- 17 Temmuz 2017
- 48
- 34
- 3
- 33
Hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahVeeeee test sonucum 14.gun 471
D vitamini carloson mu müllers mi ?Rica ederim ne demek öğrendiğim isime yarayan en ufak şeyi bile paylaşmak isterim çünkü ben ilk tup denememde çok acemi idim hiç bilmiyordum nasıl bir süreç ne yapsam iyi gelir ne önemli yumurta için bir de d vitamini belki duymuşsundur tutunmaya faydası çok d vitamini kullandım ama devit3 değil başka doğal bir marka tercih et yumuşak kapsül şeklinde
Çok sevindim sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınızaBen şimdi dr dan geldim keseyi gördük çok şükür 1 tane haftaya da kalp atışı duyacağız inşallah Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip eder dr 4 hafta 6 günlük dedi
Ben şimdi dr dan geldim keseyi gördük çok şükür 1 tane haftaya da kalp atışı duyacağız inşallah Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip eder dr 4 hafta 6 günlük dedi
Yarin insallah.
Bugun ilk ultrasona girdik sorun yok. Ama kalp atisi haftaya saliymis. Beklemeye devammmCanim naptin duydunmu kalp atislarini ins.heycanla seni bekliyorum
Nilda cok sevindimmmmmmmmmm.Allahim bizede kese gormeyi nasip etsin ins.bende suan doktordayim kese gorme gununu soyleyecek bana.senin transferinin kacinci gunu
Teşekkürler canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza
D vitamini carloson mu müllers mi ?
Teşekkürler insalah sen de görürsün bugün 18.gun transfer gününü saymazsak :)
Cok sevindim canim.bugun kan testi yaptirdinmi kac cikti
Yok gerek görmedi aslında 3200 falan olmuştur dedi ama keseyi görünce 5000 vardır keseye göre dedi bunu
Bende simdi doktordan ciktim.doktor artik kan testi yapmana gerek yok dedi.degerler cok guzel artiyomus.cok sukur.haftaya cumartesi kese gormeye gidicem ins
Dün 25. iğnemı vurdum son bi kaç seferdir benimde kanıyor artık. Normalde ben de zorlanıyodum başlarda ama progestana başladıktan sonra clexane zor gelmiyo... bu progestan bi bende mi kötü etki yarattı bilmiyorum katlanilacak gibi değil yürüyemiyorumKızlar.celaxane iğneyi herkes gobeginden mi yapıyor.benim göbeğin 20 gündür hem heryerde mor mor oldu korkunç.hemde ilk günler kan çıkmıyordu şimdi kanıyor.hemde ilk günlerde yanıyordu şimdi yanmiyor.dojtora gitmeme 2 gün kaldı ama bu iğneler bitirdi beni.
Dün 25. iğnemı vurdum son bi kaç seferdir benimde kanıyor artık. Normalde ben de zorlanıyodum başlarda ama progestana başladıktan sonra clexane zor gelmiyo... bu progestan bi bende mi kötü etki yarattı bilmiyorum benim kadar sikayet eden mizmizlanan yok, katlanilacak gibi değil yürüyemiyorumKızlar.celaxane iğneyi herkes gobeginden mi yapıyor.benim göbeğin 20 gündür hem heryerde mor mor oldu korkunç.hemde ilk günler kan çıkmıyordu şimdi kanıyor.hemde ilk günlerde yanıyordu şimdi yanmiyor.dojtora gitmeme 2 gün kaldı ama bu iğneler bitirdi beni.
kızlar bu ciltaltına yaptıgnız iğneleri kolunuzdan yapsanıza bölge biraz dinlensin. progestana yapacak birşey yok ama maalesef,ampuldeki ilaç yağlı biraz o da kasiçinde dağılmasını zorlaştırıyor.oyuzden derine yapmak lazım progestanı mümkün oldugu kadar.ben yıllarca hep hastalara progestan yaptıgımdan taş gibi olurdu popoları zamanla özellikle kilolu iseler iğne ucu kasa ulaşmıyordu yağ dokusunda kalıyordu o da abse yapıyordu ufak ufak,ağlayan bile vardı acıdan.oyuzde kendim bu tedaviye başlarken en korktugum şey progestan iğneledi ama şükür bana sadece fitil verdi şimdilik doktor.sizi anlıyorum oyüzden.buz koyun bol bol,bi de ovun falan derler iğneden sonra sakn ovmayın,sıkıca bastırın iğne yerine ki kastan çıkıpta yağ dokuuna dağılmasın ilaç.Dün 25. iğnemı vurdum son bi kaç seferdir benimde kanıyor artık. Normalde ben de zorlanıyodum başlarda ama progestana başladıktan sonra clexane zor gelmiyo... bu progestan bi bende mi kötü etki yarattı bilmiyorum benim kadar sikayet eden mizmizlanan yok, katlanilacak gibi değil yürüyemiyorum
Hayırlı olsun arkadaşım çok sevindimBen şimdi dr dan geldim keseyi gördük çok şükür 1 tane haftaya da kalp atışı duyacağız inşallah Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip eder dr 4 hafta 6 günlük dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?