transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

ayyy bildiğin 2.ç,izgiiii çok tebrik ederim hayırlı olsun arkadaşım.ne erkeni çıkmış işte.idrarda yalancı pozitiflik olmaz.hayırlı olsun teknik olarak gebesin,tebrikler çok çok

Ben de 7.gün yapmıştım idrarda çıkmıştı.Hayırlı olsun hamile sin inşallah

ayyy bildiğin 2.ç,izgiiii çok tebrik ederim hayırlı olsun arkadaşım.ne erkeni çıkmış işte.idrarda yalancı pozitiflik olmaz.hayırlı olsun teknik olarak gebesin,tebrikler çok çok
Hala şoktayım inşallah kandada güzel sonuç alırım. Akşam bana acil yolu gözüktü çalıştığım için akşamı bekliyorum

Hala şoktayım inşallah kandada güzel sonuç alırım. Akşam bana acil yolu gözüktü çalıştığım için akşamı bekliyorum
akşama kadar sabredersen iyi valla,ama zaten kanda da pozitif çıkacaak gerçi aceleye gerek yok.kaçıncı gün embriyosuydu?sorun neydi ? bizim de günlerimiz çabucak geçşe de sonucumuzu alsak senin gibi :)

akşama kadar sabredersen iyi valla,ama zaten kanda da pozitif çıkacaak gerçi aceleye gerek yok.kaçıncı gün embriyosuydu?sorun neydi ? bizim de günlerimiz çabucak geçşe de sonucumuzu alsak senin gibi :)
Bizde hiç sorun yoktu 1 aşılama yaptırdık öncesinde ilaçlı tedavi dnemelerim oldu. Sonra özelde tüp bebeğe karar verdik vakit kaybı olmaması için. 5. Gün embriyosu 2 adet transfer dildi

Bizde hiç sorun yoktu 1 aşılama yaptırdık öncesinde ilaçlı tedavi dnemelerim oldu. Sonra özelde tüp bebeğe karar verdik vakit kaybı olmaması için. 5. Gün embriyosu 2 adet transfer dildi
çizgi bayaa güzel kırmızı çıkmış,silik değil öyle çok.belli ki değer yüksek.kimbilir belki de ikisi de tutmuştur.hayırlı olsu arkadaşım,allah sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin inşallah

Canim nasilsin.sen kese gormeyemi gidiceksin doktora

Canim nasilsin.sen kese gormeyemi gidiceksin doktora
İyiyim canım sen nasılsın.evet perşembe kese görmeye gideceğim.hicbir belirti hissetmiyorum.4 defa yaptım ben test.en son cumartesi yaptım.alismisim ya pazartesi yaptirmadim için kendimi kötü hissediyorum.hersey halaa olumlu mu diye

Hamilelikte hic ac kalmamak lazimmis benim surekli cantamda bile bir seyler var. Tatilde bile oglen yemeginde ayran meyve aliyodum yiyodum odada. Zaten kuruyemis stoklamistim. Ceviz badem disinda Yaban mersini bogurtlen falan cok faydaliymis.

Benim rüyam bitti be yazık ki kızlar. Bir haftada 6100 değere ulaşan iki kesem dün gece ani ve korkunç bir kanamayla düştü. Halen devam ediyor kanama ve hastanedeyim. Rahim duvarım inceldiği için kürtaj yapmak istemiyor drlar. Yarın karar verilecek durumum hakkında. Dilerim benzer bir sıkıntıyı yaşamaz hiç kimse. Şoktayım ve çok üzgünüm

Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah sabır versin insallah Rabbim yerini sağlıklı bebeklerle doldurur dualarımız seninle arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…