transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

D vitamini carloson mu müllers mi ?

Ben şimdi dr dan geldim keseyi gördük çok şükür 1 tane haftaya da kalp atışı duyacağız inşallah Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip eder dr 4 hafta 6 günlük dedi

Ben şimdi dr dan geldim keseyi gördük çok şükür 1 tane haftaya da kalp atışı duyacağız inşallah Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip eder dr 4 hafta 6 günlük dedi
Çok sevindim sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza

Nilda cok sevindimmmmmmmmmm.Allahim bizede kese gormeyi nasip etsin ins.bende suan doktordayim kese gorme gununu soyleyecek bana.senin transferinin kacinci gunu

Yok gerek görmedi aslında 3200 falan olmuştur dedi ama keseyi görünce 5000 vardır keseye göre dedi bunu

Bende simdi doktordan ciktim.doktor artik kan testi yapmana gerek yok dedi.degerler cok guzel artiyomus.cok sukur.haftaya cumartesi kese gormeye gidicem ins

Kızlar.celaxane iğneyi herkes gobeginden mi yapıyor.benim göbeğin 20 gündür hem heryerde mor mor oldu korkunç.hemde ilk günler kan çıkmıyordu şimdi kanıyor.hemde ilk günlerde yanıyordu şimdi yanmiyor.dojtora gitmeme 2 gün kaldı ama bu iğneler bitirdi beni.

Dün 25. iğnemı vurdum son bi kaç seferdir benimde kanıyor artık. Normalde ben de zorlanıyodum başlarda ama progestana başladıktan sonra clexane zor gelmiyo... bu progestan bi bende mi kötü etki yarattı bilmiyorum katlanilacak gibi değil yürüyemiyorum

Dün 25. iğnemı vurdum son bi kaç seferdir benimde kanıyor artık. Normalde ben de zorlanıyodum başlarda ama progestana başladıktan sonra clexane zor gelmiyo... bu progestan bi bende mi kötü etki yarattı bilmiyorum benim kadar sikayet eden mizmizlanan yok, katlanilacak gibi değil yürüyemiyorum

kızlar bu ciltaltına yaptıgnız iğneleri kolunuzdan yapsanıza bölge biraz dinlensin. progestana yapacak birşey yok ama maalesef,ampuldeki ilaç yağlı biraz o da kasiçinde dağılmasını zorlaştırıyor.oyuzden derine yapmak lazım progestanı mümkün oldugu kadar.ben yıllarca hep hastalara progestan yaptıgımdan taş gibi olurdu popoları zamanla özellikle kilolu iseler iğne ucu kasa ulaşmıyordu yağ dokusunda kalıyordu o da abse yapıyordu ufak ufak,ağlayan bile vardı acıdan.oyuzde kendim bu tedaviye başlarken en korktugum şey progestan iğneledi ama şükür bana sadece fitil verdi şimdilik doktor.sizi anlıyorum oyüzden.buz koyun bol bol,bi de ovun falan derler iğneden sonra sakn ovmayın,sıkıca bastırın iğne yerine ki kastan çıkıpta yağ dokuuna dağılmasın ilaç.

Hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim inşallah darısı kalp atisina.
Benim de dörtte randevum çok heyecanlıyım inşallah ben de güzel haberlerle dönerim

Kızlar merhaba, inşallah tez vakitte herkesin kucağında sağlıklı bebişleri olur. Benim transferim 28 ağustosda yapıldı. Test günüm ayın 7si dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgi göründü sizce erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…