ayyy bildiğin 2.ç,izgiiii çok tebrik ederim hayırlı olsun arkadaşım.ne erkeni çıkmış işte.idrarda yalancı pozitiflik olmaz.hayırlı olsun teknik olarak gebesin,tebrikler çok çokEki Görüntüle 2040512 Kızlar merhaba, inşallah tez vakitte herkesin kucağında sağlıklı bebişleri olur. Benim transferim 28 ağustosda yapıldı. Test günüm ayın 7si dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgi göründü sizce erken mi
Ben de 7.gün yapmıştım idrarda çıkmıştı.Hayırlı olsun hamile sin inşallahEki Görüntüle 2040512 Kızlar merhaba, inşallah tez vakitte herkesin kucağında sağlıklı bebişleri olur. Benim transferim 28 ağustosda yapıldı. Test günüm ayın 7si dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgi göründü sizce erken mi
Hala şoktayım inşallah kandada güzel sonuç alırım. Akşam bana acil yolu gözüktü çalıştığım için akşamı bekliyorumayyy bildiğin 2.ç,izgiiii çok tebrik ederim hayırlı olsun arkadaşım.ne erkeni çıkmış işte.idrarda yalancı pozitiflik olmaz.hayırlı olsun teknik olarak gebesin,tebrikler çok çok
İnşallah cok teşekkür ederimBen de 7.gün yapmıştım idrarda çıkmıştı.Hayırlı olsun hamile sin inşallah
Kanda kesin çıkar burda böyleyse.Hala şoktayım inşallah kandada güzel sonuç alırım. Akşam bana acil yolu gözüktü çalıştığım için akşamı bekliyorum
akşama kadar sabredersen iyi valla,ama zaten kanda da pozitif çıkacaak gerçi aceleye gerek yok.kaçıncı gün embriyosuydu?sorun neydi ? bizim de günlerimiz çabucak geçşe de sonucumuzu alsak senin gibi :)Hala şoktayım inşallah kandada güzel sonuç alırım. Akşam bana acil yolu gözüktü çalıştığım için akşamı bekliyorum
Bizde hiç sorun yoktu 1 aşılama yaptırdık öncesinde ilaçlı tedavi dnemelerim oldu. Sonra özelde tüp bebeğe karar verdik vakit kaybı olmaması için. 5. Gün embriyosu 2 adet transfer dildiakşama kadar sabredersen iyi valla,ama zaten kanda da pozitif çıkacaak gerçi aceleye gerek yok.kaçıncı gün embriyosuydu?sorun neydi ? bizim de günlerimiz çabucak geçşe de sonucumuzu alsak senin gibi :)
çizgi bayaa güzel kırmızı çıkmış,silik değil öyle çok.belli ki değer yüksek.kimbilir belki de ikisi de tutmuştur.hayırlı olsu arkadaşım,allah sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin inşallahBizde hiç sorun yoktu 1 aşılama yaptırdık öncesinde ilaçlı tedavi dnemelerim oldu. Sonra özelde tüp bebeğe karar verdik vakit kaybı olmaması için. 5. Gün embriyosu 2 adet transfer dildi
Aminnn. Hepimize ve isteyen herkese inşallah Allah nasip etsinçizgi bayaa güzel kırmızı çıkmış,silik değil öyle çok.belli ki değer yüksek.kimbilir belki de ikisi de tutmuştur.hayırlı olsu arkadaşım,allah sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin inşallah
Kızlar.celaxane iğneyi herkes gobeginden mi yapıyor.benim göbeğin 20 gündür hem heryerde mor mor oldu korkunç.hemde ilk günler kan çıkmıyordu şimdi kanıyor.hemde ilk günlerde yanıyordu şimdi yanmiyor.dojtora gitmeme 2 gün kaldı ama bu iğneler bitirdi beni.
İyiyim canım sen nasılsın.evet perşembe kese görmeye gideceğim.hicbir belirti hissetmiyorum.4 defa yaptım ben test.en son cumartesi yaptım.alismisim ya pazartesi yaptirmadim için kendimi kötü hissediyorum.hersey halaa olumlu mu diyeCanim nasilsin.sen kese gormeyemi gidiceksin doktora
Hala şoktayım inşallah kandada güzel sonuç alırım. Akşam bana acil yolu gözüktü çalıştığım için akşamı bekliyorum
Cani eksi elma isteyenler parmak kaldirsin:) nasil zevkle yiyorum anlatamam.
Hayirli olsunnnn saglikla kucagina al
Yahu canım hicbir şey çekmiyor henüz sadece birden acıkıyorum ve çok agresif oluyorum sabahları açlıktan uyuyamiyorum :)
Benim rüyam bitti be yazık ki kızlar. Bir haftada 6100 değere ulaşan iki kesem dün gece ani ve korkunç bir kanamayla düştü. Halen devam ediyor kanama ve hastanedeyim. Rahim duvarım inceldiği için kürtaj yapmak istemiyor drlar. Yarın karar verilecek durumum hakkında. Dilerim benzer bir sıkıntıyı yaşamaz hiç kimse. Şoktayım ve çok üzgünüm
Benim rüyam bitti be yazık ki kızlar. Bir haftada 6100 değere ulaşan iki kesem dün gece ani ve korkunç bir kanamayla düştü. Halen devam ediyor kanama ve hastanedeyim. Rahim duvarım inceldiği için kürtaj yapmak istemiyor drlar. Yarın karar verilecek durumum hakkında. Dilerim benzer bir sıkıntıyı yaşamaz hiç kimse. Şoktayım ve çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?