- 17 Temmuz 2017
- 48
- 34
- 3
- 33
Merhaba canım ben de aynı tarihte transfer oldum. Ama doktorum ayın dokuzunda testi istedi.Eki Görüntüle 2040512 Kızlar merhaba, inşallah tez vakitte herkesin kucağında sağlıklı bebişleri olur. Benim transferim 28 ağustosda yapıldı. Test günüm ayın 7si dayanamayıp test yaptım ve ikinci çizgi göründü sizce erken mi
Geçmiş olsun vardır onda da bir hayır bizim bilmediğimiz.Kolaylıkla atlatirsin inşallah arkadaşım.Yaradana Sığın vardır bi bildiği.Benim rüyam bitti be yazık ki kızlar. Bir haftada 6100 değere ulaşan iki kesem dün gece ani ve korkunç bir kanamayla düştü. Halen devam ediyor kanama ve hastanedeyim. Rahim duvarım inceldiği için kürtaj yapmak istemiyor drlar. Yarın karar verilecek durumum hakkında. Dilerim benzer bir sıkıntıyı yaşamaz hiç kimse. Şoktayım ve çok üzgünüm
Benim rüyam bitti be yazık ki kızlar. Bir haftada 6100 değere ulaşan iki kesem dün gece ani ve korkunç bir kanamayla düştü. Halen devam ediyor kanama ve hastanedeyim. Rahim duvarım inceldiği için kürtaj yapmak istemiyor drlar. Yarın karar verilecek durumum hakkında. Dilerim benzer bir sıkıntıyı yaşamaz hiç kimse. Şoktayım ve çok üzgünüm
N NarinbakimBenim ayın 7sinde. Sizinde 5. Gün transferi mi ve ben dayanamayıp kan verdim 22.30 da çıkacak sonuç bekliyorum.
Hadi bakalım şöyle 50li 100 lü birşeyler bekliyoruz sendenBenim ayın 7sinde. Sizinde 5. Gün transferi mi ve ben dayanamayıp kan verdim 22.30 da çıkacak sonuç bekliyorum.
Sonucum erken çıktı 153,73Hadi bakalım şöyle 50li 100 lü birşeyler bekliyoruz senden
İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip ederBugün benim de kontrolüm vardı. İki kese gördük.5 hafta 2 günlük.Haftasina göre güzel ikisinin de yolk saci iyi dedi bakalım.ilaçlara aynen devam.oskapar kan sulandirici igne doğuma kadar devamgöbek kevgire döner herhalde . ayin 15 inde de kalp atışı için çağırdı bakalım.Inşallah sağlıcakla devam eder.
Bugün benim de kontrolüm vardı. İki kese gördük.5 hafta 2 günlük.Haftasina göre güzel ikisinin de yolk saci iyi dedi bakalım.ilaçlara aynen devam.oskapar kan sulandirici igne doğuma kadar devamgöbek kevgire döner herhalde . ayin 15 inde de kalp atışı için çağırdı bakalım.Inşallah sağlıcakla devam eder.
Seninki de hayırlı olsun arkadaşımSonucum erken çıktı 153,73
Transfer gününüde sayarsam 9.gün. Geçen pazartesi yani 28inde transfer oldumKacinci gun senin
teşekkür ederimCanim hayirli olsun
Çok teşekkürler inşallah devamı gelir Seninki de hayırlı olsun arkadaşım
Hayirli olsun saglikla kucagina al cnmSonucum erken çıktı 153,73
Bugün benim de kontrolüm vardı. İki kese gördük.5 hafta 2 günlük.Haftasina göre güzel ikisinin de yolk saci iyi dedi bakalım.ilaçlara aynen devam.oskapar kan sulandirici igne doğuma kadar devamgöbek kevgire döner herhalde . ayin 15 inde de kalp atışı için çağırdı bakalım.Inşallah sağlıcakla devam eder.
inşallah hepimiz için dualarSaglikla kucagina al canim.
Çooook teşekkürlerHayirli olsun saglikla kucagina al cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?