutuyorum ya ben cogu zaman sanki kaybolacak zannediyorum
progestan için crinone jel kullanıyorum.transferden sonraki 6.günde hissetmeye başlamıştım hassasiyeti.inşallah gebelik devam ediyordur.Yarın kontrol var bakalım.sen de progestan kullanıyor muydun canım? bi de gebeydin değil mi öyle haturlıyorum?benim transferimin 5.günü bugün daha herhalde gebelikte değil de progestandır diyorum.senin nezamandır acıyor böyle?
inaşllah canım.ilk trimester düşük açsısından hep sıkıntı.o yüzden ilk 3 ayı atlatınca sonuca epey yaklaşmış oluyorsun.hayırlısı olsun isteyen herkess içinprogestan için crinone jel kullanıyorum.transferden sonraki 6.günde hissetmeye başlamıştım hassasiyeti.inşallah gebelik devam ediyordur.Yarın kontrol var bakalım.
Bende bugün sabah başladı bulantı ve kusmamideyi aç bırakmaya gelmiyor hemen bir hareketlenme.Şükür baş dönmesi,tansiyon düşmesi falan yok da.Inaniyorum bu bulantı da bugüne özel daim olacağını sanmıyorum nette yazıyor ya bulantınız yoksa şanslı gebelerdensiniz diye kararliyim onlardan olucam
amin inşallahinaşllah canım.ilk trimester düşük açsısından hep sıkıntı.o yüzden ilk 3 ayı atlatınca sonuca epey yaklaşmış oluyorsun.hayırlısı olsun isteyen herkess için
inşallah olmaz çünkü sürekli mutfakla haşır neşir nesem ne bastirir hesabı yapıyorum.Bulantinin en iyi ilacı cubuk krakere başlıyorum bugünValla 6.haftada başlıyormuş öyle duymuştum ama inşallah olmaz hiç istemiyorum midem bulansın iştahsız olayım kişiden kişiye değişiyor demek ki
inşallah olmaz çünkü sürekli mutfakla haşır neşir nesem ne bastirir hesabı yapıyorum.Bulantinin en iyi ilacı cubuk krakere başlıyorum bugün
teşekkür ederim beyaz leblebiyi bilmiyordum öğrendim sayendeÇubuk kraker de olur tadım markasının beyaz leblebisi içinde koruyucu olmadığı için biliyorum sabah uyanir uyanmaz ye ya da bir parça ekmek sabah yataktan kalkmadan iyi geliyormuş inşallah gerek kalmaz :)
teşekkür ederim beyaz leblebiyi bilmiyordum öğrendim sayendesabah uyandigimda troid ilacı alıyorum. onu alınca yarım saat bişey yememem lazım o mahvediyor beni
Benim hic midem bulanmiyor 5+3 bugun. 6.hafta oluyormus aslinda ama sonra da olabilirmis. İnsallah olmaz valla. Kasik agrisi var hafif. Memelerin ice bakan kisimlari dokununca aciyo. Kol altina bakan taraf deil de. Uclari da azcik aciyo dokununca. Ben sadece sabahlari crinone jel kullaniyorum. Sabah aksam da bir tane estrofem iciyorum.
Canim sen bebeginin kalp atislarini duydunmu
Canım benim doktorum bugün kan vermemi istemişti değerim 13.gün 52.76 çıktı yine ilaçlara devam çarşamba kan ver dedi henüz bişey belli değil bekliyorum işte bende en son değerim 26.9 çıkmıştı artması iyi bişey iyi düşünelim dedi. Valla sevinemiyorum uzulemiyorun arada kaldım hayırlısı neyse o olsun. Üzülme canım sende inşallah 2.denemen pozitif olur yanlış anlama beni üzülsek de yine kendimize zarar veriyoruz sonuç değişmiyor iş olacağına varıyorcanım sen ne yaptın? benim 14,19 çıktı. kimyasal gebelik dedi dr.hayırlısı olsun ...
İnşallah canım teşekkürlerBiraz kafani dagitacak Seyler le ugras bol bol komedi filmi izle ..Günesin Tadini cikart..belki Biraz Iyi gelir..insallah bebegine kavusursun canim..
Ben de buna inanıyorum inşallah güzel sonuç alırım isteyen herkesle beraber.Transferin hayırlı olsun stres yapma başka şeyler düşünmeye çalış zor ama geçiyor günler hepimiz için çok zordu inşallah pozitif sonuç alırsın bebeklerinle konuş orada olduklarına inan iyi gelecektir ben bu transferimde öyle yaptım hep benimle olduklarına inandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?